Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Που θα γεννησης Κατια μου??εμενα στο ΜΗΤΕΡΑ με βοηθησανε πολυ τα κοριτσια αλλα και η μαια μου που ερχοτανε καθε μερα και με βοηθουσε!!!

Θα γεννησω Κορινθο σε ιδιωτικη κλινικη!!!Και εδω οι μαιες που εχει η κλινικη ειναι φοβερες.......βοηθανε πολυ!!!!

βρε κατια μου δεν θελω να σε τρομαξω αλλα το πρωτο τριμηνο οι θηλασμοι ειναι σαν το μπεν χουρ.εχουν τον ατελειωτο.οταν θα φτανεις θα βγαζεις εξω το βυζι και θα το μαζευεις οταν σχολας!!!!!!!!!

Δεν με πειραζει αυτο.....εξαλλου ειμαι σχετικα λιγακι υποψιασμενη,γιατι εχω φιλες που ειναι σε αυτη την φαση τωρα και βλεπω τι γινετε!!!

Το ευτυχημα ειναι οτι θα μπορω να θηλασω οσο χρειαζεται απ την στιγμη που θα εχω ατομο αλλο μαζι μου στο μαγαζι.....εγω θα ειμαι περισσοτερο για να επιβλεπω!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακι μου παω για νανι καληνυχτα!!!

ελπιζω να μην χαθουμε παλι να αρχισουμε να θυμομαστε τις παλιες καλες μερες!!!!

Καληνυχτα Αθηνουλα μου!!!!!!!!

Εγω τουλαχιστον αυτες τις μερες της αναμονης εχω κατι αυπνοιες....μουρλια!!!!Θα μπαινω να τα λεμε!!!!

Θα γεννησω Κορινθο σε ιδιωτικη κλινικη!!!Και εδω οι μαιες που εχει η κλινικη ειναι φοβερες.......βοηθανε πολυ!!!!

Δεν με πειραζει αυτο.....εξαλλου ειμαι σχετικα λιγακι υποψιασμενη,γιατι εχω φιλες που ειναι σε αυτη την φαση τωρα και βλεπω τι γινετε!!!

Το ευτυχημα ειναι οτι θα μπορω να θηλασω οσο χρειαζεται απ την στιγμη που θα εχω ατομο αλλο μαζι μου στο μαγαζι.....εγω θα ειμαι περισσοτερο για να επιβλεπω!!!

αρα ολα μια χαρα θα πανε.ειναι λιγο ταλαιπωρια στην αρχη μεχρι να βρεις ρυθμο.εγω τωρα τα θημαμαι και γελαω.παντως αφου οι μαιες ειναι οκ μην ντραπεις να ρωτησεις οτι θες οσο χαζο κι αν ακουγεται.οι απορρειες ειναι πολλες καικαθε μερα εχεις κι αλλες.

αρα ολα μια χαρα θα πανε.ειναι λιγο ταλαιπωρια στην αρχη μεχρι να βρεις ρυθμο.εγω τωρα τα θημαμαι και γελαω.παντως αφου οι μαιες ειναι οκ μην ντραπεις να ρωτησεις οτι θες οσο χαζο κι αν ακουγεται.οι απορρειες ειναι πολλες καικαθε μερα εχεις κι αλλες.

Για το μονο που δεν ντρεπομαι ειναι να ρωταω!!!!Θα τις ζαλισω!!!!χιχιχιχιχιχι!!!

Ελινακι μου σ ευχαριστω πολυ για ολες σου τις συμβουλες!!!!!!!!!!

Παω να ξαπλωσω γιατι πιαστηκε ο π@π@ς μου τοση ωρα!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Καλο βραδυ και φιλακια πολλα πολλα!!!!!!!!!Σμουτσσσσσσσσσσ!!!!!!!

Διαφημίσεις

φυγατε ολες ε;

εμ τωρα ειπα κ εγω να κατσω....να μαζεψω , να κανω μπανιο, αχ...

αντε καλο βραδακυ!

Αθηνουλααααααααααααααααααααα...καλε ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ κοριτσακι μου!!!!!!

Απαραδεκτη ειμαι..τωρ το ειδα...

Να σε χαιρομαστε κοριτσακι κ να χαιρεσαι κ το παιδακι σου!

Ειδες τι ερωτας τρελλος ειναι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;)

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Ε, τι να σας πω τώρα???????

Λυσσάξατε χθες, καλά τόσο μπίρι μπίρι είχα καιρό να δω στο καφέ μας και πολύ το χάρηκα!!!

Πρώτα πρώτα να σας καλημερίσω και να σας πω καλό μήναααααααα!!!!!!

Αθηνούλα μου, χρόνια σου πολλά για χθες, να είσαι πολύχρονη φιλενάδα μου, να χαίρεσαι τους άντρες σου!!!....Άντε και με ένα κοριτσάκι τώρα!!!

Κατιούσκα μου, γεννάς!!!!!!!!Γιούχουουουουουου!!!!!!!!!Άντε πως και πως περιμένουμε την άφιξη της νεραϊδούλας σου!!!Μην αγχώνεσαι, (ξέρω, βλακείες λέω, αλλά προσπάθησέ το!)

Ελινάκι, Ελπιδάκι, Ραμονιτσάκι, Χαπάκι και Γλυκούλα τι να πω σε σας????Οι γιοι σας και οι κόρες σας, σας έχουν πάρει τα μυαλά (αμφιβάλλω αν είχατε και ποτέ!!:tongue::tongue::tongue:).

Γλυκούλα χωρίς παρεξήγηση, ε?...Απ'ότι κατάλαβα δικιά μας είσαι κι εσύ...!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Σας το ειπα οχι μαλλον ειμσιπολυ ερωτευμενη με τον γιο μου πειραζει???:rolleyes:

Δεν ξερω πως ειναι με τα κοριτσακια αλλα τα αγορακια ειναι αλλο πραγμα!!

ενα θα σας πω σημερα ολη μερα με χαιδευει και με φιλαει!!!:D:D

Λιωωωνωωωωωωωωωωωω σας λεω Λιωωωνωωωωωωωωωωω!!!!

μετα βεβαιότητος μπορώ να σου πώ οτι έτσι είναι και μετα κοριτσάκια. υπάρχουν στιγμές που θέλω να βάλω τα κλάματα από ευτυχία και λέω συνέχεια στον εαυτό μου οτι κάτι σωστό θα έχω κάνει σ αυτήν την ζωή για να με αγαπήσει ο θεός και μου στέιλει αυτό το αγγελούδι

βρε κατια μου δεν θελω να σε τρομαξω αλλα το πρωτο τριμηνο οι θηλασμοι ειναι σαν το μπεν χουρ.εχουν τον ατελειωτο.οταν θα φτανεις θα βγαζεις εξω το βυζι και θα το μαζευεις οταν σχολας!!!!!!!!!

ευτυχώς με τον καιρό τα πράγματα στρώνουν. εγώ αυτην την στιγμή έχω πετάξει και το θήλαστρο. την θηλάζω κανα 10 λεπτο το πρωί, λίγο το μεσημέρι να νυστάξει και κανα 10 λεπτο το βράδυ. το πρωί τρώει κανονικά μόνο από μένα και πεινάει στο 3ωρο περίπου. το βράδυ κατεβάζει και μια μπουκάλα έτοιμο. το μεσημέρι δεν πιάνεται

Ε, τι να σας πω τώρα???????

Λυσσάξατε χθες, καλά τόσο μπίρι μπίρι είχα καιρό να δω στο καφέ μας και πολύ το χάρηκα!!!

Πρώτα πρώτα να σας καλημερίσω και να σας πω καλό μήναααααααα!!!!!!

Αθηνούλα μου, χρόνια σου πολλά για χθες, να είσαι πολύχρονη φιλενάδα μου, να χαίρεσαι τους άντρες σου!!!....Άντε και με ένα κοριτσάκι τώρα!!!

Κατιούσκα μου, γεννάς!!!!!!!!Γιούχουουουουουου!!!!!!!!!Άντε πως και πως περιμένουμε την άφιξη της νεραϊδούλας σου!!!Μην αγχώνεσαι, (ξέρω, βλακείες λέω, αλλά προσπάθησέ το!)

Ελινάκι, Ελπιδάκι, Ραμονιτσάκι, Χαπάκι και Γλυκούλα τι να πω σε σας????Οι γιοι σας και οι κόρες σας, σας έχουν πάρει τα μυαλά (αμφιβάλλω αν είχατε και ποτέ!!:tongue::tongue::tongue:).

Γλυκούλα χωρίς παρεξήγηση, ε?...Απ'ότι κατάλαβα δικιά μας είσαι κι εσύ...!!!

Καλημέρα!!!!

Να σου επιβεβαιώσω λοιπόν οτι εγώ προσωπικά.... δεν είχα ποτέ!!!!! :lol::lol::lol::lol:

τί κάνεις μικρή? ακούω το μπεμπόνι και κλαψουρίζει. πάω να ταίσω και τα ξαναλέμε

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

μετα βεβαιότητος μπορώ να σου πώ οτι έτσι είναι και μετα κοριτσάκια. υπάρχουν στιγμές που θέλω να βάλω τα κλάματα από ευτυχία και λέω συνέχεια στον εαυτό μου οτι κάτι σωστό θα έχω κάνει σ αυτήν την ζωή για να με αγαπήσει ο θεός και μου στέιλει αυτό το αγγελούδι

Καλημέρα!!!!

Να σου επιβεβαιώσω λοιπόν οτι εγώ προσωπικά.... δεν είχα ποτέ!!!!! :lol::lol::lol::lol:

τί κάνεις μικρή? ακούω το μπεμπόνι και κλαψουρίζει. πάω να ταίσω και τα ξαναλέμε

Να.......αυτά διαβάζω και συγκινούμαι. Πολλά καλά θα έχεις κάνει φιλενάδα μου, είμαι σίγουρη!!!

Η αλήθεια είναι πως μυαλό δεν έχεις, αλλά δεν ήθελα να σε βγάλω απ'το υπόλοιπο γκρουπ!!! (άσχετο, η συμπεθέρα σου που είναι?...έχει χαθεί, το όργιο τελείως!)

Η "μικρή" να υποθέσω πως είμαι εγώ??????.....I love you κάργα λέμε!!!!:D:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλέ εγώ τη γνώμη μου είπα για τη σχέση ΓΟΠ και θηλασμού, κρισάκι ούτε το ποστ σου δεν είχα διαβάσει. Συγγνώμη αν σε αναστάτωσα. Φιλιά και καληνύχτα σε όλες.

Αντε καλε εσυ που ειπες την γνωμη σου!!!Τι κανεις κοριτσακι μου καλο εσυ???δεν με πειραξε η γνωμη σου μην φοβασαι να ξαναρθεις καλα???ελα ελα:mrgreen::mrgreen:

Καλέ????

Καταρχήν καλησπέρα

ποιά είναι η Λιούλα???? ποιά είναι η Ρενε??? γιατί με τσακώνω αδιάβαστη???

Καλά Αθηνά δεν σχολιάζω τίποτα! Πρωτότυπο???? :))))))))

Κάτια??? πώ πω μια κοιλιά!!!! Καλέ εσύ από μέρα σε μέρα γεννάς! Με το καλό!

Πολλά μάκια στις υπόλοιπες τσουπρίτσες.

Γλυκούλα έτρεχες ε? κι εγώ. πήγα να πάρω κάτι πραγματάκια για το στόλισμα στα βαζάκια του γλυκού και γλυκό αλλά τσακώθηκα τελικά και γλυκό δεν πήρα.

Το οτι δεν ξερεις ποιες ειναι πραγματικα με εκπλησει!!!!!!παλιοκοτσομπολιτσα πως σου ξεφυγαν???:tongue::tongue::tongue:

εγω πριν γεννησω εβαζα καθαρη λανολινη.μου το ειχε πει η γιατρος..κανει τις θηλες πιο ελαστικες και ασχετο αλλα εινσαι τελειο για τις φτερνες,!!!!!!!!!!!

Τωρα το λες αυτο κοπελια .....αφου εχουμε σκισει δεκα σεντονια και τρια ριχταρια με τις φτερνες μας???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημερα κοριτσακια η μπουμπου μου εφτασε τα 2735:razz: και αναμεσα σε 20 με 23 γενναω...χε χε!!!Στο αλλο ραντεβου θα το οριστικοποιησουμε:D

Καλε τι παθατε ολες βραδιατικα χθες πω πω κατεβατααααααα...καιρο ειχα να διαβασω και να ξεχασω τι διαβασα για να σχολιασω εδω μεσα...φτου φτου σκορδα!!!:D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημερα κοριτσακια η μπουμπου μου εφτασε τα 2735:razz: και αναμεσα σε 20 με 23 γενναω...χε χε!!!Στο αλλο ραντεβου θα το οριστικοποιησουμε:D

Καλε τι παθατε ολες βραδιατικα χθες πω πω κατεβατααααααα...καιρο ειχα να διαβασω και να ξεχασω τι διαβασα για να σχολιασω εδω μεσα...φτου φτου σκορδα!!!:D

Καλημέρα κουκλί μου!!!!...Όταν λες 20 με 23 εννοείς του Σεπτέμβρη?????:shock::shock::shock::shock:

Αααααααααααααααα!!!!!!!Να τρελαθώ τώρα???????:D:D:D:D:D

Άντε ρεεεεε.....θα γεννήσεις εσύ κι η Κάτια και μετά δεν έχουμε ποια να περιμένουμε, έχουμε????...Θέλουμε καινούριες εγκυούλες!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::cool:

Banjp3.png

hJSRp3.png

καλημερα κουκλιτσες μου...κρισακι αντε ετοιμασε βαλιτσουλα...ρουχαλακια και ψυχολογια για να δεχτεις την κουκλιτσα σου

ναντιμορακι μου τι κανεις???

οντως καιρο εχουμε να δουμε εγκυουλα...αντε τωρα να ξεκινησουν να φουσκωνουν κοιλιτσες ...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...