Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Εγω παλι την ημερα που βγηκα παο το μαιευτηριο οχι μονο ειχα αλλα ετρεχε κιολας!!!νομιζω οτι ειναι θεμα οργανισμου γενικα μην πελαγωσεις και ολα θα γινουν εγω παλι ειχα πει αμα ειναι να κατεβασω ας κατεβασω και θα του δωσω αμα παλι οχι δεν θα πεθανουμε κιολας δεν θαλαζουνε και ολα τα παιδακια και δεν παθανε τιποτα με το ξενο!!!

Καλα εννοειτε οτι δεν θα τα βαψω και μαυρα!!!!

Ευχομαι μονο να πανε ολα καλα και να τα καταφερω να θηλασω!!!

Εαν τωρα για τον οποιδηποτε σοβαρο λογο δεν τα καταφερω σιγουρα δεν ηρθε και το τελος του κοσμου!!!!

Και οπως πολυ σωστα ειπες τοσα παιδακια πινουν ξενο και γνωριζω κι εγω προσωπικα αρκετα.....και ολα ειναι μια χαρα!!!!!!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα και μου το ειπες!!!!!!!Νομιζα οτι μετα τις 40 μερες πρεπει να ξεκινησω με το θηλαστρο!!!!!!Γι αυτο σας αγαπω......σμουτσσσσσσσσσσ!!!

Για ειπα.......λεω εγω τωρα!!!!!!!Ολα ειναι Θεου θελημα και το εζησα εξαλλου.......αλλα λεω εγω τωρα!!!!!!!!:lol:

Αμαν.........δεν το ηξερα ρε γαμωτο!!!!!!Προλαβαινω τωρα να κανω κατι???????Και τι να κανω δηλαδη???Με βαμβακι να βαζω??? ποσες φορες την ημερα???

Καλα μην τρελλαινεσαι μπορει να μην σου κανει τιποτα η μικρη!!

πετα τα εξω και ριχνε επανω τους και αστα να στεγνωσουν μονα τους κανε και οσο προλαβεις!!

Θα σου προτεινα παρεις την κρεμα της medela purelan 100 λεγετε ειναι φυτικη και βοηθαει πολυ στο θηλασμο μου την προτεινε ξ μαια μου και με βοηθησε πολυ!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

κατια οταν λεμε απο την αρχη εννοουμε με ρεγουλα.λιγα λεπτα.μην αφησεις το παιδι νυστικο για να αποθηκευσεις!κι αυτο το εχω κανει:oops:τι δουλεια κανεις που θα μπορεις να θηλαζεις εκει?σορυ για την αδιακρησια:oops:

Καλα εννοειτε οτι δεν θα τα βαψω και μαυρα!!!!

Ευχομαι μονο να πανε ολα καλα και να τα καταφερω να θηλασω!!!

Εαν τωρα για τον οποιδηποτε σοβαρο λογο δεν τα καταφερω σιγουρα δεν ηρθε και το τελος του κοσμου!!!!

Και οπως πολυ σωστα ειπες τοσα παιδακια πινουν ξενο και γνωριζω κι εγω προσωπικα αρκετα.....και ολα ειναι μια χαρα!!!!!!!!

Που θα γεννησης Κατια μου??εμενα στο ΜΗΤΕΡΑ με βοηθησανε πολυ τα κοριτσια αλλα και η μαια μου που ερχοτανε καθε μερα και με βοηθουσε!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Σας το ειπα οχι μαλλον ειμσιπολυ ερωτευμενη με τον γιο μου πειραζει???:rolleyes:

Δεν ξερω πως ειναι με τα κοριτσακια αλλα τα αγορακια ειναι αλλο πραγμα!!

ενα θα σας πω σημερα ολη μερα με χαιδευει και με φιλαει!!!:D:D

Λιωωωνωωωωωωωωωωωω σας λεω Λιωωωνωωωωωωωωωωω!!!!

καλα οσες εχουμε παιδια λιωμενες ειμαστε!!!!κι εγω θελω να με φιλισει.θα κανω υπομονη.

Διαφημίσεις

κατια οταν λεμε απο την αρχη εννοουμε με ρεγουλα.λιγα λεπτα.μην αφησεις το παιδι νυστικο για να αποθηκευσεις!κι αυτο το εχω κανει:oops:τι δουλεια κανεις που θα μπορεις να θηλαζεις εκει?σορυ για την αδιακρησια:oops:

:shock::shock::shock::shock::shock: μαρηηηηηηηηηηηη τι εκανες στο παιδι????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Σας το ειπα οχι μαλλον ειμσιπολυ ερωτευμενη με τον γιο μου πειραζει???:rolleyes:

Δεν ξερω πως ειναι με τα κοριτσακια αλλα τα αγορακια ειναι αλλο πραγμα!!

ενα θα σας πω σημερα ολη μερα με χαιδευει και με φιλαει!!!:D:D

Λιωωωνωωωωωωωωωωωω σας λεω Λιωωωνωωωωωωωωωωω!!!!

Εγω λιωνω και που σε ακουω!!!!!!!!!!!!!!

Καλα μην τρελλαινεσαι μπορει να μην σου κανει τιποτα η μικρη!!

πετα τα εξω και ριχνε επανω τους και αστα να στεγνωσουν μονα τους κανε και οσο προλαβεις!!

Θα σου προτεινα παρεις την κρεμα της medela purelan 100 λεγετε ειναι φυτικη και βοηθαει πολυ στο θηλασμο μου την προτεινε ξ μαια μου και με βοηθησε πολυ!!

Οκ!!!!Την κρεμα την εχω ηδη παρει αυτη!!!Να την ξεκινησω απο τωρα ή μετα???

Ναι βρε συ!!!!χαχαχαχα!!Θα βρω τον ρυθμο...που θα παει!!!

Εχω δικη μου επιχειρηση και ετσι μπορω να εχω και το παιδι μαζι μου!!!

Και δεν τιθετε θεμα αδιακρισιας χαζο!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

εγω πριν γεννησω εβαζα καθαρη λανολινη.μου το ειχε πει η γιατρος..κανει τις θηλες πιο ελαστικες και ασχετο αλλα εινσαι τελειο για τις φτερνες,!!!!!!!!!!!

καλα οσες εχουμε παιδια λιωμενες ειμαστε!!!!κι εγω θελω να με φιλισει.θα κανω υπομονη.

Σιγουρα ειμαστε λιωμενες!!!!

ασε ειναι φοβερο μου αρπαζει τον σβερκο ανοιγει το στομα του το κολλαει στο μαγουλο μου και με γλυφει!!!

και οταν τρωει σηκωνει το χερακι και με χαιδευει ολη την ωρα και οταν παιζουμε το ιδιο κανει αααααααααααααααχχχχχχχχχχχ μου εχει παρει τα μυαλα!!!:D:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εγω πριν γεννησω εβαζα καθαρη λανολινη.μου το ειχε πει η γιατρος..κανει τις θηλες πιο ελαστικες και ασχετο αλλα εινσαι τελειο για τις φτερνες,!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D

οχι μετα οταν θα αρχισεις το θηλασμο!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

βρε κατια μου δεν θελω να σε τρομαξω αλλα το πρωτο τριμηνο οι θηλασμοι ειναι σαν το μπεν χουρ.εχουν τον ατελειωτο.οταν θα φτανεις θα βγαζεις εξω το βυζι και θα το μαζευεις οταν σχολας!!!!!!!!!

βρε κατια μου δεν θελω να σε τρομαξω αλλα το πρωτο τριμηνο οι θηλασμοι ειναι σαν το μπεν χουρ.εχουν τον ατελειωτο.οταν θα φτανεις θα βγαζεις εξω το βυζι και θα το μαζευεις οταν σχολας!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D πως τα λες ετσι μαρηηηηηηηηηηηηηηη???

η αληθεια ειναι οτι στην αρχη ετσι ειναι

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Σιγουρα ειμαστε λιωμενες!!!!

ασε ειναι φοβερο μου αρπαζει τον σβερκο ανοιγει το στομα του το κολλαει στο μαγουλο μου και με γλυφει!!!

και οταν τρωει σηκωνει το χερακι και με χαιδευει ολη την ωρα και οταν παιζουμε το ιδιο κανει αααααααααααααααχχχχχχχχχχχ μου εχει παρει τα μυαλα!!!:D:D:D

εμεις δεν εχουμε ακομα τετοια αλλα δεν βλεπω την ωρα.εμενα μου κανει χαρες κοπανιεται ολοκληρη και οταν χωνο το προσωπο μου στο προγουλακι της (για να βρω λαιμακι)σηκωνει το κεφαλι ψηλα και σκαει στα γελια!!!!πεθαινω!!!!

Κοριτσακι μου παω για νανι καληνυχτα!!!

ελπιζω να μην χαθουμε παλι να αρχισουμε να θυμομαστε τις παλιες καλες μερες!!!!

εεε!!!πως ρε αθηνα να μην ξερει η κοπελα τι την περιμενει?κι εγω στην ασχετη ειμουνα...καληνυχταααααα!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...