Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ωχχχχ...........για να δουμε!!!!!!

Βασικα επλιζω να πανε ολα οπως τα εχω φανταστει!!!

Δηλαδη...........θελω να θηλασω απ την αρχη οσο μπορω.

Μετα τις 40 μερες θα επιστρεψω μαζι με την μπουμπου μου στην δουλεια,αλλα θα την εχω μαζι μου μονο τα πρωινα...οπου θα την θηλαζω.

Το θεμα μου ειναι τα απογευματα που θα την κραταει ο αντρας μου και γι αυτο πηρα το θηλαστρο για να αποθηκευω γαλα για να την ταιζει!!

Λογικα μια με δυο αντλησεις την ημερα θα χρειαζομαι για τις ωρες που θα λειπω!!!!

Μηπως καλυτερευουν λιγο τωρα τα πραγματα ή και παρολο που θα το χρειαζομαι για λιγες αντλησεις παλι θα εχω προβλημα???????

Μαλλον θα δειξει!!!

Αναλογα Κατια μου την ποσοτητα εγω ειχα πολυ οποτε ετρωγε και στη μια ωρα εβγαζα γιατι γεμιζανε θα δεις και θα κρινεις!!!

ααααααααααααα Κατιαααα εβαλες οινοπνευμα στις θηλες σου????ριξε οσο μπορεις μεχρι να γεννησης θα σε βοηθηση πολυ!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κατια κι εγω θελω κι αλλο σαν τρελλη.τωρα που ειμαι ακομα σε φαση μωρουδιλας!!!!αυτη η μυρωδια με τρελαινει!!!!!!ολα τα λεφτα.μετα το πασχα θα βαλω μπρος το δευτερο.

Ρε σεις............δεν κρατιεσται βλεπω!!!!!!!!!!

Μπραβο και παλι μπραβο!!!!

Εγω λεω οταν με το καλο βγει η νεραιδουλα μου....μετα την 3ετια για δευτερο!!!!Θελω να εχει ξεπεταχτει και να μπορει να αυτοεξυπηρετηθει τα βασικα δηλαδη,γιατι με την δουλεια μου θα τα βρω δυσκολα εαν μου πεσουν ολα μαζεμενα!!!!!!!!!

Λεω εγω τωρα!!!!!!!:rolleyes::rolleyes:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Αναλογα Κατια μου την ποσοτητα εγω ειχα πολυ οποτε ετρωγε και στη μια ωρα εβγαζα γιατι γεμιζανε θα δεις και θα κρινεις!!!

ααααααααααααα Κατιαααα εβαλες οινοπνευμα στις θηλες σου????ριξε οσο μπορεις μεχρι να γεννησης θα σε βοηθηση πολυ!!!

Οχι δεν εχω βαλει οινοπνευμα......δεν το ηξερα!!!!

Και που βοηθαει δηλαδη????????/

Καληνυχτα στα κοριτσακια που αποχωρησαν!!!!!!

Διαφημίσεις

ωχχχχ...........για να δουμε!!!!!!

Βασικα επλιζω να πανε ολα οπως τα εχω φανταστει!!!

Δηλαδη...........θελω να θηλασω απ την αρχη οσο μπορω.

Μετα τις 40 μερες θα επιστρεψω μαζι με την μπουμπου μου στην δουλεια,αλλα θα την εχω μαζι μου μονο τα πρωινα...οπου θα την θηλαζω.

Το θεμα μου ειναι τα απογευματα που θα την κραταει ο αντρας μου και γι αυτο πηρα το θηλαστρο για να αποθηκευω γαλα για να την ταιζει!!

Λογικα μια με δυο αντλησεις την ημερα θα χρειαζομαι για τις ωρες που θα λειπω!!!!

Μηπως καλυτερευουν λιγο τωρα τα πραγματα ή και παρολο που θα το χρειαζομαι για λιγες αντλησεις παλι θα εχω προβλημα???????

Μαλλον θα δειξει!!!

λοιπον ακου.το γαλαδεν κατεβαινει με το καλημερα.για να εδραιωθει ο θηλασμος χρειαζονται 40 μερες τουλαχιστον. οσο αυξανεται η ζητηση του μωρου αυξανεται και η ποσοτητα του γαλακτος.στην αρχη δεν θα εχεις γι αυτο μην σε πιασει απαιλπισια οπως επιασε εμενα.σιγα σιγα κατεβαινει.το μωρο μπορει να θηλασει περισσοτερη ποσοτητα με τις κινησεις του απο οτι εσυ μπορεις να βγαλεις με το θηλαστρο.πραγμα που σημαινει οτι αυτο που θα βγαλεις μπορει να μην το φτανει.ξεκινα να χρησιμοποιεις το θηλαστρο με το που σταματας να το θηλαζεις για λιγα λεπτα για να ερεθισεις τον αδενα.μπορει να μην βγαλεις σημαντικη ποσοτητα.καλο ειναι να αρχισεις να αποθηκευεις σιγα σιγα.μην αρχισεις ξαφνικα.δεν θα τα καταφερεις.εκμεταλευσου το χρονο που κοιμαται βαλε στην καταψυξη και βαλε θηλαστρο καθε μερα απο λιγο.στην αρχη θα πειναει οπωτε θελει οπωτε αφου θα δουλευεις χρειαζεσαι καβατζα.σορυ για το κατεβατο αλλα εγω ειχα πελαγωσει.

Ρε σεις............δεν κρατιεσται βλεπω!!!!!!!!!!

Μπραβο και παλι μπραβο!!!!

Εγω λεω οταν με το καλο βγει η νεραιδουλα μου....μετα την 3ετια για δευτερο!!!!Θελω να εχει ξεπεταχτει και να μπορει να αυτοεξυπηρετηθει τα βασικα δηλαδη,γιατι με την δουλεια μου θα τα βρω δυσκολα εαν μου πεσουν ολα μαζεμενα!!!!!!!!!

Λεω εγω τωρα!!!!!!!:rolleyes::rolleyes:

Καλα εγω λεω αλλα οταν εμεις κανουμε σχεδια καποιος αλλος γελαει μαζι μας!!!

Εσυ ξερεις!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Οχι δεν εχω βαλει οινοπνευμα......δεν το ηξερα!!!!

Και που βοηθαει δηλαδη????????/

Καληνυχτα στα κοριτσακια που αποχωρησαν!!!!!!

αααααααααααχχχχχχχχχχ μωρε Κατια μου και το εγραψα πολλες φορες θα σου σκληρυνουν και το πιρανχας δεν θα σου τις κοψει!!!

Τουλαχιστον ο δικος μου τις τεμαχισε μετα δεν κανει να βαλουμε γιατι περναει στο γαλα ετσι μου ειπε ο γιατρος μου!!!εγω και το θηλαστρο μετα τους 2,5 μηνες γιναμε αυτοκολλητοι!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

λοιπον ακου.το γαλαδεν κατεβαινει με το καλημερα.για να εδραιωθει ο θηλασμος χρειαζονται 40 μερες τουλαχιστον. οσο αυξανεται η ζητηση του μωρου αυξανεται και η ποσοτητα του γαλακτος.στην αρχη δεν θα εχεις γι αυτο μην σε πιασει απαιλπισια οπως επιασε εμενα.σιγα σιγα κατεβαινει.το μωρο μπορει να θηλασει περισσοτερη ποσοτητα με τις κινησεις του απο οτι εσυ μπορεις να βγαλεις με το θηλαστρο.πραγμα που σημαινει οτι αυτο που θα βγαλεις μπορει να μην το φτανει.ξεκινα να χρησιμοποιεις το θηλαστρο με το που σταματας να το θηλαζεις για λιγα λεπτα για να ερεθισεις τον αδενα.μπορει να μην βγαλεις σημαντικη ποσοτητα.καλο ειναι να αρχισεις να αποθηκευεις σιγα σιγα.μην αρχισεις ξαφνικα.δεν θα τα καταφερεις.εκμεταλευσου το χρονο που κοιμαται βαλε στην καταψυξη και βαλε θηλαστρο καθε μερα απο λιγο.στην αρχη θα πειναει οπωτε θελει οπωτε αφου θα δουλευεις χρειαζεσαι καβατζα.σορυ για το κατεβατο αλλα εγω ειχα πελαγωσει.

Εγω παλι την ημερα που βγηκα παο το μαιευτηριο οχι μονο ειχα αλλα ετρεχε κιολας!!!νομιζω οτι ειναι θεμα οργανισμου γενικα μην πελαγωσεις και ολα θα γινουν εγω παλι ειχα πει αμα ειναι να κατεβασω ας κατεβασω και θα του δωσω αμα παλι οχι δεν θα πεθανουμε κιολας δεν θαλαζουνε και ολα τα παιδακια και δεν παθανε τιποτα με το ξενο!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Καλα και μου το ειπες!!!!!!!Νομιζα οτι μετα τις 40 μερες πρεπει να ξεκινησω με το θηλαστρο!!!!!!Γι αυτο σας αγαπω......σμουτσσσσσσσσσσ!!!

Καλα εγω λεω αλλα οταν εμεις κανουμε σχεδια καποιος αλλος γελαει μαζι μας!!!

Εσυ ξερεις!!

Για ειπα.......λεω εγω τωρα!!!!!!!Ολα ειναι Θεου θελημα και το εζησα εξαλλου.......αλλα λεω εγω τωρα!!!!!!!!:lol:

αααααααααααχχχχχχχχχχ μωρε Κατια μου και το εγραψα πολλες φορες θα σου σκληρυνουν και το πιρανχας δεν θα σου τις κοψει!!!

Τουλαχιστον ο δικος μου τις τεμαχισε μετα δεν κανει να βαλουμε γιατι περναει στο γαλα ετσι μου ειπε ο γιατρος μου!!!εγω και το θηλαστρο μετα τους 2,5 μηνες γιναμε αυτοκολλητοι!!!

Αμαν.........δεν το ηξερα ρε γαμωτο!!!!!!Προλαβαινω τωρα να κανω κατι???????Και τι να κανω δηλαδη???Με βαμβακι να βαζω??? ποσες φορες την ημερα???

Σας το ειπα οχι μαλλον ειμσιπολυ ερωτευμενη με τον γιο μου πειραζει???:rolleyes:

Δεν ξερω πως ειναι με τα κοριτσακια αλλα τα αγορακια ειναι αλλο πραγμα!!

ενα θα σας πω σημερα ολη μερα με χαιδευει και με φιλαει!!!:D:D

Λιωωωνωωωωωωωωωωωω σας λεω Λιωωωνωωωωωωωωωωω!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Εγω παλι την ημερα που βγηκα παο το μαιευτηριο οχι μονο ειχα αλλα ετρεχε κιολας!!!νομιζω οτι ειναι θεμα οργανισμου γενικα μην πελαγωσεις και ολα θα γινουν εγω παλι ειχα πει αμα ειναι να κατεβασω ας κατεβασω και θα του δωσω αμα παλι οχι δεν θα πεθανουμε κιολας δεν θαλαζουνε και ολα τα παιδακια και δεν παθανε τιποτα με το ξενο!!!
καλα εννοειτε οτι δεν θα πεθανουμε κι ολας.εγω δεν ειχα στην αρχη.ο μονος λογος που καταφερα να θηλασω ειναι οτι στο λητο ολες οι μαιες ειναι πανω απο το κεφαλι σου και σοε βοηθανε.ερχοτανε και συμβουλος θηλασμου 2 φορες την ημερα.αλλιως θα τα ειχα παρατησει.νομιζα οτι δεν θα τα καταφερω ποτε.να ναι καλα οι κοπελες στο λητω,.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...