Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

είσαι αχάριστη!!!!! :lol::lol:

ψηφίζω πλούταρχο επίσης :cool: :cool: με χίλια κιόλας!!!

:shock::shock::shock: εγω αχαριστη γιατι το λες???:cool:

Μη μου πεις οτι σου αρεσει ο Πλουταρχος????εγω λιωνω λεμε!!ειμαι ικανη να τον ακουω απο το πρωι μεχρι το βραδυ!!

Περνω θαρρος...............πειτε κι αλλα!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Εδωωωωω καλη μου εδω ζωντανο παραδειγμα μετα απο τοσες δυσκολιες θα επρεπε να λεω να ναι καλα αλλα θα δουμε για επομενο ειπα ομως το αντιθετο!!!!

αστα αθηνουλα.για να φαει 2 γευματα των 180γρ πρεπει να αρμεχτω τρεις φορες και θα μου περισεψουνε και 20-30 γρ που θα τα πρασθεσω στο επομενο γευμα της.τωρα μαγειρεψα σχεδον ολα το πρωινο της!!!!!θα αρμεχτω αλλες 2 φορες μεχρι το πρωι που θα ξυπνησει αρα θα εχει φαει και για μετα!!!!!εεε το μεσημερι που θα ειμαι κι εγω χαλαρη θα θηλασουμε.αντε να δουμε ποσο θα αντεξω.

θα αντεξεις εχουμε δυναμεις!!!!

καλυτερα για μενα ειναι μετα το χρονο,αλλα μπορω να ξεκινησω αν θελω μετα τις γιορτες

οποτε προσεχε Χαπακι γιατι τωρα λενε και καλα με την μυρωδια το πιανουμε!!;)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

κορίτσια σας αφήνω. δεν την παλεύω. θέλω να μείνω να σας ζαλίσω λίγο ακόμα αλλά τα μάτια μου έχουν αρχίσει να με προδίδουν.

φιλάκια

καληνύχτα

θα μας κοροιδεψεις αυριο!!!!χιχιχι

καλη σου νυχτα!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

βρε σεις μη γραφετε τοσο γρηγορα μαγειρευω κιολας και δεν σας προλαβαινω
μαλλον εσενα περιμενει ο πλουταρχος να τελειωσεις το μαγειρεμα γι αυτο δεν βγαινει!!!!!!!!

:shock::shock::shock:

οποτε προσεχε Χαπακι γιατι τωρα λενε και καλα με την μυρωδια το πιανουμε!!;)

ναι το ξερω....αλλα κατσε να φτασουμε στο ντοην..ντοην...γιατι δεν το βλεπω...ασε που νομιζω οτι μετα απο τοσους μηνες θα ειναι περιεργα τα πραγματα

76IGp3.png

εμενα δεν με βολεψε καθολου τι να σου πω.παντως αυτο που καταλαβα ειναι να μην αγοραζω ολα απο μια μαρκα.τελικα βολευτικα με ασχετα απο αυτα που νομιζα και πραγματα που μου τα πουλησαν για καλα ηταν χαλια.πειραματισου και βλεπεις.

ωχχχχ...........για να δουμε!!!!!!

Βασικα επλιζω να πανε ολα οπως τα εχω φανταστει!!!

Δηλαδη...........θελω να θηλασω απ την αρχη οσο μπορω.

Μετα τις 40 μερες θα επιστρεψω μαζι με την μπουμπου μου στην δουλεια,αλλα θα την εχω μαζι μου μονο τα πρωινα...οπου θα την θηλαζω.

Το θεμα μου ειναι τα απογευματα που θα την κραταει ο αντρας μου και γι αυτο πηρα το θηλαστρο για να αποθηκευω γαλα για να την ταιζει!!

Λογικα μια με δυο αντλησεις την ημερα θα χρειαζομαι για τις ωρες που θα λειπω!!!!

Μηπως καλυτερευουν λιγο τωρα τα πραγματα ή και παρολο που θα το χρειαζομαι για λιγες αντλησεις παλι θα εχω προβλημα???????

Μαλλον θα δειξει!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

κατια κι εγω θελω κι αλλο σαν τρελλη.τωρα που ειμαι ακομα σε φαση μωρουδιλας!!!!αυτη η μυρωδια με τρελαινει!!!!!!ολα τα λεφτα.μετα το πασχα θα βαλω μπρος το δευτερο.

πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωπωωωωωωωωω τελικα ητανε να μην μεινουμε εμεις τωρα δεν μας κραταει τιποτα!!!

Παρτε εναν Πλουταρχο Θεο απο μενα με αγαπη!!!!!!!!

Ευχαριστουμε :D:D

νυστάζω!

τωρα εγω να το πωωωωω???:tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ναι το ξερω....αλλα κατσε να φτασουμε στο ντοην..ντοην...γιατι δεν το βλεπω...ασε που νομιζω οτι μετα απο τοσους μηνες θα ειναι περιεργα τα πραγματα

θα ειναι δεν σου το ειπε ο γιατρος????εμενα παντως με ενημερωσε!!!!:rolleyes:

σας αφηνω και εγω!!!!

καληνυχτα πολυλογουδες!!!!

Καληνυχτα Γλυκουλα!!!!μα γιατι το λες??εμεις πολυλογουδες???:rolleyes::rolleyes:

μαλλον εσενα περιμενει ο πλουταρχος να τελειωσεις το μαγειρεμα γι αυτο δεν βγαινει!!!!!!!!

:D:D:D:D:D

κορίτσια σας αφήνω. δεν την παλεύω. θέλω να μείνω να σας ζαλίσω λίγο ακόμα αλλά τα μάτια μου έχουν αρχίσει να με προδίδουν.

φιλάκια

καληνύχτα

Καληνυχταααααα

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...