Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

:rolleyes::rolleyes::rolleyes: στην αρχη οχι μονο δεν προλαβαινα αλλα δεν ηθελα καθολου ομως!!!

μου πηρε καιρο στην αρχη αναγκαζομουνα δεν ηθελα ελεγα κριμα ειναι ο κακομοιρης τοσους μηνες εχει νααααααααααα........ τωρα το ζηταω απο μονη μου!!!:cool::cool:

και τι σου ειπε???

τελος το αρμεγμα???:tongue::tongue::tongue:

αστα αθηνουλα.για να φαει 2 γευματα των 180γρ πρεπει να αρμεχτω τρεις φορες και θα μου περισεψουνε και 20-30 γρ που θα τα πρασθεσω στο επομενο γευμα της.τωρα μαγειρεψα σχεδον ολα το πρωινο της!!!!!θα αρμεχτω αλλες 2 φορες μεχρι το πρωι που θα ξυπνησει αρα θα εχει φαει και για μετα!!!!!εεε το μεσημερι που θα ειμαι κι εγω χαλαρη θα θηλασουμε.αντε να δουμε ποσο θα αντεξω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά εσύ είσαι και λίγο μαζόχα τα θες όλα μαζεμένα.. όχι που θα το άφηνα ασχολίαστο... :cool:

ε τι τωρα που εχω μπει στο ρυθμο...μετα δεν θα το αποφασιζω,θα δω τα ζορια και δεν θα θελω(λεω τωρα για να δικαιολογηθω)

76IGp3.png

:rolleyes::rolleyes::rolleyes: στην αρχη οχι μονο δεν προλαβαινα αλλα δεν ηθελα καθολου ομως!!!

μου πηρε καιρο στην αρχη αναγκαζομουνα δεν ηθελα ελεγα κριμα ειναι ο κακομοιρης τοσους μηνες εχει νααααααααααα........ τωρα το ζηταω απο μονη μου!!!:cool::cool:

και τι σου ειπε???

τελος το αρμεγμα???:tongue::tongue::tongue:

καλυτερα για μενα ειναι μετα το χρονο,αλλα μπορω να ξεκινησω αν θελω μετα τις γιορτες

76IGp3.png

Περνω θαρρος...............πειτε κι αλλα!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

άντε μπράβο σκάσε χαμογελάκι. αυτές είναι οι πιο ωραίες στιγμές στην ζωή σου μην αφήσεις το άγχος να τις χαλάσει...

U6Vip2.png

Αααα μην μου λες τετοια........εγω εχω παρει της Avent το ηλεκτρικο,γιατι εχω παρει ολη την σειρα της Αvent και ειχα διαβασει οτι ειναι απο τα καλυτερα!!!

Η αληθεια ειναι οτι ημουν αναμεσα στο Medela kai to Avent και προτιμησα το Αvent πιστευοντας οτι ειναι λιγο πιο καλο!!!!!

Λες να την πατησα????????

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι εκανες αγορα χωρις να μας ρωτησεις????ντροπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη?????:tongue::tongue:

δεν ξερω δεν εχω ιδεα εγω εχω της medela!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Αααα μην μου λες τετοια........εγω εχω παρει της Avent το ηλεκτρικο,γιατι εχω παρει ολη την σειρα της Αvent και ειχα διαβασει οτι ειναι απο τα καλυτερα!!!

Η αληθεια ειναι οτι ημουν αναμεσα στο Medela kai to Avent και προτιμησα το Αvent πιστευοντας οτι ειναι λιγο πιο καλο!!!!!

Λες να την πατησα????????

εμενα δεν με βολεψε καθολου τι να σου πω.παντως αυτο που καταλαβα ειναι να μην αγοραζω ολα απο μια μαρκα.τελικα βολευτικα με ασχετα απο αυτα που νομιζα και πραγματα που μου τα πουλησαν για καλα ηταν χαλια.πειραματισου και βλεπεις.

ακούτε βρε οι υπόλοιπες...... να κοπέλα με τα μυαλά στο κεφάλι της που ξέρει να εκτιμά σωστά και ανεπηρέαστα!!!! :D :D :D

αμ έτσι πες μου.. στο καπάκι δεν γινεται άσε να περάσουν 2-3 χρονάκια να ξεπεταχτεί και το μικρό...

οχι και 2-3 χρονακια ειπαμε...στο χρονο θα ξεκινησω προσπαθειες αληθεια το λεω...

76IGp3.png

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι εκανες αγορα χωρις να μας ρωτησεις????ντροπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη?????:tongue::tongue:

δεν ξερω δεν εχω ιδεα εγω εχω της medela!

κι εγώ επίσης

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

κατια κι εγω θελω κι αλλο σαν τρελλη.τωρα που ειμαι ακομα σε φαση μωρουδιλας!!!!αυτη η μυρωδια με τρελαινει!!!!!!ολα τα λεφτα.μετα το πασχα θα βαλω μπρος το δευτερο.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...