Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

και εγώ αυτό είχα διαβάσει και παρακάλαγα τον γιατρό μου για έξτρα προγεστερόνη. εδώ μια κοπέλα έπαιρνε 9 την ημέρα. Μου είπε δεν έχει καμία σχέση. Και τελικά γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

πρίν από 32 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι φυσιολογικό η προγεστερόνη να αυξάνεται, η κορύφωση της σχετίζεται με την ωορρηξία. Επίσης όπως γράψανε σωστά τα κορίτσια, μετά την ωορρηξία δημιουργείται το ωχρό σωμάτιο το οποίο παράγει την προγεστερόνη. Αυτά μπορεί να κάνουν κύστες (κάποιοι τις λένε κύστες αναπαραγωγής; Δεν είμαι και σίγουρη αν ευσταθεί αυτός ο όρος), συνήθως ο επόμενος κύκλος δλδ ο κύκλος με μια τέτοια κύστη έχει τα θεματάκια του. Τουλάχιστον σε εμένα. 

Δεν είναι μύθος, είναι μια πιθανότητα να παράγεις μικρότερη ποσότητα προγεστερόνης, αρκεί να κορυφώνεται όσο και να είναι αυτό κι εγώ παράγω πολύ αργά προγεστερόνη και αδιαθετώ στις 16 ημέρες μετά την ωορρηξία, έμεινα και φυσικά έγκυος. Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παράγεις και μικρή ποσότητα LH. Αλλά συνήθως όταν υπάρχουν θέματα ωορρηξίας υπάρχει μια καμπύλη στην αύξηση της LH πχ αυξάνεται αργά ή μπορεί να δίνει αυξημένη τιμή που εσύ στο σπίτι σου μπορεί να το δεις και να πεις α να έκανα ωορρηξία και μετά να πέσει και να ξανά ανέβει και να κάνει την κορύφωση κλπ αλλά τέτοια ωραία. 

Και ναι και όχι. Ο υποθαλαμος απελευθερώνει την GnRH η οποία με την σειρά της διεγείρει την έκκριση της FSH και της LH στην υπόφυση, ωστόσο μπορεί να μην είναι ενδοκρινολογικό το θέμα και να είναι γενετικό δλδ στις διαδικασίες εκφράσεις γονιδίων για την σηματοδότηση και την παραγωγή των ορμονών ή να είναι θέμα του υποθάλαμου. Συμπαθάτε με αλλά γράφω την διπλωματική μου και μιλάω έτσι κουλά. Ετσι εγκυκλοπαιδικά όλα αυτά δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες.

Αυξάνετε η LH σκάει αυγουλακι παίρνουμε ωάριο. Πως θα είναι και τι θα κάνει αυτό άλλη ιστορία. Ούτε το ωχρό σωμάτιο μας ενδιαφέρει αν πάμε σε τεχνητό κύκλο για την ετ. Τουλάχιστον δεν μας ανησυχούν όλα αυτά στην IVF!!! 

Επίσης να πω κάτι άλλο εδώ γιατί νιώθω ότι πρέπει! Όλες κουβαλάμε τα δικά μας, σίγουρα. Αλλά το πως λειτουργεί ο οργανισμός ενός ανθρώπου δεν μπορούμε να το κρίνουμε από ένα φόρουμ. Να ακούτε και να εμπιστεύεστε μόνο τους επιστήμονες που έχετε επιλέξει δίπλα σας γιατί έχουν ξεκάθαρα δει την πλήρη εικόνα του ιστορικού σας, του ορμονολογικου σας προφίλ, τις εξετάσεις σας και την κλινική σας εικόνα. Εδώ απλά πληροφορίες μοιραζόμαστε που μπορεί να τις βρει ο καθένας στο διαδίκτυο ή γενικά στην βιβλιογραφία. Δεν σημαίνει πως όσα λέγονται ισχύουν για όλες! Μεγάλη προσοχή στο τι κρατάτε από όλα αυτά γιατί είναι απλά γενικές πληροφορίες και στην κάθε περίπτωση μπορεί να μην ισχύουν. Μια εξέταση αν είναι καλή ή κακή θα σας το πει μόνο το team που σας παρακολουθεί (γιατροί, μικροβιολόγοι, εμβρυολογοι κλπ) γιατί η εξέταση πίσω της έχει κ ένα backstory που το ξέρουν καλά και κυρίως γιατί δεν ξέρετε αν αυτός που γράφει ανώνυμα σε ένα φόρουμ έχει το υπόβαθρο για να σας εξηγήσει μια εξέταση. 

έχεις απόλυτο δίκιο. Ούτως η άλλος μια εξέταση από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα χωρίς την συνολική εικόνα. 

Από περιέργεια έκανα τεστ ωορρηξίας από την 13η μέρα του κύκλου μου. κανονικά έχω 30-31 ημερών. Αλλά λόγω αποθηλασμού τώρα θα είναι η δεύτερη μου περίοδος. Τα τεστάκια σκούραιναν με την ημέρα, έκανα 2 την ημέρα. Σκούρινε όσο η γραμμή ελέγχου 19η μέρα και ξεκίνησα να πονάω 20η. Χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. έκανα 20η μέρα και ξεκίνησε να βγαίνει αχνό το τεστ και 21η αρνητικό. Με βάση αυτό και την δεύτερη φάση μου που κρατούσε πριν την εγκυμοσύνη 16 μέρες, φαντάζομαι ότι έκανα ωορρηξία αφού το έδειξαν τα τεστ. Υποτίθεται πως πάντα κάνω γιατί έχω συμπτωματα και έχει φανεί σε διάφορους τυχαίους ελέγχους. Τώρα γιατί έχω 2 βιοχημικές με φυσική σύλληψη στα 3 χρόνια με μέτριο σπέρμα. τι να πω. η μια σάλπιγγα η δεξιά είναι στραβή, και συνήθως κάνω ωορρηξία από τα δεξιά. και έχω εικόνα πολυκυστυκών. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

συνηθως υπαρχει και στο κεντρο γλυκο, μετα το φαγητο

εγω θα κανω καρυδοπιτα με παγωτο φθηνη και καλη λυση...

ααα ωραία. εγώ έχω βέβαια μια ακόμα πιο φθηνή λύση..... λέγεται "οχιγλυκό" !!!! :oops: :oops: :mrgreen:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμεις τη βαπτιση θα την κανουμε στο χωριο,δεν θα καλεσουμε πολλα ατομα,και το τραπεζι θα γινει στο καφενειο της γιαγιας του καλου μου...οποτε τα εξοδα θα ειναι ελαχιστα...οποιος ενδιαφερεται να κανει περιττα,ας τα πληρωσει,εμενα με νοιαζει να βαπτισω το παιδακι μου για να μπορω να το κοινωναω(η καμπανα χτυπαει για τα πεθερικα)

76IGp3.png

Μωρε οτι θα τα ξεχασω ειμαι σιγουρη.............αλλα αυτη η αναμονη με προορισμο το αγνωστο στην ουσια ειναι καπως!!!!!!!

Δεν μπορω να φανταστω πως θα μου συμβει και τι θα γινει μετα......εεεεε........αυτο με αγχωνει!!!

θα σου συμβει ωραια και απλα...με πονους ενταση αν γεννησεις φυσιολογικα και χωρις να καταλαβεις πολλα μονο ν ακους στην καισαρικη...

δεν ειναι τιποτα και μην το σκεφτεσαι γιατι το αγχος δεν κανει καλο...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλα καλε ειστε καλα??θα με τρελανεται τωρα??

διαβασατε το μηνυμα που εγραψα ή οτι να ναι η καθεμια τον πονο της???

καταρχην που διαβασατε στο μηνυμα να λεει αν εγω θα θηλασω ή οχι???και αν ειμαι υπερ ή κατα του θηλασμου?

και το πιο σημαντικο ειπα εγω πουθενα στο μηνυμα οτι εαν υπαρχει προβλημα δεν πειραζει να συνεχιζεις να θηλαζεις??ισα ισα που της τονισα πως εαν ειναι ολα καλα οπως μας τα λεει και το μωρο δεν εχει κατι αλλο αλλα ουτε αυτη προβλημα στο στηθος τοτε αυτο που συμβαινει το λενε αλμα στον αποκλειστικο θηλασμο.Καθισα εγω να κρινω εαν δωσατε 'η δεν δωσατε οι υπολοιπες ξενο γαλα ή οχι και γιατι???και τι με κοφτει εμενα ρε κοριτσια να σας κρινω και απο που και ωσπου.

Αντε 3 χρονια δεν τα εχω παρει για να τα παρω τωρα μου φαινεται.

Δεν ξερω ουτε αν θα καταφερω να θηλασω αποκλειστικα και ουτε θεωρω πως αυτο θα με κανει καλυτερη μανα ή οχι αυτο που ξερω πολυ καλα ομως μετα απο τοσο διαβασμα και απο το περιβαλλον μου που θηλασε ειναι οτι ο θηλασμος χρειαζεται πολυ ψυχολογικη υποστηριξη και οταν λυγιζουν απο την κουραση οι μανες χρειαζονται ατομα να τους ενθαρινουν να συνεχισουν οχι να τους λενε δεν πειραζει κοψτω,αυτο πηγα να κανω με την Ευτυχω να την ενθαρινω και να την υποστηριξω να κανει ενα κουραγιο ακομα.

Αυτα ειχα να πω και τωρα την κανω πριν πω και αλλα και ειναι κριμα.

Συμπεθερουλα μου μην νευριαζεις και μην στεναχωριεσαι ουτε κατηγορησες αλλα ουτε εκρινες!!!εγω λοιπον προσωπικα δεν το διαβασα σωστα το μηνυμα σου οποτε ν αγλαψεις λαθος οτσει???:(:(

Μην εισαι αρνητικη γιατι να μην θηλασεις με λες????εεεεεεεεεεεε??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Μωρε οτι θα τα ξεχασω ειμαι σιγουρη.............αλλα αυτη η αναμονη με προορισμο το αγνωστο στην ουσια ειναι καπως!!!!!!!

Δεν μπορω να φανταστω πως θα μου συμβει και τι θα γινει μετα......εεεεε........αυτο με αγχωνει!!!

μην σε αγχωνει...οσο αγνωστο κι αν ειναι σε οδηγει η μαμα φυση και δεν χρειαζεται ουτε να τα σκεφτεσαι ουτε να κανεις πλανα στο μυαλο σου....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ειδικά αυτό κι αν θα μπει στον αυτόματο..... είναι από τις καταστάσεις που μπαίνεις άθελά σου και μένεις μέχρι να τελειώσουν ... ωραία πράγματα!!! μην σκέφτεσαι τέτοια πράγματα όταν θα συμβεί θα συμβεί όπως ναναι και όλα είναι μες στο πρόγραμμα.

k pανω που ηρθα....τσιναει ο γιος μου....!!!!!!!!!γκρρρρρρρρρρρ

ξαναρχομαι!!!!!!!!

:D :D :D

U6Vip2.png

ααα ωραία. εγώ έχω βέβαια μια ακόμα πιο φθηνή λύση..... λέγεται "οχιγλυκό" !!!! :oops: :oops: :mrgreen:

επιλογη σου ειναι να κανεις οτι θελεις!!!

δεν ειναι τιποτα υποχρεωτικο!!!

εμεις τη βαπτιση θα την κανουμε στο χωριο,δεν θα καλεσουμε πολλα ατομα,και το τραπεζι θα γινει στο καφενειο της γιαγιας του καλου μου...οποτε τα εξοδα θα ειναι ελαχιστα...οποιος ενδιαφερεται να κανει περιττα,ας τα πληρωσει,εμενα με νοιαζει να βαπτισω το παιδακι μου για να μπορω να το κοινωναω(η καμπανα χτυπαει για τα πεθερικα)

και εμενα αυτο με νοιαζει αλλα θελω να το κανω ετσι οπως μου αρεσει κιολας οποτε θα κανω μεγαλο τζερτζελο!!!ειναι το πρωτο παιδι εγγονι δισεγγονο πολλα!!!θελω να τα κανω ολα..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Συμπεθερουλα μου μην νευριαζεις και μην στεναχωριεσαι ουτε κατηγορησες αλλα ουτε εκρινες!!!εγω λοιπον προσωπικα δεν το διαβασα σωστα το μηνυμα σου οποτε ν αγλαψεις λαθος οτσει???:(:(

Μην εισαι αρνητικη γιατι να μην θηλασεις με λες????εεεεεεεεεεεε??

αααα ήρθες???? :rolleyes:

ξαφνικά νύσταξα... εντελώς τυχαία δηλαδή.. πρώτη φορά μου ξανασυμβαίνει !!! :tongue: :tongue: :mrgreen:

U6Vip2.png

καλησπερα κοριτσακια μου...τι κανετε????

Αθηνουλα μου να σε χαιρομαστε,ευχαριστουμε για το κερασμα....!!!

εμεις ηρεμησαμε και επιστρεψαμε στο κανονικο μας προγραμμα,ευτυχως γιατι κοντεψα να πεσω κατι....προχθες απο το πολυ φαι το παιδακι μου κοντεψε να σκασει...φουσκωσε το στομαχακι μας και μετα πονουσε η κοιλιτσα μας,τελικα καταφεραμε 2 η ωρα να ηρεμησουμε....χθες λοιπον επιστρεψαμε στο φαγητο ανα διωρο-τριωρο οποτε ειμαστε μια χαρα....

κρισακι μου μη φωναζεις εχεις δικιο αλλα πραγματικα καποιες φορες ειναι αρκετα ζορικα τα πραγματα που απογοητευεσαι,φυσικα κι εγω ειμαι αρνητικη στο να δωσω ξενο,τουλαχιστον οχι τωρα,αλλα και τα αλλα κοριτσακια εχουν δικιο,αν εισαι εξαντλημενη δεν εχεις κουραγιο ουτε το μωρο σου να αγκαλιασεις...ασε που μπορει να γυρισει μπουμερακ για τον οργανισμο σου και να καταπεσεις....

κατια μου πλησιαζει ο καιρος για τη μπουμπουκα σου,αντε ευχομαι με ενα πονο κουκλιτσα μου!

φιλακια σε ολες τις υπολοιπες...!!!

αν τα καταφερω θα μπω το βραδυ να τα πουμε με οποια ειναι μεσα

Ευχαριστω Χαπακι μου και εσυ να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!

Μπραβο το ζουζουνι αφου ηρεμησε ολα καλα τωρα!!

Αθηνουλα μου Χρονια Πολλα και καλα!!!!!!!!!!Να σε χαιρονται ολοι οσοι σε αγαπουν και να χαιρεσαι κι εσυ την οικογενεια σου!!Παντα γερη και δυνατη!!!

Τα υπολοιπα κοριτσακια μου τι κανετε???

Εμεις στην αναμονη............μεχρι να της κανει κεφι της μπουμπουδενιας νεραιδουλας μου και να ερθει!!!!

Για πειτε κανα νεο?????????

Ευχαριστω Κατιουσκα μου με το καλο κοριτσακι μου!!

Ζορικη η νεραιδουλα σου δεν λεει να βγει που θα παει δεν ειναι στο χερι της θα βρει την εξοδο!!!:D:D

Πολυ ωραιο το δωματιο της αρεσε και στον αντρα μου πολυ!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε κοριτσακια μου..............πραγματικα με καθησυχαζετε!!!!!

Κατι παραπανω ξερετε!!!!!!!!!!Μαλλον σκεφτομαι περισσοτερο απ οτι θα επρεπε!!!!!!

Τελος παντων,μην σας ζαλιζω αλλο!!!!!!Ευχαριστω πολυ!!!!:D

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Ευχαριστω Κατιουσκα μου με το καλο κοριτσακι μου!!

Ζορικη η νεραιδουλα σου δεν λεει να βγει που θα παει δεν ειναι στο χερι της θα βρει την εξοδο!!!:D:D

Πολυ ωραιο το δωματιο της αρεσε και στον αντρα μου πολυ!!!

που το ειδατε καλε στο φατσοβιβλιο???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...