Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ναι να ετοιμασω την παραγγελία ..... 40 ευρώ + ΦΠΑ..... ΩΠΑ του λέω.. τί ΦΠΑ? ε τί μου λέει χωρίς ΦΠΑ όλα έχουν ΦΠΑ. καλά του λέω την Δευτέρα αλλιώς τα λέγαμε. όχι αποκλείεται λέει. οχι του λέω δεν αποκλείεται αυτό και αυτό σας είπα αυτό και αυτό μου είπατε και εν πάσει περιπτώσει του λέω επειδή δεν μου αρέσουν εμένα αυτά τα πράγματα αφήστε το γλυκό δεν θα παραγγείλω τελικά. εσείς το λέτε αυτό μου λεέι. ε φυσικά εγώ το λέω.. ποιός θα το πει εσείς του απαντώ... και τί ύφος είναι αυτό που έχετε και εγώ δεν σας ειπα ποτέ..και μπιρι μπιρι... εεεε τα παρακάτω έχουν πολλά @!$!#%@$#%@$^@$%@$#% και θα με μπανάρουν αν τα πώ. Ποιός είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε.... Αϊ και γ..... μου έσπασες τα νεύρα!!!!

U6Vip2.png

καλε γιατι τα πηρε το κρισακι μας

κρισακι μου εγω καταλαβα οτι τα ειπες για να μου δωσεις κουραγιο,δεν θελω να μου τσατιζεσαι και να στεναχωρεις και τη μπεμπουλινα μας....

76IGp3.png

αχ βρε ελπιδακι τι περασες με αυτο το γλυκο,καλα αυτο που εχει το μαγαζι αυτο ειναι για μπουνιες νομιζω

Ναι και έτσι για να σας το θυμίσω είναι το ΝΕΡΑΙΟΔΟΡΑΜΑ κορίτσια το παράρτημα που έιναι στο Κερατσίνι....

το είδατε όλες????

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Αααααααααα..........ωραιος ο τυπος!!!!!!Και πανω απ ολα επαγγελματιας βλεπω!!!!!!

Α βρε Ελπιδακι.........φανταζομαι μπινελικι που θα ακουσε!!!!!!

Τελικα τι θα κανεις με το γλυκο????

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...