Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Καλέ εγώ τη γνώμη μου είπα για τη σχέση ΓΟΠ και θηλασμού, κρισάκι ούτε το ποστ σου δεν είχα διαβάσει. Συγγνώμη αν σε αναστάτωσα. Φιλιά και καληνύχτα σε όλες.

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ????

Καταρχήν καλησπέρα

ποιά είναι η Λιούλα???? ποιά είναι η Ρενε??? γιατί με τσακώνω αδιάβαστη???

Καλά Αθηνά δεν σχολιάζω τίποτα! Πρωτότυπο???? :))))))))

Κάτια??? πώ πω μια κοιλιά!!!! Καλέ εσύ από μέρα σε μέρα γεννάς! Με το καλό!

Πολλά μάκια στις υπόλοιπες τσουπρίτσες.

Γλυκούλα έτρεχες ε? κι εγώ. πήγα να πάρω κάτι πραγματάκια για το στόλισμα στα βαζάκια του γλυκού και γλυκό αλλά τσακώθηκα τελικά και γλυκό δεν πήρα.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Καλέ????

Καταρχήν καλησπέρα

ποιά είναι η Λιούλα???? ποιά είναι η Ρενε??? γιατί με τσακώνω αδιάβαστη???

Καλά Αθηνά δεν σχολιάζω τίποτα! Πρωτότυπο???? :))))))))

Κάτια??? πώ πω μια κοιλιά!!!! Καλέ εσύ από μέρα σε μέρα γεννάς! Με το καλό!

Πολλά μάκια στις υπόλοιπες τσουπρίτσες.

Γλυκούλα έτρεχες ε? κι εγώ. πήγα να πάρω κάτι πραγματάκια για το στόλισμα στα βαζάκια του γλυκού και γλυκό αλλά τσακώθηκα τελικά και γλυκό δεν πήρα.

Η λιουλα και η ρενε ειναι φιλεναδες απο τα παλια!!!Απλα δεν πολυμπαινουν γι αυτο και μπορει να μην τις εχεις πετυχει!!

Η κοιλουμπα μου ειναι τεζα!!!!!!!!Αναμενουμε..............:D

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

τον παίρνω την Δευτέρα τηλ και τον ρωτάω πόσο κάνουν τα βαζάκια

τιμές μόνο από το πρατήριο αν περάσετε δίνουμε. οκ. τί ώρα είστε ανοιχτά? 8-8 συνεχόμενο μου λέει. πήγα 5 ήταν κλειστά. τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω είμαι έξω από το μαγαζί. ναι σήμερα θα ανοίξουμε λίγο αργότερα μου λεέι. τες πα το προσπερνάω.

διάλεξα ό,τι ήθελα και κολλήσαμε στα τριανταφυλλάκια που δεν είχε το χρώμα που ήθελα. αύριο θα φέρω μου λέει ελάτε να πάρετε. ξέρετε του λέω δεν είμαι κοντά δεν είναι εύκολο. θα σας τα στείλω εγώ. που μέντε στοιχεία κλπ την τετάρτη θα έρθουν.....

συνεχίζω....

αύριο τα περιμένω και την τετάρτη μου λεει, θα σας τα στείλω

U6Vip2.png

Η λιουλα και η ρενε ειναι φιλεναδες απο τα παλια!!!Απλα δεν πολυμπαινουν γι αυτο και μπορει να μην τις εχεις πετυχει!!

Η κοιλουμπα μου ειναι τεζα!!!!!!!!Αναμενουμε..............:D

:D :D φαντάζομαι!!!!

U6Vip2.png

με ρωτάσει ωστόσο από που θα πάρω γλυκό. του λέω έχω βρει τον τάδε και μπιρι μπιρι.

και μου αρχίζει τώρα κατεβατό μπιρι μπιρι (ξεπέρασε και μένα) για το πόσο καλό είναι το γλυκό και κλπ κλπ και το εγγυώμαι 1.000.000% και τέτοια και πόσο το έχετε βρει ααα 5 ευρώ εγώ το δίνω 4 ευρώ.

ωραία .. να παραγγείλω τότε .. και όχι και να ρθετε να δοκιμάσετε και κλπ κλπ

έρχεται το σήμερα λοιπόν και τρώω φλασια οτι έχω δώσει το όνομά μου αλλά στο κουδούνι είναι το όνομα του άντρα μου και τον παίρνω τηλέφωνο να του το πώ...

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

όχι μόνο δεν με θυμότανε, όχι μόνο δεν θυμότανε την παραγγελία, όχι μόνο δεν θυμόταν οτι θα μου έστελνε τα τριανταφυλλάκια αλλά μου είπε και θρασύτατα.... ναι έχουν έρθει ελάτε να τα πάρετε. (τα νεύρα μου σιγά σιγά αρχίζουν και τεντώνουν γιατί δεν φημίζομαι και για την ηρεμία μου ξέρετε). το προσπερνάω. το γλυκό του λέω έχει έρθει να έρθω να δοκιμάσω κιόλας αν είναι να μην πηγαινοέρχομαι να έρθω μια και καλή.

ναι μου λέει έχει έρθει. οκ. ξανατραβιέμαι Κερατσίνι.....

U6Vip2.png

πάω λοιπόν. πέρνω τα τριανταφυλλάκια δοκιμάζω το γλυκό ωραίο το γλυκό, 10 κιλά του λέω θέλω, να φέρω το αυτοκίνητο απ' έξω να φορτώσω... ααα όχι μου λέει το γλυκο θα πρέπει να το παραγγείλουμε να μου το στείλουν από την αποθήκη στο μαγαζί δεν έχω !!!!!!!!!!!!!!! δεν γ@μιέται λέω ήρθα που ήρθα να το παραγγείλουμε.. πότε θα μου το στείλετε του λέω... ελάτε να το πάρετε μεθαύριο μου λεει... και αρχίζω τώρα εγώ και τρίζω δόντια μέχρι που μου δίνει την χαριστική.....

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...