Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εννοω τα παιχνιδια του που ολα ειναι σπασμενα και δεν λειτουργουν και σημερα εκανε το θεικο εσπασε το πλαστικο του πιατο στην μεση!!!!του το εδωσα για να φαει και το βαρεσε τοσο δυνατα στο τραπεζι που το εσπασε και μετα γελουσε

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

χαχαχαχα α καλό

η δικιά μου σήμερα είχε μουρμούρα το μεσημέρι και την πήρα αγκαλιά να ηρεμήσει και συνέχισα να τρώω.....

βούτηξε τα μακαρόνια από το πιάτο μου .....

U6Vip2.png

και εμενα τα κανει αυτα!!!και μαλιστα οτι δεν φτανει με τα χερια προσπαθει με τα ποδια που τα χρησιμοποιει αρκετα...εμενα του αρεσει το ψωμι και οταν το βλεπει πανω στο τραπεζι τσιριζει μεχρι να του δωσει!!!

αν τολμησω και δεν του δωσω κατι που θελει κλαιει παρα πολυ και κοκκινιζει ολοκληρος!!!αστα...και ειναι μηνων ακομα φαντασου να μεγαλωσει τι εχω να παθω!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Κρισακι μην φωναζεις!!!!!!!!!!!!!!!!! γιατι εισαι εγκυουλαααααααααααααα!!!!!!!!

Κ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΠΟΛΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D

Συμφωνω με Ελινα κ ΑΘηνα! Ειμαστε κ εμεις υπερ του θηλασμου, αυτο εξηπακουετε κ τομπροσπαθησαμε οσο δεν πηγαινε για το καλο των μωρων μας! Αλλα...Κρισακι αυτο που λεει η Ελινα ειναι απολυτως σωστο...οταν κοριτσακι με το καλο γεννησεις εννοειται κ θα προσπαθησεις στο επακρον για να πιει το μωρακι σου γαλα, αλλα πρεπει να προσπαθησεις να εισαι οπως ειχα ανεφερει οσο γινεται ξεκουρστη , οσο γινεται γιατι ειναι δυσκολο, κ οσο γινεται επισης με καθολου νευρα! Δυστυχως η κουραση η αυπνια κ η εξαντληση δεν μας αφηνουν να χαρουμε καταστασεις οπως θελουμε...!

Μην σας παραμυθιαζουν λοιπον με το θεμα θηλασμος...Εχω βαρεθει να το ακουω αυτο πια..Αποκλειστικος κ αποκλειστικος! Εαν το μωρακι χορταινει με τον αποκελιστικο ΝΑΙ κ θα του δωσεις στηθος Κ ΜΟΝΟ, κ εφοσον κοιμαται την νυχτα σωστα με βαση τον θηλασμο, εαν ενα μωρακι ομως δεν κοιμαται σωστα το βραδυ, κλαιει, εχει περιεργη γκρινια δεν παιρνει σωστα βαρος , εκει επιβαλεται να του δωσεις συμπληρωμα.....Κανενα μωρο δεν επαθε τιπουα απο το συμπληρωμα, ολα για καπιο λογο εχουν γινει! δεν ειπα να του δινεις τροφη απο βαζακια, αλλα το γαλα ειναι αλλο θεμα.Κ μωρακια με παλινδρομηση οπως ειχε το δικο μου, το δικο μας γαλα το κανουν παααρα πολυ ευκολα εμετο, με αποτελεσμα να μη παιρνει σωστα βαρος ειδικ στο πρωτο 3μηνο, κ εκει πρεεπι παλι να δωσεις ειδικο γαλα για τις εναγωγες...γαλα που πηζει μεσα στο στομαχακι του κ γενικα το βοηθαει!

Κρισακι εισαι μια μελλουσα μανουλα...σκεψου κοριτσακι οτι για να ειναι καλα κ ηρεμο το μωρακι σου, χρειαζεται ξεκουραστη κ χωρις νευρα μανουλα!

Κ παλι χωρις παρεξηγηση ετσι;

Παντως οοοοοοοοοοοσο μπορεις να το προσπαθησεις, ειναι πολυ καλο γι το μωρακι σου!κ εγω αυτο εκανα.... εδωσα ομως κ συμπληρωμα γιατι επρεπε...αλλα ειναι πολυ δυσκολο εργο κ χρειαζεται επιμονη, υπομονη, αντοχη, θεληση!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

K κατι αλλο....πολλοι παιδιατροι δινουν ευκολα στα νεογγενητα σιροπια..ειδικα για την παλλινδρομηση που πολλα μωρακια εχουν στην αρχη...

Μην δωσετε ποτε!

Προσπαθηστετο με αντιαναγωγικα γακλατα κ σιγα σιγα αυτο περναει!

Ειναι πολυ δυσκολο κ πολυ εξαντλητικο για εμας, αλλα κ πολυ ενοχλητικο για τα μωρακια μας!

Εμεις ειχαμε τρομερο προβλημα, οτι επινε το εβγαζε αβερτα μετα. ρουκετα που χτυπαγε στον τοιχο ενα πραμα. Φανταστειτε 5 κουταλιες της σουπας περιπου κ παραπανω πολλες φορες!

Δεν εδωσα σιροπι που μου ειπε η πρωτη γιατρος, ειναι βαρια για τα στομαχακια τους!αλλαξα γιατρο κ με αντιαναγωγικο γαλατακι που του εδινα την νυχτα μονο κ τωρα με τις στερεες τροφες εχει βελτιωθει πολυ σε βαθμο που μπορω να πω οτι εχει περασει!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Αθηνούλα μου χρόνια πολλά ότι επιθυμείς για σένα και την οικογενειά σου...:D

καλημέρα σε όλες..δεν πιστεύω να γιορτάζει και κάποια άλλη;;:rolleyes::cool:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

Και για τις βραδυνες επειδη δεν θα μπορεσω να μπω σας αφηνω ενα μπουκαλακι!!!!

Οι μανουλες που θηλαζετε μην το παρακανετε θα μεθυσετε τα μωρα σας ενταξει??;)

321582bmarpr6q5a.gif

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Λυσσάξατε χθες .... τίποτα άλλο δεν λέω ....

:tongue::tongue::tongue::tongue: επιτηδες το καναμε!!!

τί ωραία!!!!! τελικά εμείς αποφασίσαμε να μην στολίσουμε τίποτα στο κέντρο. λίγο από δω λίγο από κει μαζεύονταν έξοδα και το αφήσαμε

μπομπονιέρες παράγγειλα - τα γλυκάκια θα φτιάξω μόνη μου (με την κουμπάρα μου δηλαδή γιατί μόνηηη μου σώθηκα)

ααααααααααχχχχχχχχχχχχχ να βαφτισει ειπε η γυναικα οχι να την ........ ασε να μην το πω καλυτερα θα με κοψει το ΕΣΡ!!!:tongue::tongue:

καλέ καλέ δεν σε ξέρω... σε ξέρω? μπα όχι δεν νομίζω.. κι αν ναι? δεν υπάρχει περίπτωση και αφού δεν υπάρχει περίπτωση έχε υπόψη σου οτι εδω μέσα όλες είναι γλωσσούδες... εγώ όχι!!!!!!!:mrgreen:

για πες... τί κάνεις? :D

:shock::shock::shock::shock::shock: καλα μιλαμε εχω σοκαριστει!!!!εσυ δεν εισαι γλωσσου μαρηηηηηηηηη πλακα μας κανεις????

μην την ακους εχει μια γλωσσααααααααααααα σαν τη φωτο στα αβαταρ της!!!:rolleyes::rolleyes:

Αν ξαναμπείτε απόψε αργάμιση χτυπήστε μου και μένα αναπάντητη

μπαααααααααααααααααα για να μας ζαλισεις αστο καλυτερα!!!!!περναμε και μονες μας καλα τα καταφερνουμε μια χαρα!!!:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...