Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ποτε?εμεις 6 νοεμβριου.προς το παρον εχουμε παραγγειλει μπουμπουνιερες προσκλητηρια και εχω αγορασει και φορεμα!!!!!μας λοιπουν τα υπολοιπα!!!!!!!!!

σε 2 εβδομαδες στις 12-9...τα εχω ολα ετοιμα σχεδον μου μενει τωρα ο στολισμος του κεντρου, να φτιαξω τις παιδικες μπομπονιερες και να αγορασω τα γλυκα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΛΚΩΣΩ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΔΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ!!!!!!!!!!!

Ευτυχω μου εαν εισαι σιγουρη οτι ξυπναει επειδη πειναει και οτι τρωει οντως καθε μια ωρα και κοιμαται τοτε πρεπει να χαιρεσαι γιατι το παιδι σου κανει το λεγομενο αλμα στον θηλασμο.Τι εννοω ΟΤΙ Ο ΜΟΥΡΓΟΣ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ!!!!!

Οταν δεν τους φτανει το γαλα της μαμας αρχιζουν και ζητανε πιο συχνα και πιο πολυ για να αυξησουν την παραγωγη του στηθους της μαμας.Ειναι ενα πολυ συνηθεις φαινομενο και οταν συμβαινει παρολη την κουραση οι μανουλες πρεπει να χαιρονται.Μην αφησεις κανεναν παιδιατρο να σου δωσει συμπληρωμα απο την στιγμη που δεν εχεις κανενα σοβαρο προβλημα με το στηθος σου.Το μωρο σου απλα αυξανει την παραγωγη σου.Τα αλματα κρατανε λιγες μερες κανε λιγη υπομονη και θα δεις οτι θα επανελθει απο μονος του μολις αυξησδι την παραγωγη σου.Η φυση εχει προβλεψει για ολα!!!

Επισης οτιδηποτε προβλημα αντιμετωπιζεις με τον θηλασμο θα μπαινεις στο parents.org.gr στο forum στο θεμα θηλασμος ,αποκλειστικος 0-6μηνων οπου εκει θα λυσεις οποιαδηποτε τρελη σου απορια ή φοβο ειτε γιατι θα υπαρχει ηδη ειτε γιατι οτι και να ρωτησεις θα σου απαντησουν αμεσως!!!

Δεν εγκαταλειπουμε τον θηλασμο εαν δεν υπαρχι θεμα σοβαρο υγειας!!!!

Ενταξει μπορω να ηρεμησω τωρα τα ειπα και ξελαφρωσα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλέεεεεεεεεεεεε μη φωναζεις και τρομαζεις τη νυφη μου:mad::mad::mad:

εχεις δικιο συμπεθερουλα μου για τον θηλασμο και εγω τα ιδια εκανα στην αρχη εχω πεταξει ολοκληρο κουτι συμπληρωμα αλλααααααααααααα οπως λεει και η φιλη μας η Ελινα ο θηλασμος ειναι πολυ κουραστικος και σου σπανε τα νευρα απο ενα σημειο και υστερα!!!

Εμενα που γεννηθηκε μικρουλης και επρεπε να του δινω τουλαχιστον 1-2 γευματα συμπληρωμα για να μεγαλωσει γρηγοροτερα στην αρχη δεν εδινα στο 2ο μηνα στην αναγκη του εδωσα η οταν δεν προλαβαινα και φυσικα ειχα εβγαζα τα επιθεματα και το γαλα ετρεχε σαν τρελλο!!!παρε ομως και ενα θηλαστρο για καλο και για κακο!!;)Επισης αμα εμεις δεν ειμαστε καλα και εχουμε νευρα η στεναχωριομαστε το γαλα χαλαει και δεν κανει για το μωρο ετσι μου ειπε τουλαχιστον ο παιδιατρος μου!!

Μακαρι συμπεθερουλα μου να αντεξεις και να μην χρειαστει να δωσεις συμπληρωμα στο ευχομαι ολοψυχα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Ελαααααααααααααααααααααααααα εσυ υπερενταση???δεν σε πιστευω πλακα μου κανεις!!!:tongue::tongue:

πωωωωωωωωωωωωω πωωωωωωωωωωωωωω μια χρυσοχερα!!!μπραβο κοριτσακι μου με το καλο!!!!εγω εχω ακομη του χρονου θα τον βαφτισουμε οποτε δεν σκοτειζομαι απο τωρα!!

ασε που προσκλητηρια θα τα σχεδιασει η κουνιαδα και νονα του μπεμπη μου εινα γραφιστρια και εχει κανει πολλα τετοια!;)

βρε βρε βρε καλως ηρθες να πω καλο χειμωνα???:rolleyes:

αναφορα δεν μας εδωσες ομως λεγε που πηγες ποτε πηγες ποσο εκατσες κλπ κλπ!:mrgreen:

:D :D :D διακρίνω ένα κάποιο δούλεμα ή μου φαίνεται?????? :confused: :confused:

κιου σου μαρή!!!! :lol:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

σε 2 εβδομαδες στις 12-9...τα εχω ολα ετοιμα σχεδον μου μενει τωρα ο στολισμος του κεντρου, να φτιαξω τις παιδικες μπομπονιερες και να αγορασω τα γλυκα...

τί ωραία!!!!! τελικά εμείς αποφασίσαμε να μην στολίσουμε τίποτα στο κέντρο. λίγο από δω λίγο από κει μαζεύονταν έξοδα και το αφήσαμε

μπομπονιέρες παράγγειλα - τα γλυκάκια θα φτιάξω μόνη μου (με την κουμπάρα μου δηλαδή γιατί μόνηηη μου σώθηκα)

U6Vip2.png

γεια σας και απο μενα!!!

καλέ καλέ δεν σε ξέρω... σε ξέρω? μπα όχι δεν νομίζω.. κι αν ναι? δεν υπάρχει περίπτωση και αφού δεν υπάρχει περίπτωση έχε υπόψη σου οτι εδω μέσα όλες είναι γλωσσούδες... εγώ όχι!!!!!!!:mrgreen:

για πες... τί κάνεις? :D

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

τί ωραία!!!!! τελικά εμείς αποφασίσαμε να μην στολίσουμε τίποτα στο κέντρο. λίγο από δω λίγο από κει μαζεύονταν έξοδα και το αφήσαμε

μπομπονιέρες παράγγειλα - τα γλυκάκια θα φτιάξω μόνη μου (με την κουμπάρα μου δηλαδή γιατί μόνηηη μου σώθηκα)

εγω θα το στολισω μονη μου με διαφορα πραγματα απο το jumbo οπως κουβαδακια γλυφιτζουρια και διαφορα διακοσμητικα τα οποια δεν ειναι ακριβα....εμενα ολα αυτα που πηρα για 15 τραπεζια μου στοιχισαν 50 ευρω:shock::shock:...μια χαρα ειναι...

Αν ξαναμπείτε απόψε αργάμιση χτυπήστε μου και μένα αναπάντητη

δεν εχουμε το κινητο σου!!!!!

μπηκα ελαααααααααα!!!!χιχιχιχιχι:tongue::tongue::tongue:

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

τζα!

δίκιο έχεις για τα διακοσμητικά. το θέμα είναι οτι το μεζεδοπωλείο που έχω κλείσει για τραπεζομάντηλα θα βάλει χάρτινα με τον χάρτη της Μυτιλήνης επάνω (!) Για να στολίσω λοιπόν τα τραπέζια μάλλον θέλω και τραπεζομάντηλα. πήγα στα Jumbo και κοίταξα και βρήκα λευκό τραπεζομάντηλο με 10 ευρώ x 10 τουλάχιστον τραπέζια = 100 ευρώ πάγιο + διακοσμητικά???? άσε δεν λέει. να βάλω διακοσμητικά πάνω στην Μυτιλήνη?? δεν ξέρω δεν προλυενθουσιάζομαι

U6Vip2.png

δεν εχει κανονικα τραπεζομαντηλα σε καποιο χρωμα που βαζουν ολοι???

καλα ειναι ο ευθυμιος μεγαλωνει περπαταει με την στρατα θελει βολτες διαλαει πραγματα και αλλα πολλα!!!

εσενα η δικη σου?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

όχι ρε γμτ - απογοητεύτηκα οταν μου το είπε γιατί κατά τ' άλλα είναι ωραίο μαγαζί και έχει και πολύ ωραίο φαγητό αλλά ξενέρωσα με τα τραπεζομάντηλα. Δεν βαριέσαι!

η μικρή έχω πάρει χαμπάρι οτι γυρνάει μπρούμυτα επίτηδες και ψευτογκρινιάζει για να παω να την γυρίσω και συνεπώς να ασχοληθώ μαζί της.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...