Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Βαρκιζα ε;;;;;;;;;;; αααααααααααχ τι μου θυμιζεις τωρα !!!!!!!!!!!!!!

10 χρονια απο την ζωη μου!!!!!!!!!!

Τα 10 πιο σημαντικα μου χρονια!!!!!!!!!!!!

Που μενεις γλυκουλα εκει κοντα;

Εγω μενω Γλυφαδα τωρα.....

εχε γουστο να ξερουμε η μια την αλλη!:tongue:

καλημερααααααααααα!!!!τρεχω με τις ετοιασιες τις βαπτισης και δεν μπορω να μπαινω συχνα...εχω και το διαβασμα και ολοκληρωνομαι...

εγω μενω κορωπι επι της βαρης-κορωπιου αλλα ηρθα εδω τα τελευταια 3 χρονια...το σπιτι μου ειναι ηλιουπολη...εκει μεγαλωσα...

εσεις τι κανετε???πως ειστε?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

κι εγω ελινακι το εξαμηνο εχω βαλει στοχο αλλα αν ειναι ετσι τα πραγματα ουτε την επομενη βδομαδα δεν βλεπω να φτανω...

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΛΚΩΣΩ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΔΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ!!!!!!!!!!!

Ευτυχω μου εαν εισαι σιγουρη οτι ξυπναει επειδη πειναει και οτι τρωει οντως καθε μια ωρα και κοιμαται τοτε πρεπει να χαιρεσαι γιατι το παιδι σου κανει το λεγομενο αλμα στον θηλασμο.Τι εννοω ΟΤΙ Ο ΜΟΥΡΓΟΣ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ!!!!!

Οταν δεν τους φτανει το γαλα της μαμας αρχιζουν και ζητανε πιο συχνα και πιο πολυ για να αυξησουν την παραγωγη του στηθους της μαμας.Ειναι ενα πολυ συνηθεις φαινομενο και οταν συμβαινει παρολη την κουραση οι μανουλες πρεπει να χαιρονται.Μην αφησεις κανεναν παιδιατρο να σου δωσει συμπληρωμα απο την στιγμη που δεν εχεις κανενα σοβαρο προβλημα με το στηθος σου.Το μωρο σου απλα αυξανει την παραγωγη σου.Τα αλματα κρατανε λιγες μερες κανε λιγη υπομονη και θα δεις οτι θα επανελθει απο μονος του μολις αυξησδι την παραγωγη σου.Η φυση εχει προβλεψει για ολα!!!

Επισης οτιδηποτε προβλημα αντιμετωπιζεις με τον θηλασμο θα μπαινεις στο parents.org.gr στο forum στο θεμα θηλασμος ,αποκλειστικος 0-6μηνων οπου εκει θα λυσεις οποιαδηποτε τρελη σου απορια ή φοβο ειτε γιατι θα υπαρχει ηδη ειτε γιατι οτι και να ρωτησεις θα σου απαντησουν αμεσως!!!

Δεν εγκαταλειπουμε τον θηλασμο εαν δεν υπαρχι θεμα σοβαρο υγειας!!!!

Ενταξει μπορω να ηρεμησω τωρα τα ειπα και ξελαφρωσα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

εγω παντως σταματησα τον θηλασμο οταν ηταν 3 μηνων γιατι μου τελειωσε το γαλα...αλλα απο την αρχη του εδινα και συμπληρωμα γιατι δεν ειχα πολυ γαλα και ηθελε κι αλλο οποτε η μεταβαση στο ξενο ηταν ομαλη....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΛΚΩΣΩ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ευτυχω μου εαν εισαι σιγουρη οτι ξυπναει επειδη πειναει και οτι τρωει οντως καθε μια ωρα και κοιμαται τοτε πρεπει να χαιρεσαι γιατι το παιδι σου κανει το λεγομενο αλμα στον θηλασμο.Τι εννοω ΟΤΙ Ο ΜΟΥΡΓΟΣ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ!!!!!

Οταν δεν τους φτανει το γαλα της μαμας αρχιζουν και ζητανε πιο συχνα και πιο πολυ για να αυξησουν την παραγωγη του στηθους της μαμας.Ειναι ενα πολυ συνηθεις φαινομενο και οταν συμβαινει παρολη την κουραση οι μανουλες πρεπει να χαιρονται.Μην αφησεις κανεναν παιδιατρο να σου δωσει συμπληρωμα απο την στιγμη που δεν εχεις κανενα σοβαρο προβλημα με το στηθος σου.Το μωρο σου απλα αυξανει την παραγωγη σου.Τα αλματα κρατανε λιγες μερες κανε λιγη υπομονη και θα δεις οτι θα επανελθει απο μονος του μολις αυξησδι την παραγωγη σου.Η φυση εχει προβλεψει για ολα!!!

Επισης οτιδηποτε προβλημα αντιμετωπιζεις με τον θηλασμο θα μπαινεις στο parents.org.gr στο forum στο θεμα θηλασμος ,αποκλειστικος 0-6μηνων οπου εκει θα λυσεις οποιαδηποτε τρελη σου απορια ή φοβο ειτε γιατι θα υπαρχει ηδη ειτε γιατι οτι και να ρωτησεις θα σου απαντησουν αμεσως!!!

Ενταξει μπορω να ηρεμησω τωρα τα ειπα και ξελαφρωσα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

πωπω ρε φιλε....τσιτα σε κανει η αναμονη ε???ειπα και εγω να μπω να πω μια καλημερα και σκιαχτηκα.....:tongue::tongue::cool:

2011.png

Διαφημίσεις

εγω παντως σταματησα τον θηλασμο οταν ηταν 3 μηνων γιατι μου τελειωσε το γαλα...αλλα απο την αρχη του εδινα και συμπληρωμα γιατι δεν ειχα πολυ γαλα και ηθελε κι αλλο οποτε η μεταβαση στο ξενο ηταν ομαλη....

ετοιμασου να χ... και σενα στο λεω...:tongue:

2011.png

εχεις απολυτο δικιο αγαπητη γκαστρωμενη που δαγκωνεις αλλα κρισακι ο θηλασμος δεν ειναι καθολου ευκολος.θα ερθει η σειρα σου και θα καταλαβεις.δεν ειναι ολα τοοοσο ροδινα.εγω για να μη δοσω ξενο τα εχω φτιαξει με το θηλαστρο!!!!!ειναι full time το αθλημα και μονο για γερα νευρα.απο το τιδιαβαζεις και τι ακους μεχρι το τι συμβαινει υπαρχει μεγαλη αποσταση.αν ειναι να εισαι με τα νευρα τσιτα και να μην αντεχεις τη ζωη σου δεν πηραζει ας φαει και λιγο ξενο.πριν μπω στο τριπακι αυτο ειμουν καθετη σαν κι εσενα αλλα τωρα ειναι αλλιως.το παιδι εκτος απο το γαλα χρειαζεται και μια ψυχικα υγειη μαμα.αυτο ειναι το σημαντικοτερο.μακαρι να τα καταφερεις με το θηλασμο και να θηλασεις για καιρο.φιλικη συμβουλη.παρε ενα καλο θηλαστρο.μην βρεθεις ξαφνικα στον πολεμο χωρις οπλα.!!!!!!αληθεια ποτε γεννας?

καλημερααααααααααα!!!!τρεχω με τις ετοιασιες τις βαπτισης και δεν μπορω να μπαινω συχνα...εχω και το διαβασμα και ολοκληρωνομαι...

εγω μενω κορωπι επι της βαρης-κορωπιου αλλα ηρθα εδω τα τελευταια 3 χρονια...το σπιτι μου ειναι ηλιουπολη...εκει μεγαλωσα...

εσεις τι κανετε???πως ειστε?

ποτε?εμεις 6 νοεμβριου.προς το παρον εχουμε παραγγειλει μπουμπουνιερες προσκλητηρια και εχω αγορασει και φορεμα!!!!!μας λοιπουν τα υπολοιπα!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...