Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εσενα λοιπον δικαιολογειται το παιδακι μου να γκρινιαζει,εμενα γιατι????

τωρα κοιμαται στο ρηλαξ και τη πιπιλα την εφτυσε μονος του τι να πω...

αν συνεχισει ετσι σιγουρα θα του δωσω συμπληρωμα.......αυτη τη στιγμη δεν εχω κουραγιο ουτε μπανιο να κανω και αυριο πρωι πρωι εχω γυναικολογο...παλι σαν το ζομπι θα ειμαι

Και εμενα την φτυνει δεν την κραταει και αυτο μου αρεσει!!

χαπακι μου δυστυχως μεχρι να φτιαξει προγραμμα ετσι θα εισαι σαν ζομπι!!!

και εγω πρεπει να παω μιας και αδιαθετησα μετα απο 14 μηνες!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

χαποκι εγω καθε τρεις ωρες βγαζω με το θηλαστρο.εχω παντα καβαντσζα γαλα στο ψυγειο και εχω και τραπεζα γαλακτως στην καταψυξη.ετσι την ταιζει και ο ανδρας μου και οταν την αφηνω στη μαμα μου εχει να φαει.εχω ομως ηλεκτρικο θηλαστρο και βγαζω και πολυ γαλα και γρηγορα.ειχα και χειροκινητο αλλα...με τιποτα.γιατι δεν το δοκιμαζεις ετσι πριν δοσεις ξενο?

κι εγω ελινακι το εξαμηνο εχω βαλει στοχο αλλα αν ειναι ετσι τα πραγματα ουτε την επομενη βδομαδα δεν βλεπω να φτανω...

μην απογοητευεσε θα δεις θα τα καταφερεις!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

χαποκι εγω καθε τρεις ωρες βγαζω με το θηλαστρο.εχω παντα καβαντσζα γαλα στο ψυγειο και εχω και τραπεζα γαλακτως στην καταψυξη.ετσι την ταιζει και ο ανδρας μου και οταν την αφηνω στη μαμα μου εχει να φαει.εχω ομως ηλεκτρικο θηλαστρο και βγαζω και πολυ γαλα και γρηγορα.ειχα και χειροκινητο αλλα...με τιποτα.γιατι δεν το δοκιμαζεις ετσι πριν δοσεις ξενο?

ααααααααα δικια μου εισαι εσυ μια απο τα ιδια και εγω μονο στην καταψυξη δεν εβαλα ομως γιατι ητανε μικρουλης οποτε στο 2,5ωρο με 3ωρο ετρωγε!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αχ Αθηνουλα δεν μας φτανετε.....και να δειτε οταν κερναει κακακια,το παιδι μου ακουγετε στο αλλο δωματιο....κι εγω την ιδια απορια εχω πως τα καταφερνει

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: παω να πλυνω μπιμπερο και ελπιζω να σας προλαβω!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αχ Αθηνουλα δεν μας φτανετε.....και να δειτε οταν κερναει κακακια,το παιδι μου ακουγετε στο αλλο δωματιο....κι εγω την ιδια απορια εχω πως τα καταφερνει
τι λες καλε?εχεις δει μωρο να τρομαζει απο την κλαν@@@@α του και να του πεφτει η πιπιλα απο την τρομαρα?

θελω να παρω πρωτα ηλεκτρικο θηλαστρο....το χειροκινητο μια φορα το δοκιμασα και δεν αντεχεται...αληθεια πιο εχεις παρει?

76IGp3.png

ααααααααα δικια μου εισαι εσυ μια απο τα ιδια και εγω μονο στην καταψυξη δεν εβαλα ομως γιατι ητανε μικρουλης οποτε στο 2,5ωρο με 3ωρο ετρωγε!!!

αν δεν το ειχα κανει ετσι ειναι σιγουρο θα ειχα καταληξει να δινω συμπληρωμα.δεν γινετε αλλιως.

Διαφημίσεις

θελω να παρω πρωτα ηλεκτρικο θηλαστρο....το χειροκινητο μια φορα το δοκιμασα και δεν αντεχεται...αληθεια πιο εχεις παρει?
ειχα αγορασει της φιλιπς το αβεντ.πεταμενα λεφτα.μετα νικιασα απο το λητο ενα πολυ καλο αλλα δεν συνεφερε.τελικα αγαρασα της μεντελα το σουινγ και βρηκα την υγεια μου.τελειο.περνω και τα σακουλακια αποθηκευσης.με εχει βολεψει πολυ.ειναι ομως πανακριβο150 ευρω το ατιμο.μπες στο φαρμασι .εκει το αγορασα με 110.τα σακουλακια τα εχει 14 ευρω.φαντασου οτι στα φαρμακια εχουν 24!!!!

εγω θα σας αφησω κουκλιτσες παω για μπανακι ....θα ερθει ο αντρας μου κι εγω ακομα θα ειμαι ετσι...καλο βραδυ....

θα σας πω αυριο τις εξελιξεις μας...

καλο βραδυ και υπομονη.ειναι δυσκολο το αθλημα.

ειχα αγορασει της φιλιπς το αβεντ.πεταμενα λεφτα.μετα νικιασα απο το λητο ενα πολυ καλο αλλα δεν συνεφερε.τελικα αγαρασα της μεντελα το σουινγ και βρηκα την υγεια μου.τελειο.περνω και τα σακουλακια αποθηκευσης.με εχει βολεψει πολυ.ειναι ομως πανακριβο150 ευρω το ατιμο.μπες στο φαρμασι .εκει το αγορασα με 110.τα σακουλακια τα εχει 14 ευρω.φαντασου οτι στα φαρμακια εχουν 24!!!!

ναι για αυτο μου ξαναειπαν...αυτο σκεφτομαι να παρω...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...