Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

τι μου κανετε?να μαι κι εγωθηλασμος?????μεγαλο μανικι κοριτσια.εγω νιωθω πτωμα.το βραδυ εχω καταλυξει να βγαζω με το θηλαστρο.ετσι τρωει πιο ευκολα και κοιμωμαστε!!!!!!γενικα το θηλαστρο εχει γινει κολητος μου!!!!ολη μερα αγκαλια!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαπακι ακου....

Τον πρωτο εναν μηνα κ κατι, ηθελα κ εγω να τον θηλασω αποκλειστικα, μερα νυχτα , κ το προσπαθουσα με καθε τροπο, ημουνα κατα να του δωσω ξενο!

Εμεις βεβαια ειχζμε κ την παλλινδρομηση κ ηταν ακομα πιο δυσκολο το εργο μου! Δεν το εβαζα κατω ομως..το προσπαθουσα κ τα καταφερνα μπορω να πω...καθε 2 ωρες με το βυζι εξω....

Ηρθα ομως μια μερα κ κλαταρα.....ειδικα τα βραδυα που δεν κοιμονουνα, γιατι εκεινος εκλαιγε πολλα βραδυα για ωρες κ δεν κοιμοιυνα, με αποτελεσμα να κουτουλαω απο την κουρση την επομενη μερα κ να εχω απιστευτα νευρα, σε σημεια που φωναζακ στο μωρο! Νομιζα οτι το κλαμα το βραδυ ειναι κολικοι....

Διαψευστηκα πανυγιρικα..! Ηταν πεινα!

Ετσι λοιπον αποφασισα να αρχισω ξενο μονο την νυχτα που δεν παλευοτανε!

Ολη την ημερα τον θηλαζα, κ το βραδυ που ειναι το καναλι του εδινα μπουκαλι ετσι ωστε να κοιμαμαι αυτες τις 4 ωρες σερι κ μετα παλι του εδινα...

Με τον θηλασμο δεν κοιμομουνα ουτες αυτες τις 4 ωρες, το πολυ 1 ωρα κ μισαωρα...

Ετσι λοιπον πιναμε το βραδυ 2 γευματα ξενο κ το πρωι που ξυπναγε απο τις 8 περιπου κ μετα του εδινα στηθος!

Ειμαι κ εγω πολυ υπερ στον θηλασμο, αν κ σε γενικες γραμμες δεν μου πολυ αρεσε να σου πω την αληθεια...ενιωθα οτι αρμεγομαι, αλλα για το καλο του μωρου μου το προσπαθουσα με με καθε τροπο!

Αλλα ειμαι κ υπερ οσο γινεται μια ηρεμη κ οσο γινεται ξεκουραστη μανουλα για να μπορει να ασχοληθει με το μωρακι της!;)

Εχεις δικιο Ραμονιτσα εγω να δεις νευρα που ειχα γιατι δεν μου εφτανε ο απολυτος θηλασμος στην αρχη αφου ρευοτανε μετα απο κανενα 20 λεπτο και αφου ειχε κοιμηθει μολις τον ακουμπουσα κατω ξυπνουσε και ηθελε παιχνιδια και χαρουλες οποτε μεχρι να ξανακοιμηθει ερχοτανε παλι η ωρα του για μαμ και ξανα απο την αρχη ολα με αποτελεσμα να μην κοιμαμαι και εγω καθολου!!!μολις τελικα του εδωσα το τελευταιο γευμα συμπληρωμα ηρεμησα και ετσι αρχισα να κοιμαμαι η κακομοιρα!!!

κατά τ' άλλα ....

Ζουμπουλία καλωσόρισες

Κρισάκι έκοψες τα βραδινά εσύ????? ζαααττίίίί

ΝΑντιμοράκι μάκια

Ραμονίτσα σε κόβω παρμένη ή μου φαίνεται?

και έχω επίσης να σας πώ οτι είμαι πολύ περήφανη για την κόρη μου διότι έμαθε να κοιμάται μόνη της.....!!!!!!!! ω ναι!!!!!!!!!!!!!

αυτά! έχω υπερένταση. φαίνεται????

Ελαααααααααααααααααααααααααα εσυ υπερενταση???δεν σε πιστευω πλακα μου κανεις!!!:tongue::tongue:

Λοιπόν τσούπρες όσες ετοιμάζετε βαφτίσια.....

κυνηγούσα τόσο καιρό να βρω γλυκο για την βάφτιση που να μου στοιχίσει λιγότερο από 1 ευρώ το τεμάχιο.

η ιδέα για παστάκι δεν με ενθουσίαζε - ήθελα γλυκό του κουταλιού

το μαγαζί που πήρα προσκλητήρια - μπομπονιέρες μου έδινε το βαζάκι των 40ml 2,10... άουουουουτς!!!!!!

αποφάσισα λοιπόν να τα πάρω τα υλικά ξεχωριστά και να φτιάξω εγώ τα βαζάκια.

πήρα τα υλικά - μου στοιχίζει τελικά κομπλέ 0,85 ευρώ το βαζάκι

να σας πω ομως οτι το συγκεκριμένο μαγαζί φτιάχνει τέτοια πράγματα επίσης και είχε το βαζάκι των 70ml έτοιμο στολισμένο κομπλεδούρα 1,50 ευρώ !!!!!!!!!

καλά.. μου βγήκαν τα μάτια έξω πολύ πράγμα και δεν τόλμησα να ρωτήσω πόσο θα στοίχιζε το προσκλητήριό μου και η μπομπονιέρα που έχω επιλέξει για να μην μουτζώνομαι....

το μαγαζί λέγεται νεραϊδόραμα και εγώ πήγα στο πρατήριο που βρίσκεται στην λεωφ. Σαλαμίνος 108 στο Κερατσίνι

έχετε υπόψη σας και αυτό λοιπόν - έχει και website www.neraiodorama.gr

πωωωωωωωωωωωωω πωωωωωωωωωωωωωω μια χρυσοχερα!!!μπραβο κοριτσακι μου με το καλο!!!!εγω εχω ακομη του χρονου θα τον βαφτισουμε οποτε δεν σκοτειζομαι απο τωρα!!

ασε που προσκλητηρια θα τα σχεδιασει η κουνιαδα και νονα του μπεμπη μου εινα γραφιστρια και εχει κανει πολλα τετοια!;)

καλημέρααααααααααααα:-D:-Dεπέστρεψα και εγώ:cool:

βρε βρε βρε καλως ηρθες να πω καλο χειμωνα???:rolleyes:

αναφορα δεν μας εδωσες ομως λεγε που πηγες ποτε πηγες ποσο εκατσες κλπ κλπ!:mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ελπιδα πολυ καλη η ιδεα σου αλλα ποιος εχει χρονο?εγω προσκλητηρια και μπουμπουνιερες πηρα απο το χαμογελο του παιδου.πολυ ωραια πραγματακια σε νορμαλ τιμες.για γλυκα δεν εχω κοιταξει ακομα.αλλα ξερω οτι οι τιμες δαγκωνουν.

τι μου κανετε?να μαι κι εγωθηλασμος?????μεγαλο μανικι κοριτσια.εγω νιωθω πτωμα.το βραδυ εχω καταλυξει να βγαζω με το θηλαστρο.ετσι τρωει πιο ευκολα και κοιμωμαστε!!!!!!γενικα το θηλαστρο εχει γινει κολητος μου!!!!ολη μερα αγκαλια!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα και εμεις τωρα σταματησαμε το κολλητηλικη με το θηλαστρο!!!

να ναι καλα αυτος που το εφτιαξε γιατι εμενα ετσι που τις εκανε τις θηλες μου αδυνατο να τον ξανα εβαζα να φαει!!εγω δεν εβαζα παιδι στο στηθος μου αλλα πιρανχας!!!:D:D

με κουρασε ομως απο ενα σημειο και επειτα πλυνε στηθος βγαλε γαλα ξανα πλυνε στηθος βαλε το γαλα στο μπουκαλι κανε αποστειρωση τα ειχα δει ολα!!

Τι κανει η μπουμπουκα σου Ελινακι?

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

γεια σου ρε αθηνουλα με τα κατεβατα σου!!!!!μια απαντηση για ολα.δεν εχεις κι αδικο.τι κανεις?το παιδακι σου?

Καλα ειναι Ελινακι μου εχει γινει αντρακι και ζω μεγαλες στιγμες μαζι του!!

Με φιλαει και λιωνω με χαιδευει οταν τρωει και γενικα ακυρωνεις τους παντες οταν βρισκομαι εγω στο χωρο!!(αυτο βεβαια δεν ειναι και πολυ καλο γιατι ετσι ειναι κολλημενος απανω μου συνεχεια)

Να μην απαντησω εγωωωωωωωωωωω????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Χαπακι μου μηπως εχει κολικους το αντρακι σου???εαν του δωσεις συμπληρωμα δεν θα σταματησει τον θηλασμο δεν νομιζω οτι ετσι απλα το κοβουν ο δικος μου τοτε θα επρεπε να ειχε σταματησει τον θηλασμο απο τον πρωτο μηνα αλλα εφαγε μεχρε αρχες του 5ου!!!

Προσεχε μην σου κανει το βυζι πιπιλα και μετα τα πραγματα θα ειναι χειροτερα εμενα πηγε να το κανει αλλα το εκοψα δινοντας του την πιπιλα!!!

και εμενα εκανε παλλινδρομηση αλλα το καταλαβαμε στον 4ο μηνα γιατι δεν μας εδειξε κατι νωριτερα ο δικος μου εκανε εμετο το γαλα του!!ρωτα τον παιδιατρο η αλλιως παρακολουθησε τον και δες καθε φορα σου βγαζει την ιδια ποσοτητα???

Και δεν θα ξεκουραστεις κοριτσακι μου ωραιος ο θηλασμος φοβερο συναισθημα δεν λεω αλλα ταυτυχρονα μεγαλη ταλαιπωρια και θα σου σπασουν και τα νευρα περισσοτερο αμα συνεχισει ετσι ο μικρος!!!

Εχεις δοκιμασει να βγαλεις με θηλαστρο να δεις ποσο εχεις???γιατι δεν ειναι λογικο να ξυπναει καιθε 45 λεπτα με 1 ωρα και να πειναει!!!

Εγω παντως θα σου προτεινα τουλαχιστον το βραδυ να του δωσεις συμπληρωμα αλλα ρωτα και τον παιδιατρο σου!!!

καποιες φορες βγαζει πολυ,αλλες λιγο και αλλες καθολου...δεν βγαζει παντα...περνανε και μερες που δεν εχει βγαλει,

δεν εχω παρει ακομα θηλαστρο,εχω μονο ενα χειροκινητο αλλα δεν δοκιμαζω να βγαλω τωρα γιατι ποναω ηδη παρα πολυ......κι εγω δεν το θεωρω δυνατον να τρωει καθε 45 λεπτα...σημερα κοντεψα να παθω υστερια...αφου θελω να κανω μπανιο και το σκεφτομαι τωρα μην ξυπνησει παλι

76IGp3.png

αστα ρε αθηνα κι εμενα με κουραζει αλλα κανω υπομονη.λεω οσο αντεξω.εχω βαλει στοχο το 6μηνο αλλα αν δεν αντεξω δεν θα πεθανουμε κι ολας.εσενα πιρανχας εμενα χαχανουλα.περνει τη ρογα την πιανουν τα γελια της φευγει και παλι απο την αρχη..αστα να πανε.πολυ χαχας η κορη μου.ολο γελαει.

δεν εχω παρει ακομα θηλαστρο,εχω μονο ενα χειροκινητο αλλα δεν δοκιμαζω να βγαλω τωρα γιατι ποναω ηδη παρα πολυ......κι εγω δεν το θεωρω δυνατον να τρωει καθε 45 λεπτα...σημερα κοντεψα να παθω υστερια...αφου θελω να κανω μπανιο και το σκεφτομαι τωρα μην ξυπνησει παλι

Τους βαζεις κατι επανω για να ηρεμουν???κι εγω σημερα κοντεψα να παθω υστερια ολη μερα γκρινιαζε και δεν κοιμοτανε καθολου μαλλον ετοιμαζει δοντακια τριβει συνεχεια τα ουλα του!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Οταν κλαιει δοκιμασε να του μαζεψεις τα ποδαρακια προς την κοιλιτσα του για να δεις ενα θα ηρεμηση!!!Αν ηρεμηση εχετε κολικους!!δεν μιλας μονη σου καλε σου απαντησα κι εγω!!

το κανω και αυτο...οταν ποναει η κοιλιτσα μας εχουμε και αερια(συγνωμη για την εκφραση)

παντως θα μιλησω και με τον παιδιατρο να δω τι θα μου πει

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Καλα ειναι Ελινακι μου εχει γινει αντρακι και ζω μεγαλες στιγμες μαζι του!!

Με φιλαει και λιωνω με χαιδευει οταν τρωει και γενικα ακυρωνεις τους παντες οταν βρισκομαι εγω στο χωρο!!(αυτο βεβαια δεν ειναι και πολυ καλο γιατι ετσι ειναι κολλημενος απανω μου συνεχεια)

Να μην απαντησω εγωωωωωωωωωωω????

ειναι μαμακιΑς?τι πειραζει εκμεταλευσουτο!!!!!δεν θα ειναι για πολυ.θα μεγαλωσει θα γινει αντρακι και δεν θα θελει χαδια

αστα ρε αθηνα κι εμενα με κουραζει αλλα κανω υπομονη.λεω οσο αντεξω.εχω βαλει στοχο το 6μηνο αλλα αν δεν αντεξω δεν θα πεθανουμε κι ολας.εσενα πιρανχας εμενα χαχανουλα.περνει τη ρογα την πιανουν τα γελια της φευγει και παλι απο την αρχη..αστα να πανε.πολυ χαχας η κορη μου.ολο γελαει.

χαχαχαχαχαχαχαχαχα εμενα την ωρα του φαγητου σταματουσαν τα παντα την εβλεπε και ανοιγε κατυευθειαν το στομα για να κανει ντου!!!!

Καλυτερα χαμογελαστη και χαχανουλα παρα ξυνη και γκρινιαρα!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Τους βαζεις κατι επανω για να ηρεμουν???κι εγω σημερα κοντεψα να παθω υστερια ολη μερα γκρινιαζε και δεν κοιμοτανε καθολου μαλλον ετοιμαζει δοντακια τριβει συνεχεια τα ουλα του!!

εσενα λοιπον δικαιολογειται το παιδακι μου να γκρινιαζει,εμενα γιατι????

τωρα κοιμαται στο ρηλαξ και τη πιπιλα την εφτυσε μονος του τι να πω...

αν συνεχισει ετσι σιγουρα θα του δωσω συμπληρωμα.......αυτη τη στιγμη δεν εχω κουραγιο ουτε μπανιο να κανω και αυριο πρωι πρωι εχω γυναικολογο...παλι σαν το ζομπι θα ειμαι

76IGp3.png

το κανω και αυτο...οταν ποναει η κοιλιτσα μας εχουμε και αερια(συγνωμη για την εκφραση)

παντως θα μιλησω και με τον παιδιατρο να δω τι θα μου πει

:D:D:D σιγα βρε Χαπακι μου ζητας και συγνωμη που να σας πω εμενα τι εκανε σημερα!!!

Γενικα απο χθες εχει πολλα ΑΕΡΙΑ και κανει τετοιο θορυβο που απορω απο τοσο μικρο κολαρακι πως το κανει αυτο???:mrgreen:

εεεε λοιπον σημερα αφησε μια που τρομαξε και ο ιδιος και πεταχτηκε οπως τον ειχα μεσα στο καροτσι!!

γελαγα ποση ωρα απο την εκφραση φοβου που ειχε στο προσωπο του!!

ειναι μαμακιΑς?τι πειραζει εκμεταλευσουτο!!!!!δεν θα ειναι για πολυ.θα μεγαλωσει θα γινει αντρακι και δεν θα θελει χαδια

ειναι λιγο!!πειραζει??:rolleyes::rolleyes:μα δεν κανω και τιποτε αλλο ολο τον φιλαω παντου ομως και ολο αγαπουλιτσες κανουμε!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...