Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Απαπαααααααααααααα.............μπουρου μπουρου ...μπορου μπουρου μπορμπουριτσες ολα τα βραδια:-D:-D:-D

Πως να μου ερθετε μετα το πρωι??αφου ειστε πτωματα!!!

Καλημερα και καλη εβδομαδα κοριτσακια μου!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρααααααααααααα:-D:-Dεπέστρεψα και εγώ:cool:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Λοιπόν τσούπρες όσες ετοιμάζετε βαφτίσια.....

κυνηγούσα τόσο καιρό να βρω γλυκο για την βάφτιση που να μου στοιχίσει λιγότερο από 1 ευρώ το τεμάχιο.

η ιδέα για παστάκι δεν με ενθουσίαζε - ήθελα γλυκό του κουταλιού

το μαγαζί που πήρα προσκλητήρια - μπομπονιέρες μου έδινε το βαζάκι των 40ml 2,10... άουουουουτς!!!!!!

αποφάσισα λοιπόν να τα πάρω τα υλικά ξεχωριστά και να φτιάξω εγώ τα βαζάκια.

πήρα τα υλικά - μου στοιχίζει τελικά κομπλέ 0,85 ευρώ το βαζάκι

να σας πω ομως οτι το συγκεκριμένο μαγαζί φτιάχνει τέτοια πράγματα επίσης και είχε το βαζάκι των 70ml έτοιμο στολισμένο κομπλεδούρα 1,50 ευρώ !!!!!!!!!

καλά.. μου βγήκαν τα μάτια έξω πολύ πράγμα και δεν τόλμησα να ρωτήσω πόσο θα στοίχιζε το προσκλητήριό μου και η μπομπονιέρα που έχω επιλέξει για να μην μουτζώνομαι....

το μαγαζί λέγεται νεραϊδόραμα και εγώ πήγα στο πρατήριο που βρίσκεται στην λεωφ. Σαλαμίνος 108 στο Κερατσίνι

έχετε υπόψη σας και αυτό λοιπόν - έχει και website www.neraiodorama.gr

U6Vip2.png

κατά τ' άλλα ....

Ζουμπουλία καλωσόρισες

Κρισάκι έκοψες τα βραδινά εσύ????? ζαααττίίίί

ΝΑντιμοράκι μάκια

Ραμονίτσα σε κόβω παρμένη ή μου φαίνεται?

και έχω επίσης να σας πώ οτι είμαι πολύ περήφανη για την κόρη μου διότι έμαθε να κοιμάται μόνη της.....!!!!!!!! ω ναι!!!!!!!!!!!!!

αυτά! έχω υπερένταση. φαίνεται????

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα,εγω σημερα τα εχω παιξει..ο μπεμπουλης ειναι πολυ γκρινιαρης...εδω και 3 μερες μου κανει κατι περιεργα με το φαγητο του....

θελει να τρωει σχεδον καθε 1 ωρα,το θεμα ειναι οτι εμενα αρχισαν να πονανε τρομερα οι θηλες μου και εκτος απο αυτο οσο περναει η ωρα γινεται χειροτερο ,φανταστειτε οτι ολη μερα μονο μια φορα κοιμηθηκε 2 ωρες συνολικα,ολες τις αλλες φορες ξυπνουσε καθε 45 λεπτα με 1 ωρα και εκανε σαν τρελλος εκλαιγε και ηθελε να φαει....δεν ξερω τι να κανω....απο τη μια νομιζω οτι τα προκαλεσε η πιπιλα που του εδινα τα τελευταια βραδυα αλλα απο την αλλη δεν νομιζω η πιπιλα να φταει για το οτι πειναει τοσο γρηγορα ο μουργος μου...εχω πελαγωσει σημερα ολη μερα ειμαι με το βυζι εξω...ελπιζω να περασει αυτο πριν φτασω στο σημειο να του δωσω και συμπληρωμα...θελω να συνεχισω να τον θηλαζω αποκλειστικα....

θα σκασω σημερα ....

76IGp3.png

Βρε Χαπάκι σταμάτησες δηλαδή να του δίνεις την πιπίλα? όταν στα 45 λεπτά σου ξυπνάει δοκίμασες να του δώσεις πιπίλα και να τον κουνήσεις λίγο ή τον σηκώνεις αμέσως? τρώει δηλαδή ή απλώς πιπιλάει? γιατί όντως έτσι δεν γίνεται, δεν λέει. Εγώ πάντως είμαι υπέρ της πιπίλας. είναι καλύτερα δηλαδή να ματώσουν οι θηλές σου?

U6Vip2.png

Ελπιδακι γενικ ειμαι μονιμως αρπαγμενη!

Δεν μπορω ομως να δεχτω οτι κουραζονται πιο πολυ απο εμας!

Εργαζομενη γυναικα , σπιτι με παιδια , να τα φροντισει, να περιποιηθει το σπιτι, ψωνια, να φτιαξει φαγητο για την οικογενεια, να μαζεψει , να περιποιηθει σαν γυναικα για να ειναι κ οκ συζηγος....

Αντρας εργαζομενος, σχολαει απο την δουλεια, κ ολα τα παραπανω τα βρισκει ετοιμα απο την συζηγο, εκτος αν μετα την δουλεια φοραει αυτος το τσεμπερι κ την ποδια.....Χλωμοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Χαπακι ακου....

Τον πρωτο εναν μηνα κ κατι, ηθελα κ εγω να τον θηλασω αποκλειστικα, μερα νυχτα , κ το προσπαθουσα με καθε τροπο, ημουνα κατα να του δωσω ξενο!

Εμεις βεβαια ειχζμε κ την παλλινδρομηση κ ηταν ακομα πιο δυσκολο το εργο μου! Δεν το εβαζα κατω ομως..το προσπαθουσα κ τα καταφερνα μπορω να πω...καθε 2 ωρες με το βυζι εξω....

Ηρθα ομως μια μερα κ κλαταρα.....ειδικα τα βραδυα που δεν κοιμονουνα, γιατι εκεινος εκλαιγε πολλα βραδυα για ωρες κ δεν κοιμοιυνα, με αποτελεσμα να κουτουλαω απο την κουρση την επομενη μερα κ να εχω απιστευτα νευρα, σε σημεια που φωναζακ στο μωρο! Νομιζα οτι το κλαμα το βραδυ ειναι κολικοι....

Διαψευστηκα πανυγιρικα..! Ηταν πεινα!

Ετσι λοιπον αποφασισα να αρχισω ξενο μονο την νυχτα που δεν παλευοτανε!

Ολη την ημερα τον θηλαζα, κ το βραδυ που ειναι το καναλι του εδινα μπουκαλι ετσι ωστε να κοιμαμαι αυτες τις 4 ωρες σερι κ μετα παλι του εδινα...

Με τον θηλασμο δεν κοιμομουνα ουτες αυτες τις 4 ωρες, το πολυ 1 ωρα κ μισαωρα...

Ετσι λοιπον πιναμε το βραδυ 2 γευματα ξενο κ το πρωι που ξυπναγε απο τις 8 περιπου κ μετα του εδινα στηθος!

Ειμαι κ εγω πολυ υπερ στον θηλασμο, αν κ σε γενικες γραμμες δεν μου πολυ αρεσε να σου πω την αληθεια...ενιωθα οτι αρμεγομαι, αλλα για το καλο του μωρου μου το προσπαθουσα με με καθε τροπο!

Αλλα ειμαι κ υπερ οσο γινεται μια ηρεμη κ οσο γινεται ξεκουραστη μανουλα για να μπορει να ασχοληθει με το μωρακι της!;)

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Βρε Χαπάκι σταμάτησες δηλαδή να του δίνεις την πιπίλα? όταν στα 45 λεπτά σου ξυπνάει δοκίμασες να του δώσεις πιπίλα και να τον κουνήσεις λίγο ή τον σηκώνεις αμέσως? τρώει δηλαδή ή απλώς πιπιλάει? γιατί όντως έτσι δεν γίνεται, δεν λέει. Εγώ πάντως είμαι υπέρ της πιπίλας. είναι καλύτερα δηλαδή να ματώσουν οι θηλές σου?

του την εδωσα τωρα στις 10:30 και αρχισε να κλαιει...πω..πω δεν ξερω τελια τον ταισα παλι...οταν θηλαζω καταλαβαινω οταν πινει γαλα και ποτε πιπιλαει απλα το στηθος...και τωρα δεν κοιμαται ,ειναι πολυ νευρικος ...τωρα καθεται στο ρηλαξ με την πιπιλα και ησυχασε(αφου βεβαια εφαγε,και οταν ετρωγε απο ενα σημειο και μετα αρχισε να κλαιει)...δεν ξερω τι εχει παθει...παντως και ο αντρας μου λεει να του δινω την πιπιλα....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ραμονιτσα κι εμενα μεχρι πριν λιγες μερες κοιμοτανε ανετα 4ωρα με το θηλασμο...αντε το νωριτερο το βραδυ ειναι το τριωρο.... 3 μερες τωρα αρχισε να μου τα κανει μεσα στη μερα....χθες εγινε πιο εντονο και σημερα ακομα εντονοτερο...πραγματικα ειμαι στο τσακ να του δωσω ξενο...φοβαμαι ομως μην σταματησει μετα να θηλαζει...

την παλλινδρομηση πως την καταλαβατε?

εβγαζε συχνα γαλα,εμενα καποιες φορες βγαζει...και μερικες απο αυτες βγαζει αρκετη ποσοτητα..

μηπως πρεπει να τον παω στον παιδιατρο???

76IGp3.png

ελπιδακι την πιπιλα απεφευγα να τη δινω γιατι νομιζα οτι πονανε οι θηλες απο την πιπιλα....εντομεταξυ δεν του ηταν απαραιτητη,μονο το βραδυ του την εδινα για να κοιμηθει....ειμαι παντως σιγουρη οτι δεν κλαιει γιατι του λειπει η πιπιλα,γιατι τις περισσοτερες φορες τη φτυνει...κατι αλλο γινεται

μαλλον δεν σας προλαβα....και ως συνηθως μιλαω μονη μου

76IGp3.png

ραμονιτσα κι εμενα μεχρι πριν λιγες μερες κοιμοτανε ανετα 4ωρα με το θηλασμο...αντε το νωριτερο το βραδυ ειναι το τριωρο.... 3 μερες τωρα αρχισε να μου τα κανει μεσα στη μερα....χθες εγινε πιο εντονο και σημερα ακομα εντονοτερο...πραγματικα ειμαι στο τσακ να του δωσω ξενο...φοβαμαι ομως μην σταματησει μετα να θηλαζει...

την παλλινδρομηση πως την καταλαβατε?

εβγαζε συχνα γαλα,εμενα καποιες φορες βγαζει...και μερικες απο αυτες βγαζει αρκετη ποσοτητα..

μηπως πρεπει να τον παω στον παιδιατρο???

Χαπακι μου μηπως εχει κολικους το αντρακι σου???εαν του δωσεις συμπληρωμα δεν θα σταματησει τον θηλασμο δεν νομιζω οτι ετσι απλα το κοβουν ο δικος μου τοτε θα επρεπε να ειχε σταματησει τον θηλασμο απο τον πρωτο μηνα αλλα εφαγε μεχρε αρχες του 5ου!!!

Προσεχε μην σου κανει το βυζι πιπιλα και μετα τα πραγματα θα ειναι χειροτερα εμενα πηγε να το κανει αλλα το εκοψα δινοντας του την πιπιλα!!!

και εμενα εκανε παλλινδρομηση αλλα το καταλαβαμε στον 4ο μηνα γιατι δεν μας εδειξε κατι νωριτερα ο δικος μου εκανε εμετο το γαλα του!!ρωτα τον παιδιατρο η αλλιως παρακολουθησε τον και δες καθε φορα σου βγαζει την ιδια ποσοτητα???

το μονο παντως σιγουρο ειναι οτι δεν ειμαι καθολου ξεκουραστη.....

Και δεν θα ξεκουραστεις κοριτσακι μου ωραιος ο θηλασμος φοβερο συναισθημα δεν λεω αλλα ταυτυχρονα μεγαλη ταλαιπωρια και θα σου σπασουν και τα νευρα περισσοτερο αμα συνεχισει ετσι ο μικρος!!!

Εχεις δοκιμασει να βγαλεις με θηλαστρο να δεις ποσο εχεις???γιατι δεν ειναι λογικο να ξυπναει καιθε 45 λεπτα με 1 ωρα και να πειναει!!!

Εγω παντως θα σου προτεινα τουλαχιστον το βραδυ να του δωσεις συμπληρωμα αλλα ρωτα και τον παιδιατρο σου!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ελπιδακι την πιπιλα απεφευγα να τη δινω γιατι νομιζα οτι πονανε οι θηλες απο την πιπιλα....εντομεταξυ δεν του ηταν απαραιτητη,μονο το βραδυ του την εδινα για να κοιμηθει....ειμαι παντως σιγουρη οτι δεν κλαιει γιατι του λειπει η πιπιλα,γιατι τις περισσοτερες φορες τη φτυνει...κατι αλλο γινεται

μαλλον δεν σας προλαβα....και ως συνηθως μιλαω μονη μου

Οταν κλαιει δοκιμασε να του μαζεψεις τα ποδαρακια προς την κοιλιτσα του για να δεις ενα θα ηρεμηση!!!Αν ηρεμηση εχετε κολικους!!δεν μιλας μονη σου καλε σου απαντησα κι εγω!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...