Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

σ αρεσουν οι μεγαλες οικογενειες ε?μπραβο!!!τα παιδια ειναι η χαρα της ζωης!!και εμενα μ αρεσουν παααρα πολυυυυυυυυ

κι εμενα παρα πολυ

δεν έχεις ακούσει που λένε "λείπει ο μάρτης από την σαρακοστή"??? κοίτα πότε πέφτει πάσχα μην την πατήσεις και πας μετά για κανα Μαη

ναι οι αγκαλιές είναι ένα θέμα. νομίζω όμως οτι τελικά έχει να κάνει με το παιδί και όχι αν το έχουμε μάθει ή όχι... η δικιά μου αν την έχω αγκαλιά πολυ ώρα γκρινιάζει δεν της αρέσει

καλά είμαι ευτύχω, λίγο κουρασμένη αλλά καλά

αν θυμαμαι καλα πεφτει 27 απριλιου...νομιζω οτι μπορουμε να την κανουμε αρχες του Μαρτη

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα γενικα ειναι καλος βεβαια να ξερεις οτι κοιμαμαι 4-5 ωρες συνολικα τη μερα...τις ωρες που κοιμαται το μωρο κανω τις δουλειες στο σπιτι αλλα καθε μερα και απο κατι οχι ολα μαζι...οσο για το προγραμμα εμεις σιγα σιγα μπαινουμε αλλα παντα εχουμε και τα παρατραγουδα

ααα το θετικο επισης ειναι οτι δεν εχω να αποστειρωνω ...ουτε να βραζω νερα κτλ...κτλ...πλενω το στηθος και τρωμε

τί να σου πώ.... μου την έδινε στα νεύρα που ό,τι κι αν έκανα έπρεπε να το σταματήσω να πλυθώ για να ταίσω. τουλάχιστον την αποστείρωση την κάνω όποτε έχω χρόνο. δεν θα κοιμάται για πολυ καιρό ακόμα αρκετές ώρες την ημέρα, θα αρχίσει να μένει περισσότερο ξύπνιος και θα θέλει και παρέα. μου έχουν τύχει μέρες που είμαι ξύπνια από τις 7, η ώρα έχει πάει 1.30 και το μόνο που έχω καταφέρει να κάνω έιναι να στρώσω το κρεβάτι ... μια γκρίνια και πάει η μέρα. και σκέψου οτι μέσα στις κύριες πάγιες υποχρεώσεις της ημέρας εκτός απο΄το μαγείρεμα είναι φροντίδα σκύλου, γάτας, πουλιών, χελώνας και πότισμα κήπου. το πλυσταριό είναι στην ταράτσα... άντε βάλε μπουγάδα με ένα μωρό που μόλις κάνεις να γυρίσεις την πλάτη σου μπήγει τις φωνές.

αυτά!

σε άγχωσα καθόλου???? :mrgreen:

δεν εχει να κανει μονο με το παιδι...εμενα μου το συνηθησε ο πατερας μου στην αγκαλια και στην βολτα και οποτε τον βλεπει χτυπιεται ολοκληρο γιατι ξερει οτι θα τον σηκωσει και θα του κανει αυτο που θελει...ειναι πολυ ανταρτης και εξυπνος!!!ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

α καλά και η δικιά μου είναι μια σουσουράδα τί να σου πώ...πονηρό θηλυκό κατεργάρα γυναίκα με τα όλα της.. και φυσικά κοφτερό μυαλό... ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΟΥΟΥ :lol::lol:

όχι δεν ακούς τον αντίλαλό σου, εγώ είμαι :mrgreen: :mrgreen:

U6Vip2.png

αχ σταματηστε με τα κιλα εγω πηρα πριν την εγκυμοσυνη 5 ημουν55 και εφτασα 60 ..στην εγκυμοσυνη εφτασα 72 και τωρα ειμαι 66 αλλα δυστυχως εχω ανοιξει πολυ στη λεκανη και αντε να μαζεψει....

πάντως μαζεύει. έχω παρατηρήσει οτι παρόλο που δεν έχω χάσει κιλά έχω μαζέψει

Κ ΕΓΩ ΠΟΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΘΑ ΠΑΡΩ???????????

εμένα... "καλό νούμερο" δεν είμαι????? (άντε Αθηνά σου έχω δώσει μπόλικη τροφή να λες σήμερα :wink::tongue: :tongue: :tongue:)

λοιπον σας αφηνω...νυσταξα!καλη σας νυχτα!

καληνύχτα μικρή, τα λέμε αύριο

U6Vip2.png

καληνυχτα γλυκουλα...

ελπιδακι κι εγω ειμαι ψειρας με τις δουλειες...αλλα δεν μπορω να τις κανω ολες σε μια μερα...οποτε τη μια μερα σκουπιζω και σφουγγαριζω,την αλλη κανω το μπανιο,την αλλη τις αυλες ...και παει λεγοντας....και μαγειρευω καθε μερα .....(εκτος απο σημερα που την εβγαλα με τοστ)

εμενα ο αντρας μου δεν μπορει δουλευει απο τις 2 το μεσημερι μεχρι τις 1 το βραδυ,εχει πολυ δουλεια εκει ,το πρωι κοιμαται λιγο παραπανω...οποτε το μονο που κανει ειναι τα ψωνια για το σπιτι και τους λογαριασμους,αν δεν ηταν τοσο κουρασμενος θα με βοηθουσε οπως και πριν πιασει δουλεια

76IGp3.png

Διαφημίσεις

πόσα να κάνουν κι αυτοί οι άντρες μας πια??? θεωρώ οτι κι εγώ κουράζομαι σπίτι αλλά τον λυπάμαι να τον χώνω σε δουλειές. τουλάχιστον εγώ αν κουραστώ στο σπίτι θα κάτσω εκείνος όμως είναι δεν είναι κουρασμένος πρέπει να συνεχίζει να δουλεύει.

U6Vip2.png

α εσυ εχεις και ολοκληρο ζωολογικο κηπο ,παναγια μου...καλα τα κατοικιδια,αλλα οντως θελουν χρονο,ειχαμε κι εμεις σκυλο και καναρινια...τελικα τα καναρινια αρρωστησαν και τα τιναξανε και το σκυλο τον δωσαμε περυσι...

76IGp3.png

κοριτσακι μου πηγαινε να ξεκουραστεις θα τα πουμε αυριο...οσο για τις ωρες που λες αληθεια ποτε ξεκινανε να μενουν καποιες ωρες ξυπνητα,εμενα τωρα μενει 1 ωριτσα το πρωι και τον κραταω και το απογευμα αλλη μια,αλλα φαντασου ομως οτι μπορει καποιες φορες να ξυπναει ανα μια ωρα για να τρωει

76IGp3.png

πόσα να κάνουν κι αυτοί οι άντρες μας πια??? θεωρώ οτι κι εγώ κουράζομαι σπίτι αλλά τον λυπάμαι να τον χώνω σε δουλειές. τουλάχιστον εγώ αν κουραστώ στο σπίτι θα κάτσω εκείνος όμως είναι δεν είναι κουρασμένος πρέπει να συνεχίζει να δουλεύει.

αυτα σκεφτομαι κι εγω γι'αυτο τον αφηνω και κοιμαται λιγακι πιο πολυ το πρωι και δεν απαιτω να κανει δουλειες

76IGp3.png

αντε να σε αφησω να πας να κοιμηθεις ,να παω κι εγω να κανω ντουζακι και μετα θα ετοιμασω φρουτοσαλατα του συζυξ...

φιλακια πολλα ...και να φιλησεις τα μπουτακια της μικρης σου...

καλο βραδυ και καλη ξεκουραση!!!!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ρε συ Ευτυχία αν σου πώ οτι δεν θυμάμαι τί θα πεις? πάντως 2 μηνών και ίσως λίγο παραπάνω ξύπναγε 6-7 το πρωί έτρωγε, κοιμόταν στο καπάκι μέχρι τις 10.30-11 έμενε ξύπνια μέχρι 1 εκεί περίπου κοιμόταν κανα μισαωράκι έτρωγε 3 κοιμόταν μέχρι τις 7, έτρωγε και μετά κοιμόταν πάλι μισαωράκι γύρω στις 9.30 10.30 έκανε μπάνιο έτρωγε και άντε πάλι από την αρχή. οι αλλαγές γίνονταν τόσο σταδιακά που δεν θυμάμαι ακριβώς χρόνους

καληνύχτα κοριτσάκι... πάω να την πέσω κι εγώ

U6Vip2.png

ρε συ Ευτυχία αν σου πώ οτι δεν θυμάμαι τί θα πεις? πάντως 2 μηνών και ίσως λίγο παραπάνω ξύπναγε 6-7 το πρωί έτρωγε, κοιμόταν στο καπάκι μέχρι τις 10.30-11 έμενε ξύπνια μέχρι 1 εκεί περίπου κοιμόταν κανα μισαωράκι έτρωγε 3 κοιμόταν μέχρι τις 7, έτρωγε και μετά κοιμόταν πάλι μισαωράκι γύρω στις 9.30 10.30 έκανε μπάνιο έτρωγε και άντε πάλι από την αρχή. οι αλλαγές γίνονταν τόσο σταδιακά που δεν θυμάμαι ακριβώς χρόνους

καληνύχτα κοριτσάκι... πάω να την πέσω κι εγώ

καπως ετσι κυλαει κι εμας η μερα μας και μενα τωρα μενει ξυπνιος απο της 11 μεχρι της 12 και το βραδακι απο τις 8 μεχρι τις 10 περιπου που τον βαζω για υπνο...βεβαια στο βραδινο διωρακι τον απασχολω αρκετα γιατι στην αρχη ειχα προβλημα δεν μου κοιμοτανε μεχρι τις 11-12...τωρα ομως ολα ενταξει και με λιγη βοηθεια της πιπιλας...ή μονη διαφορα ειναι οτι θα ξυπνησει ενδιαμεσα πιο πολλες φορες για να φαει ειδικα τωρα που μεγαλωνει και χωνευει γρηγορα...αντε καλο βραδυ!

76IGp3.png

αυτα σκεφτομαι κι εγω γι'αυτο τον αφηνω και κοιμαται λιγακι πιο πολυ το πρωι και δεν απαιτω να κανει δουλειες

ΕΓΩ ΟΧΙ!

Θεωρω οτι κουραζομαστε πολυ πιο πολυ!!!!!!!

Ειδικα αν ειναι κ δικια του η δουλεια;

Τοτε 2 φορες ΟΧΙ!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...