Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

και εγω πρεπει αλλα δεν το κανω!!!παντα εχω μια καλη δικαιολογια...

πηρες πολλα κιλα?εγω τουλαχιστον 20 και εχω χασει τα 15 και μεινανε 5 και με τυραννανε!

καμμια 15αριά πρέπει να τα πήρα αλλά είχα παχύνει και από πριν

ήμουν 60 μέσα σε ένα χρόνο πήρα 6, έμεινα έγγυος στα 66.7 και τώρα είμαι 70 ολοστρόγγυλα και όλα δικά μου :lol::lol:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλώς την!!!! πομόνεψε αγορομάνα και "λογικά" θα φτιάξουν τα πράγματα, θα δεις το ανθρωπάκι σου θα αλλάζει σιγά σιγά

χαράς το κουράγιο σου, έχεις βοήθεια στο σπίτι από κανέναν τώρα που είσαι νέα μανούλα?

οχι ολα μονη μου τα κανω...η μαμα μου μενει αθηνα,ο αντρας μου δουλευει αρκετες ωρες και η πεθερα δεν θελω να ειναι στα ποδια μου

76IGp3.png

οχι ολα μονη μου τα κανω...η μαμα μου μενει αθηνα,ο αντρας μου δουλευει αρκετες ωρες και η πεθερα δεν θελω να ειναι στα ποδια μου

σου αξιζουν συγχαρητηρια τοτε!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

θελεις τοσο νωρις δευτερο?μπραβο σου!!!ευχομαι να σου γινει....

πως θα κανω τα 4 που θελω ...μακαρι να τα καταφερω,βεβαια μετα θα πρεπει να κανουμε ο καθενας μας2 δουλειες....αλλα πραγματικα θελω να κανω 4ή εστω 3

76IGp3.png

Διαφημίσεις

καμμια 15αριά πρέπει να τα πήρα αλλά είχα παχύνει και από πριν

ήμουν 60 μέσα σε ένα χρόνο πήρα 6, έμεινα έγγυος στα 66.7 και τώρα είμαι 70 ολοστρόγγυλα και όλα δικά μου :lol::lol:

εγω ειμαι 60 ολοστρογγυλα!!!χιχιχι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

πως θα κανω τα 4 που θελω ...μακαρι να τα καταφερω,βεβαια μετα θα πρεπει να κανουμε ο καθενας μας2 δουλειες....αλλα πραγματικα θελω να κανω 4ή εστω 3

σ αρεσουν οι μεγαλες οικογενειες ε?μπραβο!!!τα παιδια ειναι η χαρα της ζωης!!και εμενα μ αρεσουν παααρα πολυυυυυυυυ

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

εμεις για βαπτιση λεμε για το μαρτιο.....

γλυκουλα ο μιρουλης ειναι γενικα αρκετα καλος ,βεβαια θελει αρκετες αγκαλιτσες για το οποιο φταιμε εμεις και πλεον δεν του αρεσει να ειναι κατω....

αλλα τωρα προσπαθω να τις ελλατωσω λιγακι

ελπιδακι μου τι κανεις εσυ???

δεν έχεις ακούσει που λένε "λείπει ο μάρτης από την σαρακοστή"??? κοίτα πότε πέφτει πάσχα μην την πατήσεις και πας μετά για κανα Μαη

ναι οι αγκαλιές είναι ένα θέμα. νομίζω όμως οτι τελικά έχει να κάνει με το παιδί και όχι αν το έχουμε μάθει ή όχι... η δικιά μου αν την έχω αγκαλιά πολυ ώρα γκρινιάζει δεν της αρέσει

καλά είμαι ευτύχω, λίγο κουρασμένη αλλά καλά

U6Vip2.png

ναι αλλαζουν καθε μερα και μετα τους 5-6 μηνες μπορεις να πεις οτι εχεις καποιο προγραμμα...και εγω δυσκολευτηκα το πρωτο τριμηνο αρκετα..

εμενα γενικα ειναι καλος βεβαια να ξερεις οτι κοιμαμαι 4-5 ωρες συνολικα τη μερα...τις ωρες που κοιμαται το μωρο κανω τις δουλειες στο σπιτι αλλα καθε μερα και απο κατι οχι ολα μαζι...οσο για το προγραμμα εμεις σιγα σιγα μπαινουμε αλλα παντα εχουμε και τα παρατραγουδα

ααα το θετικο επισης ειναι οτι δεν εχω να αποστειρωνω ...ουτε να βραζω νερα κτλ...κτλ...πλενω το στηθος και τρωμε

76IGp3.png

δεν έχεις ακούσει που λένε "λείπει ο μάρτης από την σαρακοστή"??? κοίτα πότε πέφτει πάσχα μην την πατήσεις και πας μετά για κανα Μαη

ναι οι αγκαλιές είναι ένα θέμα. νομίζω όμως οτι τελικά έχει να κάνει με το παιδί και όχι αν το έχουμε μάθει ή όχι... η δικιά μου αν την έχω αγκαλιά πολυ ώρα γκρινιάζει δεν της αρέσει

καλά είμαι ευτύχω, λίγο κουρασμένη αλλά καλά

δεν εχει να κανει μονο με το παιδι...εμενα μου το συνηθησε ο πατερας μου στην αγκαλια και στην βολτα και οποτε τον βλεπει χτυπιεται ολοκληρο γιατι ξερει οτι θα τον σηκωσει και θα του κανει αυτο που θελει...ειναι πολυ ανταρτης και εξυπνος!!!ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

τί να σου πώ παιδάκι μου, μπράβο σου

εμενα με βοηθάει ο άντρας μου πολύ, μόνη μου δεν τα βγάζω πέρα έιμαι και τρίχας που να με πάρει γμτ

πλάκα κάνεις!!!!!!! μπα, αυτό το σπορ δεν είναι για μένα

μου κάνει το νούμερο.... αλλάζουμε????? :mrgreen:

U6Vip2.png

αχ σταματηστε με τα κιλα εγω πηρα πριν την εγκυμοσυνη 5 ημουν55 και εφτασα 60 ..στην εγκυμοσυνη εφτασα 72 και τωρα ειμαι 66 αλλα δυστυχως εχω ανοιξει πολυ στη λεκανη και αντε να μαζεψει....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...