Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κατ' αρχήν δεν είμαι γλωσσού :))))))))))) (πιο καλά να σου βγει το μάτι παρά το όνομα)

δεύτερον... "αυλές"???? καλά πόσες έχεις? εδώ με μια βεράντα και μου βγαίνει ο πάτος (καλά έχω και τα έργα του προαστιακού εγώ απέναντι)

τρίτον... βρε κοριτσάκι μου (γλυκούλα εννοώ) μην χαλιέσαι. κατά την άποψή μου η επιλογή να κρατήσεις το παιδί ήταν το καλύτερο κι αν θες μια συμβουλή - πού άν δεν σου αρέσει πέταξέ την - αν αυτός ο άνθρωπος δεν πρόκειται να σε παντρευτεί ή έστω να ζήσει μαζί σου είναι καλύτερα να τον αφήσεις να φύγει. και είναι καλύτερα και για σένα για να συνέλθεις να προχωρήσεις και - γιατί όχι - να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που θα σε αγαπήσει και σένα και το παιδί, αλλά είναι και για το παιδί γιατί είναι προτιμότερο να μην γνωρίζει τον πατέρα του από το να τον γνωρίζει και να ξεροσταλιάζει να τον δει ή να του μιλήσει. καθώς καταλαβαίνω αυτός είναι "ό,τι λάχει". γιατί κάθε φορά και εσύ να εκνευρίζεσαι, και το παιδί να πληγώνεται???

παραπήρα φόρα και αν θες με σταματάς. μου την δίνει όμως να βλέπω αναγκέφαλους να πληγώνουν ανθρώπους έτσι για πλάκα χωρίς να αναλαμβάνουν και τις ευθύνες τους και χωρίς να αντιμετωπίζουν τις συνέπειες των πράξεών τους.

U6Vip2.png

κατ' αρχήν δεν είμαι γλωσσού :))))))))))) (πιο καλά να σου βγει το μάτι παρά το όνομα)

δεύτερον... "αυλές"???? καλά πόσες έχεις? εδώ με μια βεράντα και μου βγαίνει ο πάτος (καλά έχω και τα έργα του προαστιακού εγώ απέναντι)

τρίτον... βρε κοριτσάκι μου (γλυκούλα εννοώ) μην χαλιέσαι. κατά την άποψή μου η επιλογή να κρατήσεις το παιδί ήταν το καλύτερο κι αν θες μια συμβουλή - πού άν δεν σου αρέσει πέταξέ την - αν αυτός ο άνθρωπος δεν πρόκειται να σε παντρευτεί ή έστω να ζήσει μαζί σου είναι καλύτερα να τον αφήσεις να φύγει. και είναι καλύτερα και για σένα για να συνέλθεις να προχωρήσεις και - γιατί όχι - να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που θα σε αγαπήσει και σένα και το παιδί, αλλά είναι και για το παιδί γιατί είναι προτιμότερο να μην γνωρίζει τον πατέρα του από το να τον γνωρίζει και να ξεροσταλιάζει να τον δει ή να του μιλήσει. καθώς καταλαβαίνω αυτός είναι "ό,τι λάχει". γιατί κάθε φορά και εσύ να εκνευρίζεσαι, και το παιδί να πληγώνεται???

παραπήρα φόρα και αν θες με σταματάς. μου την δίνει όμως να βλέπω αναγκέφαλους να πληγώνουν ανθρώπους έτσι για πλάκα χωρίς να αναλαμβάνουν και τις ευθύνες τους και χωρίς να αντιμετωπίζουν τις συνέπειες των πράξεών τους.

εχεις δικιο αλλα δεν ειναι ευκολο!!!δεν προκειται να τον παντρευτω αυτος θελει αλλα εγω οχι γιατι δεν τον εμπιστευομαι με τιποτααααα!!!θα αφησω τον καιρο να περασει τωρα που θα φυγει απο αθηνα και θα ησυχασω και θα δω τι θα αποφασισω αργοτερα...

εσεις ποτε θα βαπτιστειτε με το καλο?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

εσύ ξέρεις καλύτερα κορίτσι μου.

βαφτιζόμαστε τον οκτώβρη

αααα κι εγώ με καισαρική γέννησα στην 37η εβδομάδα γιατι και μένα ερχόταν ανάποδα. έφαγα κλωτσίδι στην κύστη που κόντεψε να μου βγει από την ουρήθρα χαχαχαχα

πάντως απ' ό,τι μου είπε ο γιατρός δεν θα την γλίτωνα την καισαρική γιατί ήταν μπερδεμένη και στον ομφάλιο

U6Vip2.png

με το καλο....

εμενα ηταν διαγωνια τα ποδια κατω και το κεφαλι κατω απο το δεξι στηθος και σταυρωμενα ποδια..εμενα αν ειχε γυρισει θα γεννουσα φυσιολογικα γιατι μου εσπασαν τα νερα και μεχρι να γεννησω ειχα 10 εκ.διαστολη!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

άντε ρε!!!! καλή φάση!

δεν υπήρχε περίπτωση να γεννήσω φυσιολογικά, αλλά πιστεύω οτι και ραντεβού να μην είχα κλείσει την εβδομάδα που ακολουθούσε θα μου έσπαγαν και μένα. είχα βαρύνει απίστευτα πολύ και το αισθανόμουν οτι έρχεται - την αισθανόμουν πολυ χαμηλά

σου λείπει καθόλου η εγκυμοσύνη? εγώ έκλαιγα τον πρώτο καιρό και έλεγα θέλω την εγκυμοσύνη μου πίσω. τώρα το έχω ξεπεράσει.

U6Vip2.png

οχι καθολου!!!!μου λειπει το συναισθημα της αναμονης του μωρου και του τι θα ακολουθησει γιατι δεν ηξερα αλλα μεχρι εκει...εγω ειχα αποκολλησεις δυο μεγαλες και αναγκαστικα να μεινω 2 μηνες στο κρεββατι και να παιρνω 6 utrogestan την ημερα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

αυτό πρέπει να ήταν δύσκολο. ευτυχώς είχα πολύ καλή εγκυμοσύνη. χωρίς βέβαια να κάνω υπερβολές, δεν στερήθηκα τίποτα

δεν σου είπα .. .(αυτό είναι και για την Αθηνά που με έκραζε και σίγουρα κάτι θα έχει να σχολιάσει αύριο).. .ξεκινάω διατροφή. το πήρα απόφαση. τέρμα τα ψέμματα - στην βάφτιση πρέπει να σκίσουμε!!!!

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

ξαναηρθα,αχ το παιδακι μου τα εχει παιξει σημερα...κοιμαται και κλαιει,τρωει και κλαιει...τον αλλαζω κλαιει...ευτυχως κοιμηθηκε,τωρα δεν ξερω αν θα εχουμε συνεχεια αργοτερα..σημερα νοιωθω οτι το παιδι μου δεν χορταινει...

λοιπον γραψε λαθος για το αυλες εχω 2 βεραντες και μια αυλη και τα επλυνα ολα ειχα να τα κανω απο πριν γεννησω

αχ κι εγω θελω να ξαναμεινω εγκυος,αν και ειχα αρκετο αγχος στην εγκυμοσυνη,ειδικα τον τελευταιο καιρο και θελω να ξαναζησω τη γεννα ...μολις μου δωσει το οκ ο γιατρος θα βαλω μπροστα για το 2ο

γλυκουλα μια χαρα τα λεει η ελπιδα μας,προχωρα παρακατω

76IGp3.png

ξαναηρθα,αχ το παιδακι μου τα εχει παιξει σημερα...κοιμαται και κλαιει,τρωει και κλαιει...τον αλλαζω κλαιει...ευτυχως κοιμηθηκε,τωρα δεν ξερω αν θα εχουμε συνεχεια αργοτερα..σημερα νοιωθω οτι το παιδι μου δεν χορταινει...

λοιπον γραψε λαθος για το αυλες εχω 2 βεραντες και μια αυλη και τα επλυνα ολα ειχα να τα κανω απο πριν γεννησω

αχ κι εγω θελω να ξαναμεινω εγκυος,αν και ειχα αρκετο αγχος στην εγκυμοσυνη,ειδικα τον τελευταιο καιρο και θελω να ξαναζησω τη γεννα ...μολις μου δωσει το οκ ο γιατρος θα βαλω μπροστα για το 2ο

γλυκουλα μια χαρα τα λεει η ελπιδα μας,προχωρα παρακατω

καλώς την!!!! πομόνεψε αγορομάνα και "λογικά" θα φτιάξουν τα πράγματα, θα δεις το ανθρωπάκι σου θα αλλάζει σιγά σιγά

χαράς το κουράγιο σου, έχεις βοήθεια στο σπίτι από κανέναν τώρα που είσαι νέα μανούλα?

U6Vip2.png

εμεις για βαπτιση λεμε για το μαρτιο.....

γλυκουλα ο μιρουλης ειναι γενικα αρκετα καλος ,βεβαια θελει αρκετες αγκαλιτσες για το οποιο φταιμε εμεις και πλεον δεν του αρεσει να ειναι κατω....

αλλα τωρα προσπαθω να τις ελλατωσω λιγακι

ελπιδακι μου τι κανεις εσυ???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...