Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

το ξερω αλλα μερικα πραγματα οταν δεν γινονται ετσι οπως πρεπει με πιανει το παραπονο...πληρωνω τα λαθη μου και ποναει...αστο αυτο παμε σε πιο χαρουμενα!!!!

που γεννησες εσυ?φυσιολογικα?

κολλησα απο την elpidaz την ανακριση...χιχιχιχι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το ξερω αλλα μερικα πραγματα οταν δεν γινονται ετσι οπως πρεπει με πιανει το παραπονο...πληρωνω τα λαθη μου και ποναει...αστο αυτο παμε σε πιο χαρουμενα!!!!

που γεννησες εσυ?φυσιολογικα?

κολλησα απο την elpidaz την ανακριση...χιχιχιχι

χαχαχα,ε γλωσσου ειναι να μην σε κολλησει...

γεννησα με καισαρικη στις36 βδομαδες,στο ασκληπειο κρητης...

εσυ γεννησες φυσιολογικα??????

76IGp3.png

εισαι απο κρητη?????απο που????

οχι και εγω με καισαρικη γεννησα στις 37 εβδομαδες στο αλεξανδρα....γιατι εκανες καισαρικη?εμενα ηταν αναποδα και καθοταν οκλαδων ο κυριος...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

η μαμα μου και ο μπαμπας του μικρου ετυχε να ειναι και απο κοντινα χωρια αλλα κανενας δεν μενει κατω...κοντα στον αγιο νικολαο ημαστε, νεαπολη αν ξερεις...

μπορεις να ρωτησεις οτι θελεις καλη μου...ερχεται μια φορα τον μηνα και τον βλεπει αλλα τωρα θα αραιωσει και αυτο...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

η μαμα μου και ο μπαμπας του μικρου ετυχε να ειναι και απο κοντινα χωρια αλλα κανενας δεν μενει κατω...κοντα στον αγιο νικολαο ημαστε, νεαπολη αν ξερεις...

μπορεις να ρωτησεις οτι θελεις καλη μου...ερχεται μια φορα τον μηνα και τον βλεπει αλλα τωρα θα αραιωσει και αυτο...

ναι ξερω που ειναι η νεαπολη ,εγω μενω μαλια

εσυ θα ηθελες να τον βλεπει πιο συχνα??

76IGp3.png

Διαφημίσεις

και την φωναζουν ετσι???

γιατι αυτο ειναι του μπαμπα μου και τον φωναζουμε μακη αλλα δεν θελω και το παιδι ετσι γιατι κανενας δεν θα ξερει το ονομα του...

οχι την φωναζουν εφη...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...