Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

πάντως γενικότερα θα δεις κι εσύ οτι όσο μεγαλώνει και εσύ δεν θα κουράζεσαι τόσο και θα βρίσκεις και ελεύθερο χρόνο να κάνεις πράγματα και απ' όλα. όλα γίνονται ευκολότερα. ίσως να οφείλειται και στο ότι έχουμε πάρει και το κολάει πια.

γελάκια έχει αρχίσει? σου κάνει? θυμάμαι στο πρώτο της χαμόγελο κατουρήθηκα!!!!!

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σωστα θημασαι.αλλα τελικα εμεις το πηραμε πορτοκαλι!!!το εχω βολευτει πολυ.ειναι πολυ ευχρηστο.το βλεπω και πολυ στο δρομο που το εχουν αλλες μαμαδες.το ειδε η παιδιατρος οταν ειχε ερθει να δει το μωρο και μου ειπε οτι ειναι η καλυτερη επιλογη.συνηθως τα καροτσια υπερπραγωγες πανε ακλαφτα.ασε το πορτ παγκαζ.χωραει μια χαρα.μπαμ μπαμ.πανευκολο.

όντως! ειδικά στο τεράστιο ceicento :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

άρχισα να νυστάζω....

U6Vip2.png

α καλά.. έχω ρίξει κλάμα! με πέδεψε πάρα πολύ ρε παιδί μου. κόντευα να κάνω μπαμ από το πρήξιμο κι εκείνη με το που την έβαζα να θηλάσει κοιμότανε και μου έκανε τις θηλές πιπίλα. δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα. οπότε για να μην ξεσπάσω στο παιδί ξέσπαγα σε κλάματα. τώρα με το μπιμπερό έχω βρει την υγειά μου
παντα απορουσα γιατι πριν γεννησω γιατι η γιατρος μου ελεγε συνεχεια να προσπαθισω να θηλασω.σιγα.ελεγα το δυσκολο.περνεις ενα παιδι ενα βιζει τα ενωνεις και οκ.!!!που να ξερα.παντως τα καταφερα και να ταισω και να εχω και γαλα(γιατι κι αυτο προσπαθεια θελει.)δεν ξερω ποσο θα αντεξω ακομα αλλα πολυ συχνα φτανω στα ορια μου.θυμαμαι οτι κοροιδευα οταν ακουγα γυναικες να μου λενε ποσο δυσκολο ειναι:roll:που να ξερα.

Διαφημίσεις

θέλει δύναμη ψυχής που λένε. πόσες φορές είπα τέλος θα το σταματήσω, αλλά τελικά το μετάνιωνα.

βρε κοριτσάκι πάω να ξαπλώσω. ευχαριστώ που μου κράτησες συντροφιά άντε μία ωρίτσα έμεινε μέχρι να έρθει και το αντράκι σου

πολλά μάκια, καληνύχτα

U6Vip2.png

μαλλον δεν σας προλαβα...ειχα παλι επισκεψεις σημερα και δεν προλαβα να μπω και πολυ

εντομεταξυ θελω να κανω μπανακι,και να βαλω τα πιατα στο πληντυριο αλλα δεν εχω κουριαγιο να σηκωθω απο τον καναπε...ο μπεμπουλης εντομεταξυ πο τις 9 μεχρι τωρα εχει φαει 3 φορες και σημερα πονανε και οι θηλες μου....

οσο για το θηλασμο ,ολα ωραια ειναι πολυ καλο για το μωρο...κι εγω θα το θηλασω οσο περισσοτερο μπορω αλλα καποιες φορες λεω ας μπορουσε μια φορα να τον ταισει ο αντρας μου...αλλα απο την αλλη γλυτωνω αποστειρωσεις και λοιπα

76IGp3.png

η γλυκούλα δεν εμφανίστηκε σήμερα
να της βαλουμε απουσια!

σας ελλειψα ε???αχ πολυ μ αρεσει....

δεν εμφανιστηκα γιατι ειχα πολλα νευρα και εχω δηλ. με τον μπαμπα του μικρου και δεν ηθελα να σας χαλασω και εσας!!!!

επισης πηγα και στον κουμπαρο το δωρο για την βαπτιση τελικα του πηρα εναν πινακα...

ειναι καμμια πρωινη πρωινη εδω?????

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

και εμενα κοιμαται..ηταν ψοφιος αφου ηταν βολτα ολη μερα....

εγω με τετοια ζεστη δεν μπορουσα να κανω τιποτα...

δεν μου περασαν τα νευρα αλλα ηρεμησα λιγακι...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

και εμενα κοιμαται..ηταν ψοφιος αφου ηταν βολτα ολη μερα....

εγω με τετοια ζεστη δεν μπορουσα να κανω τιποτα...

δεν μου περασαν τα νευρα αλλα ηρεμησα λιγακι...

δεν ξερω τι εγινε αλλα δεν αξιζει να στεναχωριεσαι,να εισαι καλα εσυ και το παιδακι σου και ολα καλα,αυτο αξιζει πιο πολυ απ'ολα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...