Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

όλα αυτά τώρα???? να μου πεις αν όχι τώρα πότε.... τες πα

ο δικός μου σύζυξ βλέπει χατζάρα. έχω υπερένταση. αν ξαπλώσω τώρα όπως έιμαι θα στριφογυρίζω όλο το βράδυ. λύσσαξα πάλι.

όλα καλα με την μικρή σήμερα?

η δικιά μου χθες δεν κοιμήθηκε σχεδόν καθόλου κατά την διάρκεια της ημέρας γιατί είχα κόσμο σπίτι και ξεσηκωνόταν και έβγαλε τα σπασμένα της σήμερα. μου έλειψε η σκατούλα

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εμενα μετα το χθεσινα επεσε ξερη απο τις 9.κι εμενα το βραδυ με πιανει υπερενταση και ξεσπαω με δουλειες.τη μερα με το μωρο δεν προλαβαινω.

άστα να πάνε! θα το δεις κι εσύ. περνά πολύ γρήγορα ο καιρός. τόσο γρήγορα που από τώρα έχω αρχίσει να απογοητεύομαι που τον γενάρη θα πρέπει να επιστρέψω στη δουλεια :(

U6Vip2.png

ααα καλα. σωστή δουλειά κάνω μόνο όταν κοιμάται ή όταν την κρατά η γιαγιά της ή ο πατέρας της. κατά τ' άλλα μια γκρίνια να αρχίσει και ίσα που μαγειρεύω να μην μείνουμε νηστικοί. ευτυχώς όμως σε γενικές γραμμές είναι ήσυχη συνεπώς όλο και κάτι κάνω. την αφήνω στο πάρκο της με τα παιχνίδια της και αλωνίζει

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

εμενα μου λειπει η κοιλια μου....απο ανοιξη και μετα θα βαλω μπρος το δευτερο.δεν βλεπω την ωρα.θελω μυρωδια μαιευτηριου:-D.καλε απο τωρα σκεφτεσαι το γεναρη?χαλαρωσε.εχεις καιρο.παντως ειναι πικρα να τα αφηνεις.εγω την αφηνω στη μαμα μου για να πιω με τον ανδρα μου κανενα καφεδακι και μου λειπει.

αλήθεια θα βάλεις μπροστά για δεύτερο??? ρε συ κι εγώ από κει που ήμουν κάθετη όχι δεύτερο έχω αρχίσει να το σκέφτομαι. δεν το βλέπω όμως. ο άντρας μου δεν θέλει με τίποτα. την μικρή την υπερλατρεύει και ασχολείται και πολύ μαζί της. οι λόγο είναι οικονομικοί. φοβάται οτι θα χειροτερέψουν πολύ τα πράγματα και ένα δεύτερο παιδί θα μας γονατίσει. δεν έχει άδικο. μπράβο σου πάντως που το σκέφτεσαι. θα τα ξεπετάξεις και τα δύο παρέα

U6Vip2.png

αλήθεια θα βάλεις μπροστά για δεύτερο??? ρε συ κι εγώ από κει που ήμουν κάθετη όχι δεύτερο έχω αρχίσει να το σκέφτομαι. δεν το βλέπω όμως. ο άντρας μου δεν θέλει με τίποτα. την μικρή την υπερλατρεύει και ασχολείται και πολύ μαζί της. οι λόγο είναι οικονομικοί. φοβάται οτι θα χειροτερέψουν πολύ τα πράγματα και ένα δεύτερο παιδί θα μας γονατίσει. δεν έχει άδικο. μπράβο σου πάντως που το σκέφτεσαι. θα τα ξεπετάξεις και τα δύο παρέα
το οικονομικο το σκεφτομαστε κι εμεις αλλα απο την αλλη ξερεις τι σκεφτομαι?θα ειναι μονη της μια ζωη?εμεις δεν θα ειμαστε παντα διπλα της.μπορει τα αδελφια να τσακωνοντε αλλα το αιμα νερο δε γινετε.δεν θελω να την αφησω μονη της.ασε που και σαν παιδακι θα θελει παρεα.μακαρι να ειχα λεφτα θα εκανα και τριτο.

χα χα χα

ξέρεις τί μου θυμίζεις? παπαγιαννόπουλο στην ταινία δεσποινίς διευθυντής

δεν θέλω να μάθω πολλά, ποιός έιναι, πώς τον λένε, τί δουλειά κάνει, την αγαπάει????????

λοιπόν. δεν τρώμε ακόμα, 6/9 που έχουμε ραντεβού μας είπε ο γιατρός οτι θα μας φτιάξει πρόγραμμα που θα περιέχει και ρυζάλευρο και φρουτόκρεμα. πίνει κατά βαση almiron και κάτι λίγα από μένα. δεν έχω γάλα να την χορτάσει. πίνει απο μένα το πρωί με όρεξη και μετά λίγο συμπλήρωμα περίπου 60ml κι αν, και μετά όποτε νυστάζει παίρνει τις θηλές μου πιπίλα να χαλαρώσει να κοιμηθεί και ψευτορουφάει και κάτι ακόμα. εσύ θηλάζεις? πώς τα πας?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

το οικονομικο το σκεφτομαστε κι εμεις αλλα απο την αλλη ξερεις τι σκεφτομαι?θα ειναι μονη της μια ζωη?εμεις δεν θα ειμαστε παντα διπλα της.μπορει τα αδελφια να τσακωνοντε αλλα το αιμα νερο δε γινετε.δεν θελω να την αφησω μονη της.ασε που και σαν παιδακι θα θελει παρεα.μακαρι να ειχα λεφτα θα εκανα και τριτο.

ε να δες την Μενεγάκη. κουράστηκε η Μενεγάκη να μεγαλώσει παιδιά? δεν θα το πίστευα. βέβαια να μου πεις αυτή δεν βρήκε την ευτυχία. δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

άσε ρε, δίπλα μου στο μαιευτήριο είχα μια κοπέλα (καλή της ώρα δεν φαντάζεσαι πόσο με βοήθησε με τον θηλασμό, όσες συμβουλές μου έδωσε ευαγγέλιο ήταν) η οποία είχε δίδυμα και σπίτι την περίμεναν άλλα 3!!!!!!!!!

οικονομική κατάσταση οκ μέτρια όπως οι περισσότεροι από εμάς και πάλι ήταν μέσα στην τρελή χαρά - τα παιδάκια της και τίποτα άλλο

U6Vip2.png

σειρά μου να αλλάξω θέμα.... :)

το καρότσι το ευχαριστήθηκες? σε εξυπηρετεί? θυμάμαι έχουμε το ίδιο - ένα κόκκινο της chicco.

εμείς το έχουμε λατρέψει το έχω βολεφτεί μια χαρά

U6Vip2.png

χα χα χα

ξέρεις τί μου θυμίζεις? παπαγιαννόπουλο στην ταινία δεσποινίς διευθυντής

δεν θέλω να μάθω πολλά, ποιός έιναι, πώς τον λένε, τί δουλειά κάνει, την αγαπάει????????

λοιπόν. δεν τρώμε ακόμα, 6/9 που έχουμε ραντεβού μας είπε ο γιατρός οτι θα μας φτιάξει πρόγραμμα που θα περιέχει και ρυζάλευρο και φρουτόκρεμα. πίνει κατά βαση almiron και κάτι λίγα από μένα. δεν έχω γάλα να την χορτάσει. πίνει απο μένα το πρωί με όρεξη και μετά λίγο συμπλήρωμα περίπου 60ml κι αν, και μετά όποτε νυστάζει παίρνει τις θηλές μου πιπίλα να χαλαρώσει να κοιμηθεί και ψευτορουφάει και κάτι ακόμα. εσύ θηλάζεις? πώς τα πας?

απαγιαννοπουλο?και λιγα λες!!!!!λοιπον τρωει απο το δικο μου αποκλειστικα.διξα το θεο γαλα εχω πολυ.θηλαζει βγαζω και με το θηλαστρο.εχω φτιαξει τραπεζα γαλακτος στην καταψυξη και οπωτε την αφηνω τρωει.το θεμα ειναι οτι τωρα τελευταια εφαγε πολυ μπιμπερο και το στηθος μου το ψιλοσνομπαρει.ριχνει κατι τσιριδες κι επειδη τη λυπαμαι μενει και νυστικη καταλυγουμε στο μπιμπερο.θα συνεχιζω να τη θηλαζω οσο αντεξω.παντως δυσκολο το αθλημα.

απαγιαννοπουλο?και λιγα λες!!!!!λοιπον τρωει απο το δικο μου αποκλειστικα.διξα το θεο γαλα εχω πολυ.θηλαζει βγαζω και με το θηλαστρο.εχω φτιαξει τραπεζα γαλακτος στην καταψυξη και οπωτε την αφηνω τρωει.το θεμα ειναι οτι τωρα τελευταια εφαγε πολυ μπιμπερο και το στηθος μου το ψιλοσνομπαρει.ριχνει κατι τσιριδες κι επειδη τη λυπαμαι μενει και νυστικη καταλυγουμε στο μπιμπερο.θα συνεχιζω να τη θηλαζω οσο αντεξω.παντως δυσκολο το αθλημα.

α καλά.. έχω ρίξει κλάμα! με πέδεψε πάρα πολύ ρε παιδί μου. κόντευα να κάνω μπαμ από το πρήξιμο κι εκείνη με το που την έβαζα να θηλάσει κοιμότανε και μου έκανε τις θηλές πιπίλα. δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα. οπότε για να μην ξεσπάσω στο παιδί ξέσπαγα σε κλάματα. τώρα με το μπιμπερό έχω βρει την υγειά μου

U6Vip2.png

σειρά μου να αλλάξω θέμα.... :)

το καρότσι το ευχαριστήθηκες? σε εξυπηρετεί? θυμάμαι έχουμε το ίδιο - ένα κόκκινο της chicco.

εμείς το έχουμε λατρέψει το έχω βολεφτεί μια χαρά

σωστα θημασαι.αλλα τελικα εμεις το πηραμε πορτοκαλι!!!το εχω βολευτει πολυ.ειναι πολυ ευχρηστο.το βλεπω και πολυ στο δρομο που το εχουν αλλες μαμαδες.το ειδε η παιδιατρος οταν ειχε ερθει να δει το μωρο και μου ειπε οτι ειναι η καλυτερη επιλογη.συνηθως τα καροτσια υπερπραγωγες πανε ακλαφτα.ασε το πορτ παγκαζ.χωραει μια χαρα.μπαμ μπαμ.πανευκολο.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...