Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!

μη μιλατε για ξενυχτια....

χθες εγινε μαλ@@@α και μου ξαργυπνησε ο μικρος στις 4:30 και κοιμηθηκε 6:30...

οποτε οπως καταλαβαινετε,οχι μονο κουτουλαω,δεν βλεπω μπροστα μου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ολο γλωσσου την λετε αλλα ποτε δεν την βλεπω ποτε μεσα και ουτε να μιλαει πολυ!!!!τις υπολοιπες βλεπω να ειστε περισσοτερο στο μπιρι μπιρι...χιχιχιχι

εμεις σημερα ξυπνησαμε απο τις 7 και κουτουλαωωωωωω γιατι αργσα να κοιμηθω κιολας!!!αχαχαχ

EEEEEEEEEETTTTTΣΣΣΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!! :lol::lol::lol:

Ρε κ@λόπαιδα όλες σας λίγο κάνω να γυρίσω την πλάτη και κοίτα τί γίνεται :lol::lol:

Το καλόπιασμα πάντως έτσι για να ξέρετε ....... πιάνει !!!!! :mrgreen:

Ελινάκι υπομονή. Ξέρω στενοχωριέσαι γιατί προφανώς δεν την έχεις ξαναδει έτσι αλλά έτσι είναι βρε κοριτσάκι μου αυτά όλο και με κάτι θα πονάνε στο εξής. ευτυχώς δεν είναι έτσι συνέχεια

χαπάκι ???? welcome to the club των ξενύχτιδων :tongue:

όσο για την τομή.... εμένα ακόμα είναι μουδιασμένο το σημείο λες και μου έχουν κάνει τοπική αναισθησία.

Γουστάρω χ@σμένα μπαλάκια :lol::lol:

γλυκούλα τί κάνει ο άντρακλας????

τα υπόλοιπα κοριτσάκια?????

U6Vip2.png

Καλημέρα κούκλες!!!!

Που είστε?

Μόνο η Κρις μπαίνει πρωί πια,έτσι?.....(κι αυτή επειδή έχει να πάει για ψώνια, κατάλαβες?) :tongue::tongue:

Οι υπόλοιπες που είστε?....Ρε Τζορτζίναααααααα, γιατί δεν σηκώνεις κινητό????

PENIBA μου, η πριγκήπισσα θα πάει σχολείο????.....αχ, πουλάκι μου, έχεις αγχωθεί,ε?....φυσιολογικό, ευτυχώς που έχεις τον Πετράκη και θα έχεις να απασχολείσαι με κάτι.....

Γλυκούλα, άκου εμένα σχετικά με την Ελπίδα....είναι η πιο γλωσσού απ'όλες μας, φαίνεται κι απ'την φωτογραφία της....:lol::lol:, αλλά είναι κι ένα γλυκύτατο κοριτσάκι..!!!

Βαριέμαι στην δουλειά.....:roll::roll::roll:

αυτήν να πιστεύεις γλυκούλα ε? είναι το πιο αξιόπιστο άτομο εδώ μέσα (εεεε? ας πούμε... :mrgreen:)

εντάξει λίγο εθισμένη στο ντοην ντοην μας έχει βγει αλλά ποιός είναι τέλειος???? :tongue: :tongue: :tongue:

U6Vip2.png

γεια σας...τι κανετε???

παντως βρε elpidaz ολοι γλωσσου σε λενε και δεν καταλαβαινω το γιατι....

μια χαρα ειναι ο αντρας μου μεγαλωνει και θεριευει...εσενα η δικια σου????

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!

μη μιλατε για ξενυχτια....

χθες εγινε μαλ@@@α και μου ξαργυπνησε ο μικρος στις 4:30 και κοιμηθηκε 6:30...

οποτε οπως καταλαβαινετε,οχι μονο κουτουλαω,δεν βλεπω μπροστα μου

Βρε βρε σαν τα χιονιαααααα!!!Καλη μου και σε εμενα τα ιδια εκανε ο μικρος μου και δεν κοιμοτανε μολις τον αφηνα κατω!!!Αλλα δεν νομιζω οτι θα εινια για πολυ περνανε τη φαση του κι αυτα ΥΠΟΜΟΝΗ!!!:mrgreen:

ολο γλωσσου την λετε αλλα ποτε δεν την βλεπω ποτε μεσα και ουτε να μιλαει πολυ!!!!τις υπολοιπες βλεπω να ειστε περισσοτερο στο μπιρι μπιρι...χιχιχιχι

εμεις σημερα ξυπνησαμε απο τις 7 και κουτουλαωωωωωω γιατι αργσα να κοιμηθω κιολας!!!αχαχαχ

αααααααααααααααα ειναι η αρχη ακομη γι αυτο μην νομιζεις οτι αδικα της βγαλαμε το παρατσουκλι!!!:tongue::tongue:

αυτήν να πιστεύεις γλυκούλα ε? είναι το πιο αξιόπιστο άτομο εδώ μέσα (εεεε? ας πούμε... :mrgreen:)

εντάξει λίγο εθισμένη στο ντοην ντοην μας έχει βγει αλλά ποιός είναι τέλειος???? :tongue: :tongue: :tongue:

:mad::mad::mad: μονο το Μπιφτεκι ειναι αξιοπιστη εδω μεσα???εεεεεεεεεεεεε???για ξανασκεψου λιγακι!!!!:rolleyes::rolleyes::tongue:

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη δεν ντρεπεσαι να λες ετσι για την φιλη μας????φτου σου!!!:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Άη μαρή που είμαι εγώ εθισμένη....απλά απολαμβάνω τώρα που μπορώ, κακό είναι?????....ζουλεύουμε ζουλεύουμε??:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:mad::mad::mad: μονο το Μπιφτεκι ειναι αξιοπιστη εδω μεσα???εεεεεεεεεεεεε???για ξανασκεψου λιγακι!!!!:rolleyes::rolleyes::tongue:

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη δεν ντρεπεσαι να λες ετσι για την φιλη μας????φτου σου!!!:tongue:

Αρχικά είπα να μη σου απαντήσω, αλλά έχε χάρη που μου φτιαξες τη μέρα με τη φωτογραφία του μπουμπουκιού σου ;). Ναι, μαρή....εγώ είμαι η μόνη αξιόπιστη εδώ μέσα!!!:lol::lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Ελπιδάκι λέμε να πάμε για καφέ όλες οι τσούπρες κι επειδή δεν έχεις φατσοβιβλίο, σε ενημερώνω από δω πως πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έρθεις. Κι εσύ, κι η Λία. Μου έχετε λείψει. (πωπώ, γλύψιμο που ρίχνω σήμερααααααα!!!)

Θα σας πάρω και τηλέφωνο μόλις αποφασίσουμε μέρα και ώρα. Εσένα πότε σε βολεύει?

Banjp3.png

hJSRp3.png

Λέω να φτιάξω μια φανουρόπιτα σήμερα, να τιμήσω τον Άγιο Φανούρη, μπας και μου φανερώσει τίποτα καλό......:roll::roll::roll:

Αφού δεν είναι ΠΑΛΙ καμιά σας εδώ, την κάνω κι εγώ.....

Banjp3.png

hJSRp3.png

αααααααααααααααα ειναι η αρχη ακομη γι αυτο μην νομιζεις οτι αδικα της βγαλαμε το παρατσουκλι!!!:tongue::tongue:

φυσικά και άδικα μου το βγάλατε... η κοπέλα έχει μάτια και βλέπει.... αμ πως! :mrgreen: :mrgreen:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Άη μαρή που είμαι εγώ εθισμένη....απλά απολαμβάνω τώρα που μπορώ, κακό είναι?????....ζουλεύουμε ζουλεύουμε??:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

θα σου απαντήσω... και θα σου απαντήσω έτσι από σπόντα ειλικρινά... και δεν θα το ξανακάνω για να μην παίρνουμε και πολύ θάρρος..... είσαι έτοιμη?????

ΝΑΙ ΖΗΛΕΥΩ!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Το είπα.

U6Vip2.png

Ελπιδάκι λέμε να πάμε για καφέ όλες οι τσούπρες κι επειδή δεν έχεις φατσοβιβλίο, σε ενημερώνω από δω πως πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έρθεις. Κι εσύ, κι η Λία. Μου έχετε λείψει. (πωπώ, γλύψιμο που ρίχνω σήμερααααααα!!!)

Θα σας πάρω και τηλέφωνο μόλις αποφασίσουμε μέρα και ώρα. Εσένα πότε σε βολεύει?

Προς το παρόν δεν βρίσκω να έχω κάποια υποχρέωση για την άλλη εβδομάδα. Κι εγώ γμτ θέλω να σας δω, και μένα μου έχετε λείψει...... ε καλά μην το πιστεύετε κιόλας :tongue: :tongue: :tongue:

U6Vip2.png

ο ανδρας μου γυριζει κατα τη 1 η μπεμπα κοιμαται.ξεσκωνισα αλλαξα σεντονια αδειασα το πλυντηριο πιατων...εεεε τωρα πρεπει να χαλαρωσω λιγο:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...