Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

οχι δεν μπορεις να του κανεις κατι...ονειρο ειναι και θα περασει...

μπα καθε ηλικια εχει και τις δυσκολιες της στην αρχη ειναι οι κολοικοι και μετα τα δοντια εκει να δειτε γκρινια και ανησυχια που εχουν...

ωχχχχχ!!!μεγαλο κεφαλαιο το θεμα δοντια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω το πρωι δεν προλαβαινω να μπω...κοιμομαστε μεχρι τις 11 (οταν δλδ κοιμαται το μωρο αλλα με διαλλειματα) και μετα να σηκωθω να κατσουμε λιγακι να παιξουμε,ξυπναει και ο συζυξ και μετα να ετοιμασω φαγητο για να παρει ο αντρας μου μαζι του...οποτε καταλαβαινετε...

τωρα κοιμαται ο μουργος...ο συζυξ γυριζει κατα τις 1 οποτε ειναι πιο ευκολο για μενα να ειμαι μεσα

κι εμενα αυτη την εβδομαδα στη 1 γυριζει.σε λιγο θα σας αφησω για να του τηγανισω αυγα!!!!

κι εμενα αυτη την εβδομαδα στη 1 γυριζει.σε λιγο θα σας αφησω για να του τηγανισω αυγα!!!!

κι εγω τωρα θα του ετοιμασω για να φαει...συνεννοημενες ειμαστε κι εγω αυγα θα του φτιαξω ...χαχαχα,δεν το πιστευω.......

εγω σας αφηνω τωρα γιατι θελω να μαζεψω και τα πιατα ...δεν εκανα τιποτα σημερα ολη μερα,οποτε ωρα να κανω κατι τωρα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααααααααααααααααααααα ομορφες!!!

τι κανετε???Εμεις ειμαστε μια χαρα μεγωλωνουμε και ομορφαινουμε!!!:D:D

Μαρηηηηηηηηηηηη συμπεθερα σε εχω παρει 2 τηλεφωνα και δεν απαντας!!!Παλι για ψωνια ησουνα εχθες γι αυτο δεν σε βρηκα σουρτουκο μου???:tongue::tongue:

Χαπακι μου εγω ωρα αρχισα να ηρεμω απο το μουδιασμα που λες!!!;)

Νοιμιζω πως πρεπει να συντινιστουμε καποια στιγμη το παρακαναμε εντατσει?????:mad::mad::mad:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλε Γλυκουλα δεν σου κανουμε πλακα για την Ελπιδαααααα μιλαμε μεγαλυτερη γλωσσου απο αυτη δεν υπαρχει!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Βεβαια κατα βαθος αλλα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ βαθος ειναι πολυ καλο κοριτσι!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::mrgreen:

Γλωσσουουουουυουου μουουουουου ομορφια μου ζουζουνζ μου καλη μου εγω που σε αγαπαω δεν θα με βρισεις εντατσει???:P(Γλυκουλα μετα πρεπει να την καλοπιανουμε κιολας γιατι τη βαψαμε!!:))

Ρενιβακι μου θα παει πρωτη το κοριτσακι σου???ααααααααααχχχχχ μεγαλωσε η ζουζουνα σου!!κι εγω το ιδιο θα εκανα στη θεση σου αλλα πρεπει να τα αφηνουμε και λιγο μονα τους εμας που μας αφησαν οι μαμαδες δεν πονεσανε??παθαμε κατι???ΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙ(τα λεω για να το εμπεδωσω:tongue:)!!!!!!

Καλα κοριτσια δεν σας ειπα σημερα εφαγα πολυ σκατο με το καλημερα σας χεσμενος σηκωθηκε ο κυριος παντου ομως παντουουουουουου αφου και τα μπαλακια μας ειχανε αλλαξει χρωμα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καμια δεν ειναι πρωινη σημερα????εεεεεεεεεεεεεε????

παω κι εγω να κανω καμια δουλει να παρω και κανενα τηλεφωνο καμια γλωσσου να τα πουμε λιγακι και ελπιζω να σας πετυχω αργοτερα Μακια!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλε Γλυκουλα δεν σου κανουμε πλακα για την Ελπιδαααααα μιλαμε μεγαλυτερη γλωσσου απο αυτη δεν υπαρχει!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Βεβαια κατα βαθος αλλα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ βαθος ειναι πολυ καλο κοριτσι!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::mrgreen:

Γλωσσουουουουυουου μουουουουου ομορφια μου ζουζουνζ μου καλη μου εγω που σε αγαπαω δεν θα με βρισεις εντατσει???:P(Γλυκουλα μετα πρεπει να την καλοπιανουμε κιολας γιατι τη βαψαμε!!:))

ολο γλωσσου την λετε αλλα ποτε δεν την βλεπω ποτε μεσα και ουτε να μιλαει πολυ!!!!τις υπολοιπες βλεπω να ειστε περισσοτερο στο μπιρι μπιρι...χιχιχιχι

εμεις σημερα ξυπνησαμε απο τις 7 και κουτουλαωωωωωω γιατι αργσα να κοιμηθω κιολας!!!αχαχαχ

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ολο γλωσσου την λετε αλλα ποτε δεν την βλεπω ποτε μεσα και ουτε να μιλαει πολυ!!!!τις υπολοιπες βλεπω να ειστε περισσοτερο στο μπιρι μπιρι...χιχιχιχι

εμεις σημερα ξυπνησαμε απο τις 7 και κουτουλαωωωωωω γιατι αργσα να κοιμηθω κιολας!!!αχαχαχ

εμ βεβαια κουτουλας αφου ξενυχτας στο διαδικτιο μεχρι τη μια!!!!!οι κακες παρεες θα σε καταστρεψουν!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...