Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαλλον πονουσε η κοιλιτσα της....τωρα ειναι ηρεμη???

ρε κοριτσια εμενα καποιες φορες κανει σαν να παλευει στον υπνο του...ζοριζεται λες και κανει κακακια αλλα δεν κανει τιποτα....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

κουκλα η μπουμπουκα σου...
ναι το ντολμαδακι μου.αν εξερεσεις τη σημερινη μερα ειναι μεγαλος χαχας.ολη μερα γελαει.τωρα αυτο δεν ξερω αν ειναι καλο......λες να μας εχει παρει χαμπαρι και μας δουλευει μες τα μουτρα μας.?:roll:

Διαφημίσεις

οχι δεν μπορεις να του κανεις κατι...ονειρο ειναι και θα περασει...

μπα καθε ηλικια εχει και τις δυσκολιες της στην αρχη ειναι οι κολοικοι και μετα τα δοντια εκει να δειτε γκρινια και ανησυχια που εχουν...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

εγω το πρωι δεν προλαβαινω να μπω...κοιμομαστε μεχρι τις 11 (οταν δλδ κοιμαται το μωρο αλλα με διαλλειματα) και μετα να σηκωθω να κατσουμε λιγακι να παιξουμε,ξυπναει και ο συζυξ και μετα να ετοιμασω φαγητο για να παρει ο αντρας μου μαζι του...οποτε καταλαβαινετε...

τωρα κοιμαται ο μουργος...ο συζυξ γυριζει κατα τις 1 οποτε ειναι πιο ευκολο για μενα να ειμαι μεσα

76IGp3.png

οχι δεν μπορεις να του κανεις κατι...ονειρο ειναι και θα περασει...

μπα καθε ηλικια εχει και τις δυσκολιες της στην αρχη ειναι οι κολοικοι και μετα τα δοντια εκει να δειτε γκρινια και ανησυχια που εχουν...

αυτη νομιζω ειναι η πιο δυσκολη περιοδος τα δοντακια,γιατι μερικα μωρακια κανουν και πυρετο...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...