Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Την σαλπιγγογραφία την έκανα 13η μέρα, έκανα και 2 μέρες αποχή και μετά είχα επαφές. Νομίζω ότι την πρόλαβα την ωορηξία μιας και κάνω αργά γύρω στην 16η μέρα. Άραγε τι ποσοστό παραπάνω μας δίνουν εμάς που ανοίξαμε τις σάλπιγγές μας?...Η πλάκα είναι πως εμένα αυτή που ήταν λίγο κλειστή ήταν η αριστερή που θεωρείται και η καλή μιας και από τη δεξιά μεριά έχω αφαιρέσει κύστη και ένα μέρος της ωοθήκης. Τι να πω?...Ελπίζω να τα καταφέρουμε σύντομα!...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζορτζάκο μου, θύμισε μου.....Έχεις μείνει έγκυος στο παρελθόν ή λάθος θυμάμαι?

Ναι δυο φορες αλλα ...τζιφος η δουλεια..παλλινδρομισαν και η δυο....Ελπίζω λίγο πριν τα Χριστουγεννα να μαθουμε τα καλα νέα:lol::lol::lol::lol:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Σαλπιγγογραφία γιατί έκανες?....Υπήρχε πρόβλημα?...Αφού έχεις μείνει έγκυος σημαίνει πως λειτουργούν όλα καλά, έτσι δεν είναι?...Εγώ αυτή την απορία έχω, αν μπορώ να μείνω...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Σαλπιγγογραφία γιατί έκανες?....Υπήρχε πρόβλημα?...Αφού έχεις μείνει έγκυος σημαίνει πως λειτουργούν όλα καλά, έτσι δεν είναι?...Εγώ αυτή την απορία έχω, αν μπορώ να μείνω...

Εκανα μήπως υπάρχει κατι που εμποδίζει το εμβρυο να αναπτυχθει...τι να σου πω βρε φατσουλα...μετα απο χιλιαδε εξετασεις που εκανα αυτη ηταν το λιγότερο....το θεμα ειναι ότι όλες μου οι εξετάσεις είναι μια χαρα....

ο γιατρος λεει ότι και τις δυο φορες ηταν τυχαίο....μαλλαν καποια χρωματοσωματικη ανωμαλια...

εμεις καναμε καρυοτυπο αλλα ειμαστε οκ αρα...συνεβησαν απο γκαντεμια

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κουκλάρες!

Τι κάνετε?

Εγώ καλά αλλά έχω δουλειά.

Ακόμη δεν έχω κανένα σημάδι από την ακατονόμαστη.

Πήρα χθες τηλ. τον γιατρό και είπε να περιμένω δυο-τρεις μέρες ακόμη κι, αν δεν έρθει, να τον πάρω τηλ. να μου δώσει χάπια.

Το βράδυ θα πάω στον φίλο μου το γυναικολόγο να με κοιτάξει.

καλημερα ομορφες!!!τι κανετε?εγω χαλια.εχθες το βραδυ εκανα εμετους και σημερα το στομαχι μου ειναι αστα να πανε.μαχη τι θα γινει?θα γεννησεις!!!!!!

Διαφημίσεις

Δεν θελει να βγει ακομη ο μπεμπης....

Νικελακι να κανεις και τις εξετασεις και ολα θα μπουνε στο προγραμμα...

καρπουζομαλμε δεν βγαινει λεμε δεν βγαινει....

Ιολιτσα γιατι να σου δωσει χαπια? δεν εχεις γενικα σταθερο κύκλο?

Ελινακι μου υπομονη και σε λιγες μερες θα σταματησουν οι εμετοι.... ειχες απο την αρχη?

a84026bdda.png

δεν ειχα εμετους.αλλη μια φορα εχω κανει αλλα ηταν υπερπαραγωγη.σε 5 λεπτα ειχα κανει 4-5 εμ,ετους.μετα τιποτα.ετσι και εχθες.3 φορες εκανα σε 5 λεπτα.σημερα ομως το στομαχι μου ειναι σε κακα χαλια.ουουουφφφφφφφφφφφ.

καλημερα ομορφες!!!τι κανετε?εγω χαλια.εχθες το βραδυ εκανα εμετους και σημερα το στομαχι μου ειναι αστα να πανε.μαχη τι θα γινει?θα γεννησεις!!!!!!

αχ μωρε Ελινακι μου, υπομονη, θα περασουν σε λίγο ελπιζω....

5NEXp2.png

νικελακι απο υπομονη αλλο τιποτα.ας ειναι καλα το μπεμπε και εγω αντεχω.το σπαστικο ειναι οτι καθομαι σπιτι γιατι ειμαι χαλια και εχω λαλησει.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...