Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

και εμεις εχουμε γκρινια γιατι βγαζουμε το τριτο δοντακι μας...γι αυτο πηγαμε βολτα για να ηρεμησει....

μενω βρε κοντα στην βαρκιζα οποτε η θαλασσα για εμενα ειναι παρα πολυ κοντα!!!

και τι εννοεις αν σας γνωρισω καλυτερα δεν θα μ αρεσει και γι αυτο δειχνετε τον καλο σας εαυτο???

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εμεις εχουμε γκρινια γιατι βγαζουμε το τριτο δοντακι μας...γι αυτο πηγαμε βολτα για να ηρεμησει....

μενω βρε κοντα στην βαρκιζα οποτε η θαλασσα για εμενα ειναι παρα πολυ κοντα!!!

και τι εννοεις αν σας γνωρισω καλυτερα δεν θα μ αρεσει και γι αυτο δειχνετε τον καλο σας εαυτο???

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι καλέ????? πιπέρι!!!!!!!! τί είναι αυτά που λες???

Πείραγμα για την Αθηνά ήταν αυτό :tongue:

οχι οτι είμαστε εμείς αλλά ξέρεις είμαστε πολύ καλα παιδιά :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

τυχερή που μένεις κοντά στην θάλασσα

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε???

Μπιφτεκακι μουουουουουου γυρισες????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:μακια μακια μακια!!!

και το συμπεθερακι μου γυρισε θα εμφανιστει και αυτο οπου να ναι:mrgreen:

Καλε να πω καλο χειμωνα ή παλι θα με βρισετε???:roll::roll::roll:

Παλιογλωσσου παρε μια γλωσσα απ'εξω να μαθεις :tongue::tongue::tongue::tongue:

Λιακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.................Ευτυχωωωωωωωωωωωωω.......ουουουουουουουουουουο!!!!

Καλε τι γαιδουρα δεν καλωσορισα την glykoula26 στην παρεα...ντροπη μου!!!:D

Κρισάκι μουουουουουουουουουου, γύρισα και πήζω στη δουλειά!!!!...Έτσι μου 'ρχεται να ξαναφύγω.....:roll::roll::roll::roll:
Καλημερα κουκλιτσες μου!!!

Βλεπω αρχισατε να μαζευεστε σιγα σιγα,αντε γιατι εχει νεκρωσει τελειως το καφε μας

Λοιπον οπως λεει και το κρισακι μας καλο χειμωνα πλεον,αντε αρκετα με τις διακοπουλες

Δεν το δέχομαι το καλό χειμώνα!!!!!!Δεν το δέχομαι!!!!.....Θέλω καλοκαίρι και διακοπές....και σεξ συνέχεια!!!....Η αλήθεια είναι πως η ζέστη μου τη βαράει στα νεύρα....:mrgreen::mrgreen::roll:

Καλημέρα Χαπάκι με τον γιο σου!!!

σας ευχαριστω πολυυυυυυ για το καλωσωρισμα ειστε πολυ φιλικες και αξιαγαπητες...

εμεις ειχαμε παει βολτα στη θαλασσα, οχι για μπανιο γιατι δεν ειχε καλη θαλασσα, και μολις μαζευτηκαμε...

Καλημέρα και καλώς ήρθες κούκλα :D:D:D!!!...Ναι, ναι....είμαστε αξιαγάπητες, αυτό να λέγεται :roll:!!....Το καλύτερο απ'όλα είναι πως είμαστε αγαπημένες μεταξύ μας και δεμένες, μανούλες και μη.

Κάνε καμιά βουτιά και για μας....!!...Να χαίρεσαι το παιδάκι σου...!!

...μάκια και στις υπόλοιπες τσουπρίτσες!

Κι εμάς μας έλειψες ρε μωρό....που χάθηκες?

Κυρά Αθηνά παλιομπίφτεκο εγώωωωωω????????....Φτου σου, μαρή, τέτοια γνώμη έχεις για μένα???

Λίααααααααα.....Μπιπίτσααααααα......Τζορτζάκοοοοοο......Ραμονίτσαααααα.....Νένοοοοοοοος.....Έμμαααααααα.......Ελίνααααααααα.......Μάρααααα......και λοιπές φιλενάδες μου, που είστε καλέεεεεεεε?????

Banjp3.png

hJSRp3.png

Ελα μου ντε???που ειναι ΟΕΟ??????

Καλημερουδια Μπιφτεκακι μου:mrgreen:

θελουμε και αλλες διακοπες εεεεεεεεεε???

ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλε Γλυκα με την γλωσσου μαμα που να ηρεμησει το παιδι......δυσκολααααααααααα!!!!!!!:D:D:D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλε Γλυκα με την γλωσσου μαμα που να ηρεμησει το παιδι......δυσκολααααααααααα!!!!!!!:D:D:D

Καλημέρααααααααααααα!!!!!!!Τι κάνεις, Κρισουλίνι???

Πως περάσατε?...Η κοιλίτσα σου, τι κάνει?...Δεν ρωτάω πολλά :rolleyes::roll:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Πουλάκια μου!!!! μαζευτήκατε ε???

Καλημέρα κούκλες. με πήρε ο ύπνος σήμερα 9.30 σηκώθηκα. φτιάχνω καφέ να ανοίξει το μάτι και έρχομαι.......... φοβηθήκατε τώρα???? :))))))))

Ουουουουου σκιάχτηκα τώρα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα, πλύσου χτενίσου κι έλα για καφέ...!!:D:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

εισαι δικια μου εσυ σε βλεπω!!!!

πως ειναι η μικρη ηρεμησε καθολου?

καλά χθες η μικρή με εξόντωσε μιλάμε! η αγαπούλα μου μωρέ δεν μπορώ στεναχωριέμαι όταν κλαίει έτσι γιατί δεν το συνηθίζει και ξερω οτι σίγουρα κάτι έχει :(

U6Vip2.png

Δεν το δέχομαι το καλό χειμώνα!!!!!!Δεν το δέχομαι!!!!.....Θέλω καλοκαίρι και διακοπές....και σεξ συνέχεια!!!....Η αλήθεια είναι πως η ζέστη μου τη βαράει στα νεύρα....:mrgreen::mrgreen::roll:

Καλημέρα Χαπάκι με τον γιο σου!!!

:lol::lol::lol:

πρόλαβε όσο μπορείς κυρά νάντιμορ γιατί μετά ο μόνος λόγος που θα σε γδύνει ο λεγάμενος θα είναι επειδή θα σε έχει πάρει ο ύπνος με τα ρούχα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

U6Vip2.png

γιατι μαρήήήή????? επειδή μιλάω πολύ????? νανουρίζεται το παιδί απ' την φωνή μου :mrgreen:

U6Vip2.png

Ουουουουου σκιάχτηκα τώρα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα, πλύσου χτενίσου κι έλα για καφέ...!!:D:D:D

ακόμα άπλυτη είμαι. το σπίτι μου ακόμα μπ....ο είναι και έχω να πάω και λαϊκή και δεν θέλω να κουνηθώ.:roll:

ααα επίσης νομίζω οτι μάλλον αδιαθέτησα :confused:

ίσως έτσι να εξηγείται ο πονοκέφαλος και οτι αισθάνομαι κομμάτια????

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...