Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

εγω ειμαι χειροτερηηηηηηηηηηηηηη

πηρα τουλαχιστον 20!!!σταματησα να ζυγιζομαι 2 εβδομαδες πριν γεννησω αφου θα εκανα καισαρικη...εχασα τα 15 και εχουν κατσικωθει τα 5 και δεν φευγουν με τιποτα!!!και ειναι και στην κοιλια και μοιαζω με εγκυο παλι!!!αστα...

ο θηλασμος λενε αδυνατιζει σ εσενα δεν πιανει???

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω ειμαι χειροτερηηηηηηηηηηηηηη

πηρα τουλαχιστον 20!!!σταματησα να ζυγιζομαι 2 εβδομαδες πριν γεννησω αφου θα εκανα καισαρικη...εχασα τα 15 και εχουν κατσικωθει τα 5 και δεν φευγουν με τιποτα!!!και ειναι και στην κοιλια και μοιαζω με εγκυο παλι!!!αστα...

ο θηλασμος λενε αδυνατιζει σ εσενα δεν πιανει???

ΟΧΙ!!!! τί να πιάσει? αφού θήλαζα και μετά έπεφτα με την μούρη στην σοκολάτα. τα γλυκά με φάγανε :mrgreen: :mrgreen:

U6Vip2.png

ναι κοιμαται αλλα εμενα δεν κοιμαται ποτε μονο του...η θα κοιμηθει αγκαλιτσα η θα παιζει στο κρεββατι και θα κανει κολωτουμπες μεχρι να κουραστει και να κοιμηθει

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

και εμενα αυτα με εφαγαν στην εγκυμοσυνη!!!!

στο μεταξυ δεν ημουν και καθολου του γλυκου εγω μην σου πω οτι δεν ετρωγα και καθολου αλλα απο τον 7ο μηνα και μετα θελεω σχεδον καθε μερα λιγη σοκολατα για να ειμαι οκ!αχαχαχαχ

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

ναι κοιμαται αλλα εμενα δεν κοιμαται ποτε μονο του...η θα κοιμηθει αγκαλιτσα η θα παιζει στο κρεββατι και θα κανει κολωτουμπες μεχρι να κουραστει και να κοιμηθει

:lol::lol::lol: πλάκα έχουν

εμείς κάνουμε νανάκια το μεσημέρι αγκαλίτσα - δεν προλαβαίνω να πέσω στο κρεβάτι και δέχομαι πέσιμο από ένα μωρό με ανοιχτό το στόμα που πάει κατευθείαν στο βυζί.... :lol::lol: δεν φαντάζεσαι πόσο αστεία είναι η εικόνα. ούτε το ραντάκι μου δεν προλαβαίνω να λύσω. και φυσικά αποκοιμιέται σε 2 λεπτά μέσα κυριολεκτικά έχοντας καβαλήσει εμένα :-D

ρε γμτ σήμερα σκεφτόμουν οτι όταν πάω στην δουλειά εκτός από τα ΣΚ θα το χάσω αυτό. και πάλι δεν θα είναι το ίδιο γιατί τώρα είμαστε μόνες μας. το ΣΚ έχουμε και τον μπαμπά μας δίπλα. Τον αγαπάμε πάρα πολύ αλλά δεν είναι το ίδιο εμείς είμαστε φιλενάδες και με τον μπαμπά δίπλα δεν μπορούμε να πούμε τα μυστικά μας :roll::tongue::D

και εμενα αυτα με εφαγαν στην εγκυμοσυνη!!!!

στο μεταξυ δεν ημουν και καθολου του γλυκου εγω μην σου πω οτι δεν ετρωγα και καθολου αλλα απο τον 7ο μηνα και μετα θελεω σχεδον καθε μερα λιγη σοκολατα για να ειμαι οκ!αχαχαχαχ

κυρίως η μαύρη σοκολάτα έχει μαγνήσιο. ίσως γι αυτό να την ζήταγες. εγώ την τάραξα λέμε

U6Vip2.png

σε καταλαβαινω...δυστυχως οταν αρχισουμε παλι την δουλεια θα χασουμε πολλα ωραια και μικρα πραγματα απο τα μπεμπακια μας!!!!

εμενα δεν ειναι τοσο ευκολος στο να κοιμηθει μου βγαζει το λαδι οπως στα περισσοτερα πραγματα δηλ!!!!

μονο γαλατακι πινει η μπουμπου?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

σε καταλαβαινω...δυστυχως οταν αρχισουμε παλι την δουλεια θα χασουμε πολλα ωραια και μικρα πραγματα απο τα μπεμπακια μας!!!!

εμενα δεν ειναι τοσο ευκολος στο να κοιμηθει μου βγαζει το λαδι οπως στα περισσοτερα πραγματα δηλ!!!!

μονο γαλατακι πινει η μπουμπου?

:lol::lol::lol::lol:

για να δούμε και την δικιά μου.. μέχρι στιγμής μια χαρά τα πάμε αργότερα τί θα γίνει δεν ξέρω!

ναι μόνο γάλα πίνει. κατά βάση almiron και πέρνει και την μυρωδιά της από μένα - δεν έχω πλέον αρκετό γάλα για να χορτάσει. την θηλάζω το πρωί που είναι κάπως γεμάτα το μεσημέρι την αφήνω για να χαλαρώσει να κοιμηθεί (βρίσκει κάτι λίγα) και την θηλάζω και κανα 10λεπτο το βράδυ ό,τι βρει

πήρα θήλαστρο να της το συγκεντρώνω να το πίνει σε ένα γεύμα αλλά παρατήρησα οτι μου μείωνε την παραγωγή

για να είμαι ειλικρινής μέχρι την περασμένη εβδομάδα έλεγα να το κόψω - αισθανόμουν πολύ κουρασμένη - αλλά ρε συ Ελένη την έβλεπα οτι το ζήταγε, χαλαρώνει, κοιμάται πιο εύκολα, είναι πιο ήρεμη, μου έλειπε ωστόσο και μένα και είπα ασ τα κομμάτια άστο λίγο λίγο και όσο πάει - ούτως ή άλλως τον άλλο μήνα ξεκινάμε ριζάλευρο και φρουτόκρεμα

U6Vip2.png

αφου το ζηταει να το συνεχισεις!!!καταλαβαινω ειναι κουραστικο πολυ για εσενα αλλα αφου την βοηθαει αστο λιγο ακομα....

εμεις απο τον 4ο μηνα αρχισαμε ρυζαλευρο μπορεις να τις δινεις αν θελεις και να το κανεις με δικο σου γαλα η φρουτοκρεμα ειναι για πιο αργα....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

αφου το ζηταει να το συνεχισεις!!!καταλαβαινω ειναι κουραστικο πολυ για εσενα αλλα αφου την βοηθαει αστο λιγο ακομα....

εμεις απο τον 4ο μηνα αρχισαμε ρυζαλευρο μπορεις να τις δινεις αν θελεις και να το κανεις με δικο σου γαλα η φρουτοκρεμα ειναι για πιο αργα....

τελικά μου φαίνεται εξαρτάται από τον γιατρό το πότε θα ξεκινήσει

η μαμα μου θα τον κραταει...εξαλλου μαζι τους μενω οποτε ξερει τις συνηθειες του μικρου...

εσενα ποιος θα στην κραταει?

α καλό αυτό!!! δεν θα χρειαστεί να αλλάξει και περιβάλλον

η μητέρα μου κυρίως - τώρα που βγήκε και ο πατέρας μου στην σύνταξη θα είναι πιο εύκολο για εκείνη θα έχει και βοήθεια - και η πεθερά μου που μένει δίπλα μου... και ο θεός βοηθός :lol::lol:

Λενιώ λέω να πάω να την πέσω. σε καληνυχτίζω και χάρηκα πολύ που "σ έμαθα" αν θες να ξέρεις.. :-D :-D :-D να περνάς συχνά από το καφέ μας να σε βλέπουμε οκ???

U6Vip2.png

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

I'm back........................................

Καλό χειμώνα να έχουμε χιχι

τι κάνετε?

πως τα περάσατε?

Κριςςςςςςςςςςςςςςςςςς πότε μαρή γεννάς?

Ευτύχω μου πως είναι με το μωράκι?

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

I'm back........................................

Καλό χειμώνα να έχουμε χιχι

τι κάνετε?

πως τα περάσατε?

Κριςςςςςςςςςςςςςςςςςς πότε μαρή γεννάς?

Ευτύχω μου πως είναι με το μωράκι?

βρε βρε καλως την!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κατσε μαρη περιμενε μην βιαζεσαι εχω λιγο ακομα:roll::roll::roll:...λεμε τωρα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...