Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγω περιεργη μου....

πως σε λενε?ελπιδα?

ο μπεμπης ειναι μια χαρα μεγαλωνει και θεριευει καθημερινα..

εγω τωρα δεν δουλευω θα ξαναπιασω δουλεια τον οκτωβριο σε μια σχολη χορου που ειμαι γραμματεας...δεν ειμαι παντρεμενη και μεγαλωνω μονη μου το υπεροχο παιδι μου...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Κι εγώ κάθομαι το εξάμηνο του ΟΑΕΔ τώρα.

κι εγώ γραμματέας είμαι αλλά σε δικηγορικό.

παντρεύτηκα με πολιτικό γάμο γιατί μου την έχουν δώσει οι παπάδες στα νεύρα (αν ήταν στο χέρι μου ούτε βάφτιση δεν θα κανα αλλά βαριέμαι το κυριε ελέησον των δικών μας)

και - μεταξύ μας - χαίρομαι που κράτησες το παιδί :) (χαμογελούν μέχρι και τα αυτιά μου), βάζω στοίχημα οτι δεν τον αλλάζεις με τίποτα

εμείς θα την βαφτίσουμε τον Οκτώβριο - παρέλαβα προσκλητήρια χθες

ααααα και επίσης

είμαι χαζομαμά και γουστάρω κι ας με κοροϊδεύουν όλοι !!!!!!

U6Vip2.png

ΜΕ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!

ειναι ολη μου η ζωη και με γεμιζει ενεργεια απιστευτη και χαρα!!!

και εγω ειμαι χαζομαμα και κουκουβαγια ομως!!!χιχιχιχι

εμεις βαπτιζομαστε 12-9 κοντευουμε...

πως θα την βγαλεις?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ναι ναι ξέρω! καμμιά φορά παίρνω φόρα και αρχίζω να λέω για την κόρη μου και το καταλαβαίνω και το βουλώνω γιατί με παίρνουν στο ψιλό.

Ανακοίνωση ονόματος μετά την βάφτιση.

Ο μικρός έχει αρχίσει να μπουσουλάει?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

οχι ακομα...κανει προσπαθειες και ειναι σχεδον ετοιμος...

τον βαζω ομως στην στρατα και περπαταει αρκετα τωρα αν και παει πλαγια και προς τα πισω...

τί ωραία! λογικά έχεις ήδη αρχίσει να εξαφανίζεις πράγματα από την μέση ε?

σημερα εχετε μηνογενεθλια εσεις?????

χρονια σας πολλαααααααααααααααααααα

ναι ναι ευχαριστούμε :-D:tongue:

θέμα : πώς θα πάω να βαφτίσω παιδί με χάλια μαλλί αν θηλάζω ακόμα?

προ εγκυμοσύνης τα είχα ξανθά - τα έβαψα στο φυσικό μου με φυτική γύρω στον 4ο μήνα και έκτοτε τα έχω παρατήσει και έχουν γίνει πεντακολόρε!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

U6Vip2.png

επίσης χρειάζομαι επειγόντως Δ Ι Α Ι Τ Α. μου έχουν κάτσει τα κιλά της εγκυμοσύνης (σύνολο 15 - τα 10 τα εχω χάσει αλλά είχα πάρει και πριν μείνω έγγυος οπότε για να δείξω άνθρωπος θέλω να χάσω τουλάχιστον άλλα 10)

U6Vip2.png

ναι εχω μαζεψει σχεδον τα παντα γιατι τραβαει οτι βρει μπροστα του!!!

οσο για το μαλλι ανταυγειες μπορεις να κανεις που δεν ερχονται και σ επαφη με το κεφαλι σου και δεν εχεις καποιο προβλημα!!!εγω ετσι εκανα και το εφερα στα ισια του....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...