Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Kαλημερα σκοτουλικα μου !!!!!!!!γυριασαμε ξεκουραστες ανανεωμενες και πιο πολυ φουσκωμενες!!!!!!!!

3 κιλα καταφερα να βαλω απο το φαι που εκανα στις διακοπες εχω παθει σοκ!!!!!!:mrgreen::mrgreen:

Τι μου κανετε εσεις???μια χαρα σας βλεπω, ακουω και κατι για μπουτακια φουσκωτα και τρελαινομαι και εγωωωωωωωωωωωωω!!!!!:-D:grin::-D

καλε μην μιλατε για διαιτες καλοκαιριατικα αγχωνομαι και θα παω να φαω τιοποτις:roll:

Τσουπριτσες μου......ουουουουουουουουου.....που ειστε?????:roll::roll::roll:

κοριτσακι μου πλησιαζεις ο καιρος να αγκαλιασεις κι εσυ την κορακλα σου....

απ'οτι βλεπω μας ηρθες ανανεωμενη απο τις διακοπουλες...ελα μην παραπονιεσαι για τα 3 κιλακια ....αν εχω καταλαβει δεν εχεις παρει και παρα πολλα..τι να πω κι εγω που εφτασα τα 12 στην εγκυμοσυνη...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κατια και κρισακι πλησιαζει η ωρα που θα ζουλατε και εσεις μπουτακια.μια συμβουλη θα σας δωσω παρτε ρουχα για 6 μηνων και οχι 0-3.μεχρι να το καταλαβεται θα ειναι αχρηστα.εγω λογο ζεστης την εχω γυμνη.μονο οταν βγαινουμε της φοραω φορεματα με τιραντες ξωπλατα ντεκολτε!!!!!!!την βλεπει ο κοσμος στο καροτσι και γελαει!!!!!τωρα εχει αρχισει και τους γελαει κι αυτη οπωτε μια χαρα!!!!!!χαπακι εγω δεν περιμενα να σαραντισω.βγηκα αμεσως.το μωρο μολις εγινε 20 ημερων μου ειπε η γιατρος οτι μπορω να τη βγαλω κι ετσι εκανα.θα σαλταρεις 40 μερες μεσα καλε!!!!και με τετοιο καιρο.επισης ετοιμαζω βαφτιση.σημερα θα κλεισω ημερομηνια.σκεφτομαι μπουμπουνιερες και προσκλητηρια να παρω απο το χαμογελο του παιδιου.οτι ειδα απο το ιντερνετ ηταν μια χαρα.αυτα να νεα μου.παω να θηλασω.τσαοοοοοοοοοοο!!!!!αντε γυριστε και οι υπολοιπες μπας και πετυχουμε να μιλησουμε ολες μαζι καμια φορα.

σιγα καλε 18 μερες μεινανε...ενταξει και την αλλη βδομαδα θα παω και στο γιατρο ,οποτε θα κανω και τη βολτα μου...ο μπεμπης θελω να παρει μερικα κιλακια πρωτα ,ηταν πολυ μικρος για βολτουλες...μεχρι να σαραντισουμε ελπιζω να εχουμε φτασει τα 3 κιλακια και ετσι θα αρχισουμε και τις βολτουλες

76IGp3.png

Kαλημερα σκοτουλικα μου !!!!!!!!γυριασαμε ξεκουραστες ανανεωμενες και πιο πολυ φουσκωμενες!!!!!!!!

3 κιλα καταφερα να βαλω απο το φαι που εκανα στις διακοπες εχω παθει σοκ!!!!!!:mrgreen::mrgreen:

Τι μου κανετε εσεις???μια χαρα σας βλεπω, ακουω και κατι για μπουτακια φουσκωτα και τρελαινομαι και εγωωωωωωωωωωωωω!!!!!:-D:grin::-D

καλε μην μιλατε για διαιτες καλοκαιριατικα αγχωνομαι και θα παω να φαω τιοποτις:roll:

Τσουπριτσες μου......ουουουουουουουουου.....που ειστε?????:roll::roll::roll:

Κρισάάάάάάάάκιιιιι?????? :-D

ουουουουουουουουουουουουουουουου :-D

τί κάνεις κοριτσάρα μου? Μετράς αντίστροφα ε? πω πω το έχεις συνειδητοποιήσει καθόλου ?:-D

U6Vip2.png

κατια και κρισακι πλησιαζει η ωρα που θα ζουλατε και εσεις μπουτακια.μια συμβουλη θα σας δωσω παρτε ρουχα για 6 μηνων και οχι 0-3.μεχρι να το καταλαβεται θα ειναι αχρηστα.εγω λογο ζεστης την εχω γυμνη.μονο οταν βγαινουμε της φοραω φορεματα με τιραντες ξωπλατα ντεκολτε!!!!!!!την βλεπει ο κοσμος στο καροτσι και γελαει!!!!!τωρα εχει αρχισει και τους γελαει κι αυτη οπωτε μια χαρα!!!!!!χαπακι εγω δεν περιμενα να σαραντισω.βγηκα αμεσως.το μωρο μολις εγινε 20 ημερων μου ειπε η γιατρος οτι μπορω να τη βγαλω κι ετσι εκανα.θα σαλταρεις 40 μερες μεσα καλε!!!!και με τετοιο καιρο.επισης ετοιμαζω βαφτιση.σημερα θα κλεισω ημερομηνια.σκεφτομαι μπουμπουνιερες και προσκλητηρια να παρω απο το χαμογελο του παιδιου.οτι ειδα απο το ιντερνετ ηταν μια χαρα.αυτα να νεα μου.παω να θηλασω.τσαοοοοοοοοοοο!!!!!αντε γυριστε και οι υπολοιπες μπας και πετυχουμε να μιλησουμε ολες μαζι καμια φορα.

Κι εμείς ετοιμάζουμε βάφτιση. για πότε λες?

U6Vip2.png

κοριτσακι μου πλησιαζεις ο καιρος να αγκαλιασεις κι εσυ την κορακλα σου....

απ'οτι βλεπω μας ηρθες ανανεωμενη απο τις διακοπουλες...ελα μην παραπονιεσαι για τα 3 κιλακια ....αν εχω καταλαβει δεν εχεις παρει και παρα πολλα..τι να πω κι εγω που εφτασα τα 12 στην εγκυμοσυνη...

τί να πώ κι εγώ που πήρα 15 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

κάνεις εσύ δίαιτα να χάσω εγώ τα κιλά ε? ε? :rolleyes::mrgreen:

σιγα καλε 18 μερες μεινανε...ενταξει και την αλλη βδομαδα θα παω και στο γιατρο ,οποτε θα κανω και τη βολτα μου...ο μπεμπης θελω να παρει μερικα κιλακια πρωτα ,ηταν πολυ μικρος για βολτουλες...μεχρι να σαραντισουμε ελπιζω να εχουμε φτασει τα 3 κιλακια και ετσι θα αρχισουμε και τις βολτουλες

κι εγώ περίμενα μέχρι να σαραντήσω. καλό είναι να βγείτε βολτούλα αλλά κάνει και τόσο πολύ ζέστη ρε γμτ ξέρω γω?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου χθες ημουνα γιατρουλη και η μπουμπουκα εφτασε τα 2250:D:D:D

αααααχ δεν το πιστευω ρε γμτ!!!!

μαλλον για καισαρικη παμε λεμε οποτε στο αλλο ραντεβου θα εχουμε αποφασισει.σε 2 εβδομαδες δηλαδη:roll::roll::roll: αγχος πιεση στρες!!!:mrgreen:

Καλε πολλα βαφτισια ακουω και θελω να φαω κουφετακια με σοκολατα...τι τελεια που ειναι:rolleyes:

τα κιλακια που με ζυγισε ο γιατρος ητανε 2 και οχι 3 οποτε ειμαι ηδη στα +9 μεχρι τωρα αλλα απο εδω και περα πρεπει να προσεχω γιατι μου εχει ανοιξει πολυ η ορεξη:-D

Γλωσσου μου τι θεμα θα εχεις στην βαφτιση????:roll:

Ευτυχω μου πλησιαζει τα 3 ο μπεμπακος σου???:mrgreen:

Ελινακι μου δεν εχω συνειδητοποιησει τιποτις ακομη..δεν μπορω με τιποτα:roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

γεια σας τσουπριτσες μου...

κρισακι εχουμε ακομα για να φτασουμε τα 3...ακομα ειμαστε 2650,ελπιζω μεχρι να σαραντισουμε να τα φτασουμε....κρισακι γιατι καισαρικη???

ζαχαρινακι μου τι κανεις???η μικρουλα μου τι κανει???

76IGp3.png

Κι εμείς ετοιμάζουμε βάφτιση. για πότε λες?
εκλεισα εχθες τελικα.θα γινει 6 νοεμβριου 6 το απογευμα.την τριτη θα παω στο χαμογελο του παιδιου για μπουμπουνιερες και προσκλησεις.ποτε ελεγα αμαν να μεινω εγκυος,μετα γιατι ρε γαμωτο σε μενα μετα ξανα εμεινα και αμαν παναγια μου να πανε ολα καλα μετα αντε να γεννησω να μου φυγει το αγχος μετα αντε να ειναι το παδακι μου καλα και τωρα αντε να τρεχω για τη βαφτιση!!!!!!!!!!πωπωπω τελειωσαν ολα και ειμαστε στη βαφτιση!!!!!!!!!!!!!!!ποιος θα μου το ελεγε!!!!!τελικα αυτο ειναι ευτυχια?να προχωρας μπροστα:D

Ελινακι μου δεν εχω συνειδητοποιησει τιποτις ακομη..δεν μπορω με τιποτα:roll:εεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!ναι λοιπον.ηρθε η στιγμη που ολες περιμεναμε.η ατακα που καθε γυναικα ονειρευεται να ακουσει εδω μεσα,ο σταθμος στη ζωη καθε γκαστρωμενης τα ρα τα ταννν τα ρα τα ταν!!!!νιωθω πολυ περιφανη που θα στο πω εγω πρωτη.....κρισακιιιιιιιιι!!!!!!!!!! ΓΕΝΝΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!και φυσικα εννοειτε οτι δεν εχεις καταλαβει τιποτα.και ναι ειμαι σιγουρη οτι νιωθεις ενα μουδιασμα οταν το σκεφτεσαι και βεβαια δεν ξερεις αν πρεπει να χαιρεσαι η να φοβασαι και ειναι δεδομενο οτι οσο πλησιαζει η ωρα εχεις υπερενταση και βαζω στοιχημα οτι οταν μαθεις την ημερομηνια θα εισαι σε αναμενα καρβουνα....ενα να ξερεις.θα πανε ολα καλα και η κορη σου θα σου ξυπνησει οτι συναισθημα δεν φανταζεσαι οτι κρυβοταν μεσα σου....και μην ξεχνιομαστε.....ΓΕΝΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!(και να ξερεις οτι θα παρω την εκδικηση μου.οτι δουλεμα μου εριχνες οταν εμαθα την ημερομηνια της καισαρικης και δεν με χωραγε ο τοπος θα στο ξεπληρωσω!!!χααααα!!!! τι σκληρη που ειμαι η ατιμη:mrgreen:)ΓΕΝΝΑΣ ΓΕΝΝΑΣ ΓΕΝΝΑΣ ΓΕΝΝΑΣ!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου χθες ημουνα γιατρουλη και η μπουμπουκα εφτασε τα 2250:D:D:D

αααααχ δεν το πιστευω ρε γμτ!!!!.......

μαλλον για καισαρικη παμε λεμε οποτε στο αλλο ραντεβου θα εχουμε αποφασισει.σε 2 εβδομαδες δηλαδη:roll::roll::roll: αγχος πιεση στρες!!!:mrgreen:

Καλε πολλα βαφτισια ακουω και θελω να φαω κουφετακια με σοκολατα...τι τελεια που ειναι:rolleyes:

τα κιλακια που με ζυγισε ο γιατρος ητανε 2 και οχι 3 οποτε ειμαι ηδη στα +9 μεχρι τωρα αλλα απο εδω και περα πρεπει να προσεχω γιατι μου εχει ανοιξει πολυ η ορεξη:-D

Γλωσσου μου τι θεμα θα εχεις στην βαφτιση????:roll:

Ευτυχω μου πλησιαζει τα 3 ο μπεμπακος σου???:mrgreen:

Ελινακι μου δεν εχω συνειδητοποιησει τιποτις ακομη..δεν μπορω με τιποτα:roll:

όχι όχι δεν θα αγχωθείς για τίποτα. για τίποτα όμως. δεν σ αφήνω πάει τελείωσε. δεν το επιτρέπω. μίλησα. κι όταν μιλάω θέλω ν ακούγομαι. ΓΚΕΓΚΕ???? :mrgreen:

το όλο σκηνικό είναι πολύ ρομαντικό. φουστανάκι με καπελάκι που θυμίζει άλλες εποχές λουλουδάκια πεταλουδίτσες ααααχ τρελένομαι άσε με τώρα !!!!!!! :-D

U6Vip2.png

εκλεισα εχθες τελικα.θα γινει 6 νοεμβριου 6 το απογευμα.την τριτη θα παω στο χαμογελο του παιδιου για μπουμπουνιερες και προσκλησεις.ποτε ελεγα αμαν να μεινω εγκυος,μετα γιατι ρε γαμωτο σε μενα μετα ξανα εμεινα και αμαν παναγια μου να πανε ολα καλα μετα αντε να γεννησω να μου φυγει το αγχος μετα αντε να ειναι το παδακι μου καλα και τωρα αντε να τρεχω για τη βαφτιση!!!!!!!!!!πωπωπω τελειωσαν ολα και ειμαστε στη βαφτιση!!!!!!!!!!!!!!!ποιος θα μου το ελεγε!!!!!τελικα αυτο ειναι ευτυχια?να προχωρας μπροστα:D

αστα να πάνε, είδες?

Νοέμβριο ε? καλά είναι δεν έχει πιάσει κρύο ακόμα

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...