Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα γίνω γραφική αλλά νιώθω καλύτερα με αυτά που μου έγραψες γιατί ως συνήθως έχεις σωστή επιχειρηματολογία. ❤️ Σε ευχαριστώ πολύ !

Θα έχω άδικο όμως να ξενερώσω αν τελικά τα χάσω ; Θα το έχω το άγχος το σκ, δε στο κρύβω. Έχω χαρεί που είχα 2 με φυσικό εντελώς! Στην άλλη ωοθηκικη είδαν λέει κ αρκετές καταβολές. Δε ξέρω που τις βρήκα.

Τα voltarene 75 που καθυστερούν λέει ωορρηξία τι ακριβώς κάνουν ; Εγώ αλλα voltarene ήξερα. 

Κατάλαβα. Εγω γενικά υπάκουη είμαι αρκεί να εμπιστευτώ κάποιον. Είναι να μη φορτώσω μόνο. Θύμισε μου κορίτσι μου, πόσες ωοληψιες είχες κάνει εκεί;

Ε εντάξει δεν είπα να μου υπογράψουν συμβόλαιο αλλά εδώ ένιωσα πως το αφήνουμε στο φλου με την απάντηση που πήρα πως δε πάμε ενάντια στη φύση. Η φύση στη δική μου περίπτωση δε τα έφερε όλα όπως ήθελα, για αυτό κάνω εξωσωματική. Τεσπα, ξέρει καμία κοπέλα αν η ovitrelle ως trigger shot καθυστερεί την ωορρηξία για να γίνει στις επόμενες 36 ώρες; Ή την επισπεύδει ;

Έχω κάνει 12 ωοληψίες σε ένα χρόνο. Δεν έκανα κάθε μήνα, αλλά έκανα διπλές κάποιους μήνες.

Η ovitrelle ωριμάζει τα ωάρια και ρυθμίζει χρονικά την ωορρηξία, δεν την επισπεύδει. 

Τα κανονικά βολταρέν είναι, και άλλη δοσολογία να πάρεις την κάνουν τη δουλειά. Εμένα μου είχαν πει κάποια στιγμή πάρε ό,τι βολταρέν έχεις. Τώρα με τι μηχανισμό δουλεύουν δεν ξέρω.

Αν μείνεις εκεί θα πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι θα ακολουθείς χωρίς πολλές εξηγήσεις, δυστυχώς. Αλλά όταν δεις ότι όλα θα πηγαίνουν καλά, θα γλυκαθείς...

Εγώ πουθενά αλλού δε θα μάζευα 24 αυγουλάκια, είμαι σίγουρη!

Βέβαια πρέπει να είσαι και επάγρυπνη, γιατί γι'αυτούς είμαστε απλώς πελάτισσες.

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ζαχαρινι μου τον παιρνω αγκαλιτσα...ευτυχως εμενα δεν μου κανει τετοια...ειναι πολυ λιγες οι φορες που ζηταει αγκαλιτσες....συνηθως τρωμε και κοιμομαστε...και τελικα το θεμα ηταν οτι του εκλεινα την πορτα και αρχιζε και εκλαιγε λες και καταλαβαινε οτι τον αφηνα μονο του....

να σε ρωτησω και κατι εσυ που θηλαζεις μπορει να ξερεις...κανει να βαψεις τα μαλλια οταν θηλαζεις???

ο παιδιατρος μου το απαγορευσε κατηγορηματικα,αλλα για να τον θηλασω τοσο καιρο που θελω δεν μπορω να μεινω με την ασπρη τριχα

αχ μωρέ η ψυχούλα!! παρεΐτσα ήθελε το ζουζπυνάκι!!!

για το βάψιμο μην αγχώνεσαι καθόλου. μπορείς να τα βάψεις κανονικότατα:)

δες και στο φόρουμ του πάρεντς, σχέδον όλες τα βάφουν και οι περισσότεροι παιδίατροι είναι οκ μ'αυτό. μάλλον ο δικός σου είναι πολύ σκληροπυρηνικός:P

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια ξερετε τι μου ειπε η παιδιατρος? αυτα το χαζα τυπου μην κακομαθει ειναι βλακειες.μεχρι 12 μηνων η αγκαλια της μαμας ειναι το δευτερο δερμα του μωρου.ετσι ειναι πιο σιγουρο πιο ηρεμο πιο χαρουμενο αναπτυσεται συναισθηματικα και αποκτα αυτοπεπιθηση.εεεε!!! αφου ειναι εντολη γιατρου εγω δεν χανω ευκαιρια!!!!!!!!!τρελαινομαι να αγκαλιαζω τα παχακια της και να τη ζουλαω.δεν τη χορταινω με τιποτα.αλλο αγαπημενο χομπι μας ειναι παιχω με τα πατουσακι της.αχχχ αυτα τα πατουσακια!!!! μαραααααααααα!!!!καλες διακοπες!!!!

ζήτω η παιδίατρος της Ελίνας!!!:D

και εγώ μαζί της!!!!

Ελινα μου συμφωνω κ επαυξανω με την παιδιατρο!!!!!!!!!!!!!!

κ εγω αυτη της αποψης ειμαι εννοειται!!!!!!!! κ οχι γιατι μου αρεσει να τον εχω αγκαλια....αλλα ετσι πρεπει να εχουμε τα μωρακια...

το θα τον κακομαθεις ειναι μια μαλακια κ μιση!!!!!!!!!!!!!!!

Ειναι μωρακια κ θελουν πολυ αγκαλια πολλα φιλια πολλα χαδια....

Ε κ που κ που κ καμια φωνη ...ααχ γιατι απο την κουραση κοριτσια τα εχω παιξει κ καμια φορα φωναζω!!!!!!!!!!!!

το μετανιωνω μετα..αλλα απο την σβουρα ολη μερα ...κ την κουραση...αχ

Ρε συ ζαχαρινακι;;;;;;;;;;;;;;; ποτε;;;;;;;; ποιο ειναι το ονομα σου καλε κ δεν σε εκανα;;;;;; αχ τωρα αισθανθηκα ασχημα!!!!!! για να παω να δω παλι....

αν δεν σε κανω..γιατι δεν θα εχω καταλαβει ποια εισαι...στειλε μου παλι ε;;;;;;

και εγώ βάζω καμιά φωνή το βράδυ κυρίως που ξυπνάει και δεν την παλεύω με τίποτα..... και τότε αναλαμβάνει ο σύζυξ....:cool:

αντε βρε που αισθάνεσαι άσχημα για το φβ... σιγά το πράγμα...

αχ κοριτσακια χθες με ταλαιπωρησε ο ζουζουνος μου για πρωτη φορα ετσι....μεχρι να κοιμηθει ξαναξυπνουσε,δεν ετρωγε και καλα και πεινουσε γρηγορα....ασε που ηθελε αγκαλιτσα να κοιμαται,μεχρι βεβαια να κοιμηθω εκεινος ξυπνουσε...δραματικο βραδυ,χθες καταλαβα οτι ειχα παιδι...

76IGp3.png

εβαλα το ντολμαδακι μου για υπνο αρμεχτικα με το θηλαστρο και ειπα να περασω μια βολτα.χαπακι μηπως το παιξε ο μπεμπης απο τη ζεστη?εγω τη χωνω κατω απο το ντουζ και ηρεμει.εχω το aircontision στους27 και ισα ισα που δροσιζει.αν δεν ειχα παιδι θα το ειχα στους 24!!!!παντος η ζεστη τα επιρεαζει τα καιμενα.και πως να εκφραστουνε κι αυτα?με γκρινια και κλαμα.

Διαφημίσεις

εβαλα το ντολμαδακι μου για υπνο αρμεχτικα με το θηλαστρο και ειπα να περασω μια βολτα.χαπακι μηπως το παιξε ο μπεμπης απο τη ζεστη?εγω τη χωνω κατω απο το ντουζ και ηρεμει.εχω το aircontision στους27 και ισα ισα που δροσιζει.αν δεν ειχα παιδι θα το ειχα στους 24!!!!παντος η ζεστη τα επιρεαζει τα καιμενα.και πως να εκφραστουνε κι αυτα?με γκρινια και κλαμα.

κι εγω το ειχα ανοιχτω χθες στο 28 αλλα παρ'ολα αυτα η γκρινια γκρινια....μεσα στη νυχτα θα τον εβαζα για ντουζακι...???

76IGp3.png

Καλημέρα γλύκες μου!!!

Λείπετε όλες??.....Καλά κάνετε....

Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά όμως γιατί το παραχέ....με το πράγμα, εντάτσει?

Εγώ θα λείψω 4 μερούλες (πάλι!), Δευτέρα πρωί σας περιμένωωωωωωωω!!!!!

Φιλάκια και να περνάτε καλάααααααααααα!!!!:D:D:D:D:D:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

κι εμεις σημερα ολη μερα με το κλιματιστικο ειμαστε...

εχει παρα πολυ ζεστη ,δεν παλευεται...και ο μπεμπουλης ζοριζεται με την παλιοζεστη...

καλα σας λενε τα κοριτσια μαζευτειτε...αντε ...

76IGp3.png

Ζεσταίάιαίαίαίνοοοοομαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαι!!!!!!!!!!!!

γεια κορίτσια - διάβαζα τα νέα σας

Ευτύχω σου βγήκε ζόρικος ο μάγκας εεεε? εεε μα τί σόι κρητήκαρος θα ήταν αλλιώτικα ?? :)

τα λοιπά κορισάκια τί κάνετε? μου λείψατε - χάθηκα κι εγώ γμτ :(

U6Vip2.png

ελπιδακι μου που χαθηκες...η μικρουλα σου τι κανει???

σιγα-σιγα βρισκουμε το ρυθμο μας σε γενικες ομως γραμμες ειναι πολυ καλος ...δεν με κουραζει ο μουργακος μου,ενταξει μωρακι ειναι αν δεν γκρινιαξει και τωρα λιγο ποτε θα γκρινιαξει οταν μεγαλωσει...

76IGp3.png

Κ εγω η σβουρα εδω ειμαι.....!!!!!!!!!τρεχω σαν την παλαβη ολη την ημερα!

χαπακι τι κανει το μουργακι σου ; αααααααχ υπομονη κοριτσακι γιατι σε περιμενουν δυσκολα βραδυα....αλλα ειναι γλυκα τα ατιμα....για δαγκωμα!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

ραμονιτσα καλα ειναι ο μουργος μου...αυτο το ξερω εχω μπροστα πολυ ξενυχτι...αλλα δεν πειραζει να ειναι καλα το παιδακι μου ...

εσεις τι κανετε???ο ζυμαρουλης σου τι κανει....σε ξετρελλαινει...??

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...