Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα γίνω γραφική αλλά νιώθω καλύτερα με αυτά που μου έγραψες γιατί ως συνήθως έχεις σωστή επιχειρηματολογία. ❤️ Σε ευχαριστώ πολύ !

Θα έχω άδικο όμως να ξενερώσω αν τελικά τα χάσω ; Θα το έχω το άγχος το σκ, δε στο κρύβω. Έχω χαρεί που είχα 2 με φυσικό εντελώς! Στην άλλη ωοθηκικη είδαν λέει κ αρκετές καταβολές. Δε ξέρω που τις βρήκα.

Τα voltarene 75 που καθυστερούν λέει ωορρηξία τι ακριβώς κάνουν ; Εγώ αλλα voltarene ήξερα. 

Κατάλαβα. Εγω γενικά υπάκουη είμαι αρκεί να εμπιστευτώ κάποιον. Είναι να μη φορτώσω μόνο. Θύμισε μου κορίτσι μου, πόσες ωοληψιες είχες κάνει εκεί;

Ε εντάξει δεν είπα να μου υπογράψουν συμβόλαιο αλλά εδώ ένιωσα πως το αφήνουμε στο φλου με την απάντηση που πήρα πως δε πάμε ενάντια στη φύση. Η φύση στη δική μου περίπτωση δε τα έφερε όλα όπως ήθελα, για αυτό κάνω εξωσωματική. Τεσπα, ξέρει καμία κοπέλα αν η ovitrelle ως trigger shot καθυστερεί την ωορρηξία για να γίνει στις επόμενες 36 ώρες; Ή την επισπεύδει ;

Καλέ εννοείται θα έχεις άγχος όλο το σαββατοκύριακο τι λέμε τώρα, θα έπρεπε να είσαι εντελώς αναίσθητη για να μην αγχώνεσαι! Σου λέω μπήκα για ωοληψία και μου λέει κάτσε να κάνω έναν υπέρηχο θα σε πονέσω λίγο γιατί δεν θέλω να βάλω λιπαντικό και του λέω πες μου μόνο ότι είναι εκεί αυτό με νοιάζει και γελούσε! Τι λες τώρα; Εννοείται θα απογοητευθείς αν κάτι πάει στραβά, είναι όλα απόλυτα φυσιολογικά αυτά. Αλλά δεν μπορεί να σου πει ναι θα γίνει όπως λέω, δεν είναι θεός, να λέει θα γίνει αυτό και είναι νόμος. Μπορεί σε ένα μικρό ποσοστό να μην σε πιάσει τίποτα, τι θα σου πει μετά αααα ναι τελικά έκανα λάθος; Όχι βέβαια, γι αυτό σου λέει εξ αρχής πως υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο. Και είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό το ενδεχόμενο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως έγινε κάτι λάθος, σημαίνει πως δεν μπορείς να ελέγξεις και την παραμικρή λεπτομέρεια όσο λεπτομερείς κι αν είσαι. Και ειλικρινά τα βήματα του είναι αρκετά λεπτομερή. Εγώ δεν βλέπω κάτι που θα με ανησυχούμε σε όσα μας μεταφέρεις. 
      Το voltarene 75 είναι η δοσολογία δραστική ουσίας μέσα σε κάθε σκεύασμα, αυτό σημαίνει το 75, δεν είναι κάτι. Αυτά ζήτα και πάρε την δόση που σου είπε ακριβώς. Το voltarene έχει μία ουσία που δρα σε κάποιες άλλες ουσίες που παίζουν ρόλο στην διαδικασία της ωορρηξίας. Γι αυτό στο δίνει για να γίνει ομαλά η ωορρηξία μετά την ovitrelle. Λαμβάνει όλα τα μέτρα για να γίνει η ωορρηξία όταν ακριβώς θέλει, για να πάρει τα ωάρια όπως ακριβώς τα θέλει. Είναι τόσο μεθοδευμένα τα βήματα του που δεν σου αφήνει περιθώρια αμφιβολίας. Λίγο καλύτερα να στα εξηγούσε, θα ένιωθες κι εσύ καλύτερα. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ποσότητα, ε;

-Αρκετά κορμάκια θα χρειαστείς, τα λερώνουν με κακάκια και εμετούς..!! :mrgreen:

Έχει πολύ καλά σε 6άδες, αν θυμάμαι, στα Λητώ.

Πάντως, θα σου φέρουν και δώρα πολλά, εμένα αυτά μου χρησίμευσαν, είχα ήδη αρκετά και χρειάστηκα κι άλλα...!!

-Σεντονάκια, κυρίως κατωσέντονα, για τον ίδιο λόγο,

-Πετσετάκια για το τάϊσμα,

-Σελτεδάκια, για να μη βρέχει εκεί, που κοιμάται.

Αυτά, πρωτίστως, φαντάζομαι έχεις προμηθευτεί τα υπόλοιπα...!! :wink:

κατια μου αυτα που λεει το ναντινακι...κ το αλλο ειναι οι σαλιαρες..ποοοοοοοοοολλες σαλιαρες....μην τσιγκουνευτεις καθολου την σαλιαρα..παρε μπολικες!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

κούκλες μου καλησπέρα.

τί κάνετε?

εγώ? ουφ γύρισα από διακοπές και έχω πέσει με την μούρη που λένε να ξαναμπώ στο πρόγραμμα.

περάσαμε πολύ ωραία. μάθαμε να στριγγλίζουμε, να γυρνάμε μπρούμυτα μόνες μας, να διαβάζουμε το βιβλίο μας και να παίζουμε στο πάρκο μας. Αυτές τις μέρες μαθαίνουμε να κοιμόμαστε μόνες μας γιατί κόψαμε και το βυζί κάπως απότομα και χαιρέτα μου τον πλάτανο.

Επίσης οργανώνουμε την βάφτισή μας :)

αυτά εν ολίγοις τα νέα μου - τα δικά σας? και κυρίως.... Χαπάκι πώς πάει κούκλα μου???

U6Vip2.png

κούκλες μου καλησπέρα.

τί κάνετε?

εγώ? ουφ γύρισα από διακοπές και έχω πέσει με την μούρη που λένε να ξαναμπώ στο πρόγραμμα.

περάσαμε πολύ ωραία. μάθαμε να στριγγλίζουμε, να γυρνάμε μπρούμυτα μόνες μας, να διαβάζουμε το βιβλίο μας και να παίζουμε στο πάρκο μας. Αυτές τις μέρες μαθαίνουμε να κοιμόμαστε μόνες μας γιατί κόψαμε και το βυζί κάπως απότομα και χαιρέτα μου τον πλάτανο.

Επίσης οργανώνουμε την βάφτισή μας :)

αυτά εν ολίγοις τα νέα μου - τα δικά σας? και κυρίως.... Χαπάκι πώς πάει κούκλα μου???

ελπιδακι μου ανανεωθηκατε με τις διακοπουλες.....

εμεις ειματε μια χαρα,σε γενικες γραμμες ολα καλα,το μονο που εχω προβλημα ειναι οτι θελω να μαθουμε να κοιμαμαστε με προγραμμα το βραδυ στις 9 αλλα εκεινος θελει αγκαλιες και μολις τον αφησω κατω ξυπναει και βαζει τα κλαμματα....δεν ξερω τι να κανω να του το κοψω αυτο το συνηθειο...κατ'αλλα ειμαστε μια χαρα στα υπολοιπα...θηλαζω αποκλειστικα....και γενικα ειναι ησυχος

αυτα τα νεα μας...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ελπιδακι μου ανανεωθηκατε με τις διακοπουλες.....

εμεις ειματε μια χαρα,σε γενικες γραμμες ολα καλα,το μονο που εχω προβλημα ειναι οτι θελω να μαθουμε να κοιμαμαστε με προγραμμα το βραδυ στις 9 αλλα εκεινος θελει αγκαλιες και μολις τον αφησω κατω ξυπναει και βαζει τα κλαμματα....δεν ξερω τι να κανω να του το κοψω αυτο το συνηθειο...κατ'αλλα ειμαστε μια χαρα στα υπολοιπα...θηλαζω αποκλειστικα....και γενικα ειναι ησυχος

αυτα τα νεα μας...

ρε χαπακι απο τωρα αποκλειεται να μπει σε προγραμμα.υπομονη.μεχρι να σαραντησεις θα κανεις οτι θελει αυτος.στο κατω κατω αυτος ειναι ο ανδρας αυτος αποφασιζει!!!!!!!!!μετα σιγα σιγα θα τον βαλεις εσυ σε προγραμμα.για να μην τα πολυλογω θα κανεις οτι και με τον ανδρα σου!!!!!πρωτα με τα νερα του και σιγα σιγα θα τον πας εκει που θες!!!!!!αντρες παιδι μου....μονο η ηλικια αλλαζει.:D:D:D παντως σοβαρα τωρα το ιδιο θεμα ειχα κι εγω.υπομονη μου ελεγε η παιδιατρος.με το που σαραντησε μετα απο 2-3 βραδυα ξυπναω κατα τις 5 και παθενω πανικο.την ειχα βαλει για υπνο 10.30 και δεν ειχε ξυπνησει.την κουνησα να δω αν αναπνεει και μονο πλευρο αλλαξε.τελικα ξυπνησε 8 το πρωι.τελεια.απο τοτε δεν εχει ξανα ξυπνησει νυχτα.μονο εγω ξυπναω για να βγαλω γαλα επειδη ποναω. γι αυτο σου λεω υπομονη.

ρε χαπακι απο τωρα αποκλειεται να μπει σε προγραμμα.υπομονη.μεχρι να σαραντησεις θα κανεις οτι θελει αυτος.στο κατω κατω αυτος ειναι ο ανδρας αυτος αποφασιζει!!!!!!!!!μετα σιγα σιγα θα τον βαλεις εσυ σε προγραμμα.για να μην τα πολυλογω θα κανεις οτι και με τον ανδρα σου!!!!!πρωτα με τα νερα του και σιγα σιγα θα τον πας εκει που θες!!!!!!αντρες παιδι μου....μονο η ηλικια αλλαζει.:D:D:D παντως σοβαρα τωρα το ιδιο θεμα ειχα κι εγω.υπομονη μου ελεγε η παιδιατρος.με το που σαραντησε μετα απο 2-3 βραδυα ξυπναω κατα τις 5 και παθενω πανικο.την ειχα βαλει για υπνο 10.30 και δεν ειχε ξυπνησει.την κουνησα να δω αν αναπνεει και μονο πλευρο αλλαξε.τελικα ξυπνησε 8 το πρωι.τελεια.απο τοτε δεν εχει ξανα ξυπνησει νυχτα.μονο εγω ξυπναω για να βγαλω γαλα επειδη ποναω. γι αυτο σου λεω υπομονη.

δεν εννοω καλε να μην ξυπναει να φαει ,το ξερω οτι ειναι νωρις για τετοια,αλλα μολις παει 9 η ωρα το βραδυ ενω ολη μερα τρωει και κοιμαται,εκεινη την ωρα θελει αγκαλιες...τον εχω αγκαλια κοιμαται και μολις τον αφησω κατω αρχιζει το ρεπερτοριο...αυτο μου φαινεται περιεργο δεν ξερω τι παθαινει....μαλλον αναζητα τη μανουλα:):):):)

εγω νομιζα οτι τον επηρεαζει το μπανιο,αλλα τελικα και χθες που καναμε το πρωι μπανιο παλι τα ιδια μου εκανε το βραδυ(αυτο μεχρι τις 11 αντε το πολυ 12 η ωρα) μετα κοιμαται και ξυπναει τρωει και ξανακοιμαται

76IGp3.png

χαπακι μου ειναι παρα πολυ νωρις ακομα να τον βαλεις σε προγραμμα....εσυ θα μπεις στο δικο του προγραμμα! στις δικες του ωρες κ γενικα σε οτι εκεινος θελει κ την ωρα που το θελει!

Θα δεις που αργοτερα μονος του θα φτιαξει το προγραμμα του...Οι μαμαδες νομιζουν οτι αυτες φτιαχνουν το προγραμμα των μωρων ..αλλα αυτο ειναι μυθος! τα μωρα το φτιαχνουν απο μονα τους!

Κ θα δεις μετα θα ειναι ολα πολυ πιο ξεκουραστα..

η μαμα απλα το φτιαχνει απο μια μεγαλυτερη ηλικια...νομιζω απο 1 κ ισως λιγο παραπανω χρονων κ υστερα!

οσο για την αγκαλια...να τον παιρνεις πολλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

μην φοβασαι δεν μαθαινει ..ειδικα τωρα ειναι πολυ μωρουλι ακομα!!!!! Συνηθως μαθαινουν απο 3 με 4 μηνων κ υστερα!!!

Παρτον πολυ πολυ αγκαλια ..την αισθνονται πολυ..νιωθουν γαληνια ομορφα...σιγουρια....κ μεγαλωνουν πολυ πιο ηρεμα!.

Δεν εχω σταματησει λεπτο να τον παιρνω αγκαλιτσα...κ εννοειται δεν εχει κακομαθει...αν τον αφησω μετα καθεται ηρεμα κ παιζει...κ μου σκαει κ χαμογελα κ εκει λιωνωωωωωωωωωωωωωωωωω

χαπακι μου ειναι παρα πολυ νωρις ακομα να τον βαλεις σε προγραμμα....εσυ θα μπεις στο δικο του προγραμμα! στις δικες του ωρες κ γενικα σε οτι εκεινος θελει κ την ωρα που το θελει!

Θα δεις που αργοτερα μονος του θα φτιαξει το προγραμμα του...Οι μαμαδες νομιζουν οτι αυτες φτιαχνουν το προγραμμα των μωρων ..αλλα αυτο ειναι μυθος! τα μωρα το φτιαχνουν απο μονα τους!

Κ θα δεις μετα θα ειναι ολα πολυ πιο ξεκουραστα..

η μαμα απλα το φτιαχνει απο μια μεγαλυτερη ηλικια...νομιζω απο 1 κ ισως λιγο παραπανω χρονων κ υστερα!

οσο για την αγκαλια...να τον παιρνεις πολλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

μην φοβασαι δεν μαθαινει ..ειδικα τωρα ειναι πολυ μωρουλι ακομα!!!!! Συνηθως μαθαινουν απο 3 με 4 μηνων κ υστερα!!!

Παρτον πολυ πολυ αγκαλια ..την αισθνονται πολυ..νιωθουν γαληνια ομορφα...σιγουρια....κ μεγαλωνουν πολυ πιο ηρεμα!.

Δεν εχω σταματησει λεπτο να τον παιρνω αγκαλιτσα...κ εννοειται δεν εχει κακομαθει...αν τον αφησω μετα καθεται ηρεμα κ παιζει...κ μου σκαει κ χαμογελα κ εκει λιωνωωωωωωωωωωωωωωωωω

καλα τα λετε...ναι τον παιρνω αγκαλιτσες,στις αρχη φοβομουν μην τον κακομαθω αλλα τωρα τις απολαμβανω κι εγω μαζι του...

76IGp3.png

alo alo!

ευτυχω..παετον αγκαλια τωρα που μπορεις γιατι μετα 8α σε εχει κλασμένη και 8α θελει να εξερευνησει το συμπαν και δεν 8α σου καθετε!!

μελινουσκι!!! σορυ για τις αναπαντητες αλλα το κινητο μου ηταν απυθωμενο..καπου στον πατο της τσαντας..χεσμενο το ειχα!!!

αγαπες μου! να περνατε καλά καλά πλατσουρισματα και σας αφηνω γιατι παω για το παρτ 3 των διακοπων με την μπεμπίσκι!!! θα σας βαρεσω τηλεφωνα απο εκει που δεν θα με περιμενετε

φιλουρεεεςςςςςς

dZJip3.png

Διαφημίσεις

χαχα Μάρα πολύ καλά τα λες! Τρομερή!!

Χαπάκι μου τον πρώτο καιρό με θυμάμαι μόνιμα με ένα μωρό στα χέρια. Μάλιστα επειδή την ημέρα θήλαζε (ή έκανε βυζοπιπίλα) σχεδόν ακατάπαυστα, δεν προλάβαινα ούτε να φάω και με τάιζε ο σύζυγος...

Τα βράδια όταν ξυπνούσε και δεν ξανακοιμόταν στην κούνια, την έπαιρνα στο κρεβάτι μου και κοιμόμασταν και οι δύο;) Μετά από λίγο καιρό της πέρασε και κοιμόταν κανονικά στην κούνια της. Τώρα σπάνια την παίρνω στο κρεβάτι, καμιά φορά το πρωί αν ξυπνήσει πολύ νωρίς (κατά τις 6 πχ) και στην κούνια σηκώνεται και παίζει,δεν κοιμάται. Όταν ξυπνάει μες στην νύχτα, την ταϊζω και ξανακοίματα σε 5 λεπτά στην κούνια της.

Ελίνα μεγάλωσε το αστεράκι σου ε; εύχομαι πάντως το δικό σου μωράκι να είναι πιο συνεπές στο πρόγραμμά του, γιατί το δικό μου ενώ από 2-4 μηνών κοιμόταν σερί 8-9 ώρες το βράδυ, τον τελευταίο καιρό μου ξύπναγε κάθε 2 ώρες (και ήθελε οπωσδήποτε εμένα, όχι τον μπαμπά της). Βγάζει και δοντάκια βέβαια, ελπίζω να είναι από αυτό γιατί δεν αντέχεται να ξυπνάς κάθε 3 και λίγο...:( Τις τρεις τελευταίες μέρες ευτυχώς ξύπνησε μόνο μια φορά...φτου φτου μην μας ματιάσω...:P

ramonitsa και εγώ πιστεύω ότι όσο πιο πολύ τα παίρνουμε αγκαλιές και γενικά ικανοποιούμε τις ανάγκες τους τόσο πιο χαρούμενα και ήρεμα παιδιά γίνονται:)

Σημ. Σε έχω κάνει φίλη στο φβ εδώ και πολύ καιρό άλλά μάλλον με ξέχασες:( Τον μπέμπη πάντως τον είδα από τα κορίτσια και φυσικά είναι κούκλος!!!

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

ζαχαρινι μου τον παιρνω αγκαλιτσα...ευτυχως εμενα δεν μου κανει τετοια...ειναι πολυ λιγες οι φορες που ζηταει αγκαλιτσες....συνηθως τρωμε και κοιμομαστε...και τελικα το θεμα ηταν οτι του εκλεινα την πορτα και αρχιζε και εκλαιγε λες και καταλαβαινε οτι τον αφηνα μονο του....

να σε ρωτησω και κατι εσυ που θηλαζεις μπορει να ξερεις...κανει να βαψεις τα μαλλια οταν θηλαζεις???

ο παιδιατρος μου το απαγορευσε κατηγορηματικα,αλλα για να τον θηλασω τοσο καιρο που θελω δεν μπορω να μεινω με την ασπρη τριχα

76IGp3.png

κοριτσια ξερετε τι μου ειπε η παιδιατρος? αυτα το χαζα τυπου μην κακομαθει ειναι βλακειες.μεχρι 12 μηνων η αγκαλια της μαμας ειναι το δευτερο δερμα του μωρου.ετσι ειναι πιο σιγουρο πιο ηρεμο πιο χαρουμενο αναπτυσεται συναισθηματικα και αποκτα αυτοπεπιθηση.εεεε!!! αφου ειναι εντολη γιατρου εγω δεν χανω ευκαιρια!!!!!!!!!τρελαινομαι να αγκαλιαζω τα παχακια της και να τη ζουλαω.δεν τη χορταινω με τιποτα.αλλο αγαπημενο χομπι μας ειναι παιχω με τα πατουσακι της.αχχχ αυτα τα πατουσακια!!!! μαραααααααααα!!!!καλες διακοπες!!!!

κοριτσια ξερετε τι μου ειπε η παιδιατρος? αυτα το χαζα τυπου μην κακομαθει ειναι βλακειες.μεχρι 12 μηνων η αγκαλια της μαμας ειναι το δευτερο δερμα του μωρου.ετσι ειναι πιο σιγουρο πιο ηρεμο πιο χαρουμενο αναπτυσεται συναισθηματικα και αποκτα αυτοπεπιθηση.εεεε!!! αφου ειναι εντολη γιατρου εγω δεν χανω ευκαιρια!!!!!!!!!τρελαινομαι να αγκαλιαζω τα παχακια της και να τη ζουλαω.δεν τη χορταινω με τιποτα.αλλο αγαπημενο χομπι μας ειναι παιχω με τα πατουσακι της.αχχχ αυτα τα πατουσακια!!!! μαραααααααααα!!!!καλες διακοπες!!!!

τετοια λεγε και δεν θα τον αφηνω ποτε κατω....οντως και χθες το βραδυ που τον κρατησα λιγο παραπανω αγκαλιτσα κοιμηθηκε μετα απο λιγο ηρεμα και δεν μας πηρε μεχρι τις 12 να κοιμηθουμε....

76IGp3.png

Ελινα μου συμφωνω κ επαυξανω με την παιδιατρο!!!!!!!!!!!!!!

κ εγω αυτη της αποψης ειμαι εννοειται!!!!!!!! κ οχι γιατι μου αρεσει να τον εχω αγκαλια....αλλα ετσι πρεπει να εχουμε τα μωρακια...

το θα τον κακομαθεις ειναι μια μαλακια κ μιση!!!!!!!!!!!!!!!

Ειναι μωρακια κ θελουν πολυ αγκαλια πολλα φιλια πολλα χαδια....

Ε κ που κ που κ καμια φωνη ...ααχ γιατι απο την κουραση κοριτσια τα εχω παιξει κ καμια φορα φωναζω!!!!!!!!!!!!

το μετανιωνω μετα..αλλα απο την σβουρα ολη μερα ...κ την κουραση...αχ

Ρε συ ζαχαρινακι;;;;;;;;;;;;;;; ποτε;;;;;;;; ποιο ειναι το ονομα σου καλε κ δεν σε εκανα;;;;;; αχ τωρα αισθανθηκα ασχημα!!!!!! για να παω να δω παλι....

αν δεν σε κανω..γιατι δεν θα εχω καταλαβει ποια εισαι...στειλε μου παλι ε;;;;;;

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...