Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:(:(ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΡΕΧΟΥΝ

συγνωμη που αργω αλλα κανω και δουλειες και ξυπνησε και ο μικρος,

ασε τα ξερω! απο εξοδα αλλο τιποτα,

του χρονου δε πειραζει,

Ζουμπουλακι μου θα σε αφησω να του ετοιμασω τη φρουτοκρεμα γιατι χαλαει τον κοσμο,

φιλακια στο μπουμπουκακι σου

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συγνωμη που αργω αλλα κανω και δουλειες και ξυπνησε και ο μικρος,

ασε τα ξερω! απο εξοδα αλλο τιποτα,

του χρονου δε πειραζει,

Ζουμπουλακι μου θα σε αφησω να του ετοιμασω τη φρουτοκρεμα γιατι χαλαει τον κοσμο,

φιλακια στο μπουμπουκακι σου

Μπυμπουκααα μου ξεκινησατε φρουτοκρεμα κιολας??εμεις τελος αυγουστου μας ειπε!!!

τι κανετε πως ειναι ο ζουζουνος σου???

ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:(:(ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΡΕΧΟΥΝ

Δεν πειραζει Ζουμπι του χρονου εσεις να εισαστε καλα!!!!

Καλημερα!!!!

Τι βλεπωωωωωω...............ΧΑΠΑΚΙ.........ΓΕΝΝΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ???????

Με το καλο κοριτσακι μου να κρατησεις τον κουκλο σου αγκαλιτσα!!!!!

Τα υπολοιπα κοριτσακια τι μου κανετε???Ολα καλα????

Κατιουσκακι μου τι κανετε????εμεις καλα ειμαστε φωναζουμε,γελαμε με φωνη ,μας τρεχουν τα σαλια ,τραβαμε μαλλια,τρωμε τα δαχτυλακια μας γενιακ κανει οτι μπορει γιθα να με τρελλανει τελειως!!!!:D:D:D:D

Αντε κοριτσακι μου κοντευεις και εσυ με τη ζεστη πως τα πας????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημέρα στις όμορφες φιλενάδες μου!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου???

Να μας ζήσει ο μούργος της Χάπι, άντεμε το καλό να γεννήσει και η Κάτια μας και η Κρις μας!!!!!

Φιλάκια σε όλες!!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου (απανταω λιγακι καθυστερημενα μονο..:mrgreen:) καλα ειμαι κι εγω!!!

Ανυπομονω να ερθει κι η δικη μου στιγμη........εχω κουραστει λιγακι!!!

Μου εχει ταραξει τα πλευρα απ τις κλωτσιες της η νεραιδουλα μου!!

Αφου της εχω ταξει....μολις βγει με το καλο.....θα τις φαω τις πατουχιτσες της!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!

Κατα τα αλλα δουλεια.....σπιτι.....σπιτι δουλεια......αααααα....και σε λιγες μερες μας ερχονται και τα επιπλακια της νεραιδουλας μου και επιτελους θα ολοκληρωσω το δωματιο!!!:D

Αυτα γλυκουλες μου τα νεα μου!!!!!

Οποτε μπορω μπαινω για να μαθαινω και τα δικα σας!!!

Σας αγαπω και σας φιλω ολες!!!!Σμουτσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!!:D

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Τσ τσ τσ......εεε...τι να σας πω καλε τι να σας πω???κιου σας!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δηλαδη τοσο εξαφανιζολ ολες???

Εγω θα μας ευχηθω καλο μηνα και καλες διακοπουλες οσες `φευγουμε απο εδω και περα:mrgreen:

Φευγω Παρασκευη θα λειπω 1 1/2 εβδομαδα σας το λεω για να μην δειτε οτι λειπω απο τις καθημερινες μας συζητησεις και ανησυχησετε...παλιογαϊδαρες:tongue::tongue::tongue:

ελπιζω να εμφανιστει καμια μεχρι να φυγω:roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Τσ τσ τσ......εεε...τι να σας πω καλε τι να σας πω???κιου σας!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δηλαδη τοσο εξαφανιζολ ολες???

Εγω θα μας ευχηθω καλο μηνα και καλες διακοπουλες οσες `φευγουμε απο εδω και περα:mrgreen:

Φευγω Παρασκευη θα λειπω 1 1/2 εβδομαδα σας το λεω για να μην δειτε οτι λειπω απο τις καθημερινες μας συζητησεις και ανησυχησετε...παλιογαϊδαρες:tongue::tongue::tongue:

ελπιζω να εμφανιστει καμια μεχρι να φυγω:roll:

ΕΓΚΥΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ;;ΜΙΑΜΙΣΗ ΒΔΟΜΑΔΑ:roll::roll:ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ;;;ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΣΟΥ..:D

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

εμεις που θα μεινουμε εδω δεν εχουμε καμια να μιλησουμε!!!!!!κοπανατζουδες!!!!!!!!!καλες διακοπες σε οσες εφυγαν η φυγουν.καντε και καμια βουτια για μενα ρε κοριτσια!!!!

γεια σας κοριτσακια μου ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας....

ευχομαι κι εγω στα κοριτσακια που ειναι εγκυουλικα με ενα πονο ...να δεχτουν κι εκεινες τα μωρακια τους....και συντομα να εχουμε νεα απο τις υπολοιπες για φουσκωμενες κοιλιτσες...αααα και ολες οι μανουλες να χαιρονται τα ζουζουνια τους!!!

μα πανω απ'ολα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω που με στηριξατε τοσο καιρο....πριν ακομα μπει το σπορακι μου στην κοιλιτσα....σας ευχαριστω ολες μεσα απο την καρδια μου!!!!μου λειπετε πολυ και σας αγαπω παρα πολυ!!!!!!!!!!

76IGp3.png

Καλημερα και εδω ειπα να πω :tongue:

Μαρη Νικελιδιο????πως μεγαλωσες ετσι μαρηηηη??φτου σκορδα και εσυ!!!:mrgreen:

κα εμεις σε αγαπαμε Ευτυχω μου παντα τετοια ευτυχια στο σπιτι σας!!!!:P

Μαντεψτε θα ερθουν να με παρουν οι γονεις μου για ψωνια παλι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:θα βγαλω το αχτι μου μετα απο τοσους μηνες ξαπλα!!!!!!

που ειστε καλε???μακια μακια!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημερα και εδω ειπα να πω :tongue:

Μαρη Νικελιδιο????πως μεγαλωσες ετσι μαρηηηη??φτου σκορδα και εσυ!!!:mrgreen:

κα εμεις σε αγαπαμε Ευτυχω μου παντα τετοια ευτυχια στο σπιτι σας!!!!:P

Μαντεψτε θα ερθουν να με παρουν οι γονεις μου για ψωνια παλι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:θα βγαλω το αχτι μου μετα απο τοσους μηνες ξαπλα!!!!!!

που ειστε καλε???μακια μακια!!!

προσοχη προσοχη εκτακτη ειδηση προς καταστηματαρχες παιδικων ειδων θεσσαλονικης!!!!!γκαστρωμενη ξαναμενη φουργιοζα ημιτρελλη ερχετε με αγριες διαθεσης!!!!!!!!οβερ!!!!

καλα ψωνια κρισακι κοιτα να βγαλεις το αχτι σου γιατι αμα βγει με το καλο η κορακλα παλι μαντρομενη μεσα θα εισαι!!!!παρε πολλα σελτεδακια και πανακια.δεν μπορεις να φανταστεις ποσα χρειαζεσαι σε μια μερα:o

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...