Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαλλον εχεις προβλημα με το εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οταν το αγορασες δεν το χτυπησες να κανεις τοκ -τοκ???:rolleyes::rolleyes: αν οχι ας προσεχεες:lol::lol:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κοριτσια παω θα τα πουμε μετα...φιλακια!!!!!

ελπιζω να σας πευχω και αργοτερα

γεια σου κοριτσάκι μου

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Οντως κριμα ειναι να πανε χαμενα!!!ποτε το παντρευεται το αγορακι σας??

Μπουμπουκα μου εσεις χανετε τα μαλλακια της κοιλιας???

ναι ρε συ εχουν φυγει αρκετα μαλακια, ωχ φαλακρας

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

καλως το καρπουζακι...

αη μαρη λια που θελεις και πεδιλο με 450? ειπαμε...εγω ουτε στο γαμο μου δεν εβαλα τοσο ακριβο,δεν παλευεσαι....κριση κοριτσακι κριση....

καλως και το ελπιδακι

καλα και μενα στο γαμο μου 230 τα πηραμε, αλλα ειπε ο κυρ Σαγιακος οτι θα τα παρω με εκπτωση αλλα δεν ειπε ποση θα κανει, θα ειδω,

την αλλη βδομαδα θα παμε να παρει η νυφη τα νυφικα της και θα κοιταξω και γω

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

θελω διακοπες...θελω διακοπες....θελω διακοπες λεμεεεεε

Εγω αρχες Αυγουστου κλείνουμε αλλα δεν θα πάω πουθενα ..μετα το 15 Αυγουστο θα φυγουμε για μία βδομάδα...

Εσυ πότε πέρνεις άδεια?

Κανονισε αληθεια να σε δω ..αντε να παμε για κανα καφε..ότσει????

Σε λιμπιζομαι που σε λιμπιζομαι να σε πετυχω απο κοντα για να σε φάω....:tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Εγω αρχες Αυγουστου κλείνουμε αλλα δεν θα πάω πουθενα ..μετα το 15 Αυγουστο θα φυγουμε για μία βδομάδα...

Εσυ πότε πέρνεις άδεια?

Κανονισε αληθεια να σε δω ..αντε να παμε για κανα καφε..ότσει????

Σε λιμπιζομαι που σε λιμπιζομαι να σε πετυχω απο κοντα για να σε φάω....:tongue::tongue::tongue:

εγω φευγω αρχες Αυγουστου μεχρι τελη περιπου...αλλα αργει αργει πολυ και μου την εχει δωσει...θα το κανονισουμε κοτοπουλακι αλλα να ερθεις φαγωμενη ενταξει???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

κοριτσια σας αφηνω να κανω καμια δουλεια, να παω και το μωρο κατω στη μανα μου,

το σπιτι της ειναι βρωμικο και το δικο μου καθαρο χαχα,

μη κλαψετε που φευγω ε

Γεια σου μανουλομανουλάκι μου...:lol:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

εγω φευγω αρχες Αυγουστου μεχρι τελη περιπου...αλλα αργει αργει πολυ και μου την εχει δωσει...θα το κανονισουμε κοτοπουλακι αλλα να ερθεις φαγωμενη ενταξει???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:σιγουρα...σιγουρα...

Παω να παιξω στραβρολεξιες..θα σας δω μετα...χιχιχιχι

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Τσ τσ τσ ...παλιοσουσουραδες μην λειψει καποιος αμεσως τοτε να εμφανιστειτε!!!!κιου σας:!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημερουδιαααααααααααααα......ξυπνηστεεεεεε!!!!!:-D:grin::-D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημερα σε όλες..Τι κάνετε έχω μέρες να μπώ..δουλειά και Άγιος ο Θεός....τρέχαμε και με τα περί βάπτισης και καταλαβαίνετε..πανικόςςςςςςς.τουλάχιστον τα αγοράσαμε όλα και ξεμπερδέψαμε...το άλλο Σάββατο έχω και τα γενέθλια της μικρής.άλλο τρέξιμο...:rolleyes::rolleyes::roll:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Καλημερα σε όλες..Τι κάνετε έχω μέρες να μπώ..δουλειά και Άγιος ο Θεός....τρέχαμε και με τα περί βάπτισης και καταλαβαίνετε..πανικόςςςςςςς.τουλάχιστον τα αγοράσαμε όλα και ξεμπερδέψαμε...το άλλο Σάββατο έχω και τα γενέθλια της μικρής.άλλο τρέξιμο...:rolleyes::rolleyes::roll:

ααααααχ ετοιμαζεστε για βαφτιση???πολυ μου αρεσει για πες ακριβα τα πραγματα???ποσο πανε οι σταυροι???το συνολακι για το μωρο με τα λαδοπνα και ολα???στολισμος???μπουμπουνιερες???κερασμα τι θα εχεις???ποσο???:roll::roll::roll:εχω πολλες απορειες γιατι θα γινω ωοωα στο ανηψι μου και δεν εχω ιδε τι παιζει:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

βρε Παλιοζουμπη μου ουτε καλημερα σου ειπα απο τα μουτρα σε επιασα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...