Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

προσπαθω να λεω οτι ειμαι καλα.... προς το παρον εχω τον γουρουνοιο κ παιδευομαι.... Εσυ;;;

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αντε μας κ δουμε μια ... ασπρη μερα... εγω εκανα υστεροσκοπηση κ εχω 3 μηνες περιθωριο φυσιολογικης συλληψης... τωρα ομως με την γριππη, μαλλον καταστραφηκαν τα μαχιμα στρατιωτακια μας...

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

ααααααααααααψου...

αχ φιλεναδες πως τα καταφερα παλι πες τε μου πως.αλλα τι ρωταω;η μικρη μου δυο εβδομαδες ηταν αρρωστουλα.τη μια αμυγδαλες και το περασαμε ελαφρια και μετα ελαφρια φαριγγυτιδα την οποια περασαμε ελαφρια οπως προειπα.φυλαγομουν τις πρωτες μερες αλλα δεν γινοταν ρε κοριτσια.η καημενουλα ηθελε αγκαλιτσες και χαδακια και εγω θα ημουν με μασκα σαν τον εξωγηϊνο;;;και με βρηκε και εμενα αλλα το παλευω απο προχτες.δε με εχει ριξει στα πατωματα αλλα θελω να κοιμαμαι και να μη κανω τιποτα.πραγμα που δε γινεται αλλα λεμε τωρα.αφηστε που τα βραδια απο την ελαντληση και την κουραση ολο εφιαλτες βλεπω και ξεστενομαι θαρρεις και ειναι καλοκαιρι.

ουφ σας τα ειπα και ξελαφρωσα.

εσεις τι μου κανετε;

ειναι καμια εδω;

βλεπω αρχισαμε δειλα δειλα να το δοξαζουμε και αυτο το καφε!!!

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολε...(που τα βρισκω τα κεφια;;;)

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

αντε μας κ δουμε μια ... ασπρη μερα... εγω εκανα υστεροσκοπηση κ εχω 3 μηνες περιθωριο φυσιολογικης συλληψης... τωρα ομως με την γριππη, μαλλον καταστραφηκαν τα μαχιμα στρατιωτακια μας...

γιατί μόνο 3 μήνες?

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

ααααααααααααψου...

αχ φιλεναδες πως τα καταφερα παλι πες τε μου πως.αλλα τι ρωταω;η μικρη μου δυο εβδομαδες ηταν αρρωστουλα.τη μια αμυγδαλες και το περασαμε ελαφρια και μετα ελαφρια φαριγγυτιδα την οποια περασαμε ελαφρια οπως προειπα.φυλαγομουν τις πρωτες μερες αλλα δεν γινοταν ρε κοριτσια.η καημενουλα ηθελε αγκαλιτσες και χαδακια και εγω θα ημουν με μασκα σαν τον εξωγηϊνο;;;και με βρηκε και εμενα αλλα το παλευω απο προχτες.δε με εχει ριξει στα πατωματα αλλα θελω να κοιμαμαι και να μη κανω τιποτα.πραγμα που δε γινεται αλλα λεμε τωρα.αφηστε που τα βραδια απο την ελαντληση και την κουραση ολο εφιαλτες βλεπω και ξεστενομαι θαρρεις και ειναι καλοκαιρι.

εσεις τι μου κανετε;

ειναι καμια εδω;

Πενιβάκι μου, τι κάνεις καλέ εσύ?....Τι ρωτάω?....Αρρωστούλα,ε?....Να προσέχεις εσύ τώρα, βέβαια και στο κοριτσάκι σου πως μπορείς να αντισταθείς?...Το μωράκι το μικρό τι κάνει?

Banjp3.png

hJSRp3.png

Ζηλεύω πολύυυυυ, ζηλεύω πολύυυυυυ τώρα που σας διαβάζωωωω....

που ήμουν εγώωωωωω, εγώ το πρωίιιιιιι, όμως σας αγαπώ και δεν σας αλλάζωωωωωωωωω!!!!!! Ευχαριστώ, ευχαριστώ πολύ...Μωρά μου...καλησπέρα...:D Να χαιρόμαστε τις Αννούλες, εγώ προσωπικά να χαίρομαι τη μανουλίτσα μου!!!

Δεν μας αλλάζεις?? ε τί να σε κάνω? Μαζόχα κι εσύ σαν κι εμάς μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις.... ΄

ΤΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΑΡΗ ΝΑΝΤΙΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΡ? Λυσσάξανε αυτές το μεσημέρι. Μου έστειλε μην η Λία αλλά έπηζα γμτ μου

Γειαάάάάά σου!!!! γιατί καταστράφηκαν???

ααααααααααααψου...

εσεις τι μου κανετε;

ειναι καμια εδω;

Περαστρικά οικογενειακώς βρε συ.... να προσέχετε

U6Vip2.png

Σε 10 λεπτα΄φεύγω.. θα πάω jumbo να πάρω κανα στολίδι για το δέντρο.. το πήρε ο άντρας μου μεγάλο και οι μπάλες που είχε κρυμμένες ο άντρας μου (οι χριστουγεννιάτικες εννοώ - μην πάει αλλού το μυάλό σας) δεν φτάνουν...

Σας τα είπα σχεδόν όλα τα δικά μου να προλάβω.

U6Vip2.png

γιατί μόνο 3 μήνες?

γιατι ειχα συμφυσεις που μου τις εκοψαν αλλα θα ξαναβγουν.....

ααααααααααααψου...

εσεις τι μου κανετε;

ειναι καμια εδω;

περαστικα κ στις 2 σας... κοιτα να προσεχεις..

Γειαάάάάά σου!!!! γιατί καταστράφηκαν???

απο τον πυρετο... ειμαστε κ οι δυο αρρωστοι...

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Διαφημίσεις

Χάθηκα γιατί έπηζα από δουλειά, αλλά αυτές τις μέρες έχουν χαλαρώσει τα πράγματα. Το ΣΚ έκανα γενική στο σπίτι, στρώσαμε χαλιά, στολίσαμε και τώρα ψιλοχαλαρώνω. Όσο για τις προσπάθειες, συνεχίζουμε ακάθεκτοι, έκανα σαλπιγγογραφία, ήταν λίγο βουλωμένη η αριστερή σάλπιγγα (η καλή), την άνοιξε ο γιατρός και...αναμένουμε....!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Χάθηκα γιατί έπηζα από δουλειά, αλλά αυτές τις μέρες έχουν χαλαρώσει τα πράγματα. Το ΣΚ έκανα γενική στο σπίτι, στρώσαμε χαλιά, στολίσαμε και τώρα ψιλοχαλαρώνω. Όσο για τις προσπάθειες, συνεχίζουμε ακάθεκτοι, έκανα σαλπιγγογραφία, ήταν λίγο βουλωμένη η αριστερή σάλπιγγα (η καλή), την άνοιξε ο γιατρός και...αναμένουμε....!

αντε κοριτσακι μου, μακαρι να τα καταφερεις απο εδω κ περα...

ασχετο, πες μου κατι, η Ελενη τι κανει;; εχει χαθει κ ανησυχω... ουτε στο fb μπαινει..

n3I0p3.pngi5JOp3.png

απο τον πυρετο... ειμαστε κ οι δυο αρρωστοι...

ωωωχχχχχ! Περαστικά βρε παιδιά.

άουτς.. αυτό πρέπει να πόνεσε ρε φιλενάδα. εεεε φαντάζομαι τώρα που οι πιθανότητες αυξήθηκαν κατά 50% (πήγαν δηλαδή στο 100%) αναμένουμε να ακούσουμε νέα σου σύντομα ;) Καλό ντοην ντοην μαρή... γιατί εγώ .......... :(

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...