Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καποιες μερες κουνιεται ολη μερα,αλλα καποιες αλλες με τα χιλια ζορια ρε κοριτσια τι ειναι και αυτο...γιατι τεμπελιαζει αυτο το παιδι πια,αλλα μολις δω οτι αργει να κουνησει τον ξεσηκωνω και δινει καμια κλωτσια...δεν εχει και πολυ χωρο ο μικρουλης μου...ναι αντε κοντευω μετα θα ειμαι κι εγω στο κλαμπ τον τρελλαμενων μαμαδων:D...

δεν το ηξερα οτι καταφερνουν απο τοσο μικρα να τα πετανε...τα ατιμα οτι θελουν κανουν...:D

Εμενα Χαπακι απο τις πρωτες 15 μερες το κανει αυτο να γυρναει ανασκελα αφου η μαμα μου γελαγε!!!:-D:grin::-D

και εμενα το ιδιο εκανε και εγω τον ξυπνουσα οποτε μετα που εγω ηθελα να κοιμηθω δεν με αφηνε!!!:mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αχ Λιακι σε καταλαβαινω κι εμενα παντρευεται η 1η μου ξαδερφη και αν τελικα παμε γιατι ειναι Αθηνα ο γαμος θα εχουμε πιο πολλα εξοδα(αλλα θελω και πολυ να παω) και απο την αλλη σκεφτομαι να καλυτερα αυτα που θα ξοδεψουμε καλυτερα να της τα στειλω σε δωρο(χρηματικο) πιο καλα θα ειναι για εκεινη

ναι ασε και ξερεις ποσο εχουν τα μακρυα φορεματα,

και δε θες και ενα ωραιο πεδιλο της dodici ας πουμε τα καινουργια που εχουν μονο 450 ευρω?

αχ εχω εχω παθει ερωτα με αυτα , ειναι τελεια αλλα και τοσα λεφτα για να τα βαλεις μια δυο φορες αρε καταραμενη φτωχεια

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

εεε δεν το πιστευω κατσε να ενημερωσω τη συμπεθερα σου να εχει το νου της

την εχω ενημερωσει κιολας και εχει απαντηση και στη Γλωσσου αμα γυρισεις πισω θα το δεις!!!:mrgreen::mrgreen:

πωπω μπιρι μπιρι πρωι πρωι...καλημερα κορτσουδια!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: καλημερα καρπουζιδου!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

αχ βρε Αθηνουλα απο την κουνια σου κανει τσαλιμακια...να δω μετα τι θα κανεις....νομιζω παλιοτερα που τα βαζανε μπρουμητα ηταν πιο καλα,δεν ηταν ευκολο να γυρισουν

76IGp3.png

ναι ασε και ξερεις ποσο εχουν τα μακρυα φορεματα,

και δε θες και ενα ωραιο πεδιλο της dodici ας πουμε τα καινουργια που εχουν μονο 450 ευρω?

αχ εχω εχω παθει ερωτα με αυτα , ειναι τελεια αλλα και τοσα λεφτα για να τα βαλεις μια δυο φορες αρε καταραμενη φτωχεια

Οντως κριμα ειναι να πανε χαμενα!!!ποτε το παντρευεται το αγορακι σας??

Μπουμπουκα μου εσεις χανετε τα μαλλακια της κοιλιας???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλως το καρπουζακι...

αη μαρη λια που θελεις και πεδιλο με 450? ειπαμε...εγω ουτε στο γαμο μου δεν εβαλα τοσο ακριβο,δεν παλευεσαι....κριση κοριτσακι κριση....

καλως και το ελπιδακι

76IGp3.png

φτου και βγαίνω :)))))

οοοοοοοοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ρε γμτ ηρθες κι εσυ?????:lol::lol:

καλημερα Γλωσσου!!!

αχ βρε Αθηνουλα απο την κουνια σου κανει τσαλιμακια...να δω μετα τι θα κανεις....νομιζω παλιοτερα που τα βαζανε μπρουμητα ηταν πιο καλα,δεν ηταν ευκολο να γυρισουν

μαλλον θα τρεχω Χαπακι μου!!!!

δεν κανει μπρουμυτα!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

πωπω μπιρι μπιρι πρωι πρωι...καλημερα κορτσουδια!!!

Καλημέρα στο καρπουζάκι μου...

Σημερις θα φαω καρπουζακι...:lol::lol::lol:

φτου και βγαίνω :)))))

Γλωσσου μου καλημερα πανω στη ωρα ηρθες..η Αθηνα λεει οτι η κορη σου γλυκοκοιταζε τον δικό της...αληθευει....προσεχε ειναι και η συμπεθέρα σου εδω:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

κοριτσια καλη η παρεα σας αλλα εγω πρεπει να ξυπνησω το συζυξ να παμε να κανουμε κατι εξωτερικες δουλειες...και πρεπει να ετοιμαστω..κοιτα τωρα που εισαστε ολες μαζεμενες εγω πρεπει να φυγω...αντε να δω ποτε θα σας πετυχω παλι

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...