Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ελα μαναρακι, καλα ειναι, μεγαλωνει,

ναι οντως αυτο με τα χερια εχει πολυ πλακα, ολο μεσα,

πλακα εχουν τα σκατουλια

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ναι ειδικα οταν δεν ξερουν ποσα δαχτυλακια να βαλουν στο στομα τους!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα ειμαι στην υπομονη....αδεια περνω αρχες Αυγούστο αλλα ο αντρα μου περνει μια βδομάδα το 15 Αυγούστου και θα παμε μαλλον Γιαννενα...

Εσεις?

το μωρο θα το παρουν οι γονεις μου καμια βδομαδα στην Πατρα,στο εξοχικο και θα παμε και μεις για 2-3 μερες,

αλλα φετος τιποτα, και λογω του μωρου αλλα και πολλα εξοδα ρε συ, τωρα παντρευεται και ο αδελφος μου, φορεματα ,παππουτια, κρεβατια ,δωρα οολα μαζι,

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

πουθενα συγκεκριμενα,

λιγο στην Πατρα στο χωριο κανα 2 μερες και κανα 2 μερες στο Ναυπλιο στη κουμπαρα μου, κριση εχουμε μανα ΄μμμ

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αντε πες μαρη με εσκασες!

μη μου πεις οτι η νυφη μου με πουλησε και τα εφτιαξε με τον δικο σου!

Αντε ρε απο Πατρα εισαι? και εγω..θα κατευω το αλλο ΣΚ για μπανάκι

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

το μωρο θα το παρουν οι γονεις μου καμια βδομαδα στην Πατρα,στο εξοχικο και θα παμε και μεις για 2-3 μερες,

αλλα φετος τιποτα, και λογω του μωρου αλλα και πολλα εξοδα ρε συ, τωρα παντρευεται και ο αδελφος μου, φορεματα ,παππουτια, κρεβατια ,δωρα οολα μαζι,

Αστα απο εξοδα αλλο τιποτα...πικρα ..δεν μας καθεται και το τζοκερ ρε παιδι μου...:lol::mrgreen::mrgreen::lol:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

αθηνουλα οσο για το μπεμπη σου ειναι λογικο να αρχισει να γυρναει τωρα την ωρα που κοιμαται..δεν του εχεις παρει σφηνακι???

Ευτυχω μου αντε να γεννησεις κα συυυυυυυυυυυυυυυυυυυ, κοντευεις,

τι κανει το μπεμπε, κουνιεται ολη τη μερα?

τα σφηνακια τα πετανε, σιγα μη τα αφηνουν, ειδικα οσο μεγαλωνουν

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

πουθενα συγκεκριμενα,

λιγο στην Πατρα στο χωριο κανα 2 μερες και κανα 2 μερες στο Ναυπλιο στη κουμπαρα μου, κριση εχουμε μανα ΄μμμ

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αντε πες μαρη με εσκασες!

μη μου πεις οτι η νυφη μου με πουλησε και τα εφτιαξε με τον δικο σου!

ααααααααααααα δεν ξερω τι σου ειπε η συμπεθερα σου αλλα εμεις ειμασταν καλα παιδια γιατι εμεις κυρια μου εχουμε νυφη και δεν εχουμε ματια για αλλη!!!:mrgreen::mrgreen:

βεβαια την συμπεθερα σου την κοιταζε συνεχεια!!!!

μπα μαλλον ειμαι αγχωμενη και δεν κοιμαμαι...ξυπνησα να παω τουαλετα και μετα το ματι γαριδα και μετα σκεφτομουνα και ξανασκεφτομουνα....τα ανελυσα ολα δεν μπορω να πω...

καλα ειμαι τωρα....χθες το βραδυ μεχρι αργα ειχα αυτο το σφιξιμο που σου ελεγα και ψιλοπονακια και σημερα το πρωι...δεν πηρα ντεπον ομως που μου ειπε ο γιατρος τωρα ειμαι μια χαρα ομως καμια ενοχληση...βεβαια σε λιγο θα παρω μαλλον το γιατρο να τον ρωτησω και για το καρδιογραφημα που μου ειπε να κανω και θα του το πω και αυτο να δω τι θα μου πει...

εσυ ειχες κανει καρδιογραφημα δικο σου πριν τη γεννα???και τι καρδιογραφημα κανεις απλο ή υπερηχο καρδιας???

Εγω εκανα 2 μερες πριν γεννησω εξετασεις μεσα στο μαιευτηριο για να τις εχουν και εκανα απλο καρδιογραφημα!!!

ολα καλα θα πανε απλα αυτο με την κοιλια σου να το προσεξεις!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αχ Λιακι σε καταλαβαινω κι εμενα παντρευεται η 1η μου ξαδερφη και αν τελικα παμε γιατι ειναι Αθηνα ο γαμος θα εχουμε πιο πολλα εξοδα(αλλα θελω και πολυ να παω) και απο την αλλη σκεφτομαι να καλυτερα αυτα που θα ξοδεψουμε καλυτερα να της τα στειλω σε δωρο(χρηματικο) πιο καλα θα ειναι για εκεινη

76IGp3.png

ααααααααααααα δεν ξερω τι σου ειπε η συμπεθερα σου αλλα εμεις ειμασταν καλα παιδια γιατι εμεις κυρια μου εχουμε νυφη και δεν εχουμε ματια για αλλη!!!:mrgreen::mrgreen:

βεβαια την συμπεθερα σου την κοιταζε συνεχεια!!!!

Ναι καλα καλα..μας επεισες τωρα ..πας να τα ριξεις όλα στη γλωσού....:rolleyes::rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

αθηνουλα οσο για το μπεμπη σου ειναι λογικο να αρχισει να γυρναει τωρα την ωρα που κοιμαται..δεν του εχεις παρει σφηνακι???

του εχω Χαπακι μου αλλα πλεον το τραβαει ασε που εγω τον βαζω στοπλαι και αυτος γυρναει ανασκελα!!!:lol::lol::lol:

:shock::shock::shock::shock::shock: και θα αντεξεις μια εβδομαδα χωρις το μωρο σου???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Ευτυχω μου αντε να γεννησεις κα συυυυυυυυυυυυυυυυυυυ, κοντευεις,

τι κανει το μπεμπε, κουνιεται ολη τη μερα?

τα σφηνακια τα πετανε, σιγα μη τα αφηνουν, ειδικα οσο μεγαλωνουν

καποιες μερες κουνιεται ολη μερα,αλλα καποιες αλλες με τα χιλια ζορια ρε κοριτσια τι ειναι και αυτο...γιατι τεμπελιαζει αυτο το παιδι πια,αλλα μολις δω οτι αργει να κουνησει τον ξεσηκωνω και δινει καμια κλωτσια...δεν εχει και πολυ χωρο ο μικρουλης μου...ναι αντε κοντευω μετα θα ειμαι κι εγω στο κλαμπ τον τρελλαμενων μαμαδων:D...

δεν το ηξερα οτι καταφερνουν απο τοσο μικρα να τα πετανε...τα ατιμα οτι θελουν κανουν...:D

76IGp3.png

Ναι καλα καλα..μας επεισες τωρα ..πας να τα ριξεις όλα στη γλωσού....:rolleyes::rolleyes:

οοοοοοοοοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι κυρια μου ειμαστε ΑΝΤΡΕΣ!!!!του ειπα αυτη δεν ειναι δικη σου και τελος!!!

αμα θες να ξερεις η γλωσσου μας καμακωνε!!!!!:rolleyes::rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

οοοοοοοοοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι κυρια μου ειμαστε ΑΝΤΡΕΣ!!!!του ειπα αυτη δεν ειναι δικη σου και τελος!!!

αμα θες να ξερεις η γλωσσου μας καμακωνε!!!!!:rolleyes::rolleyes:

εεε δεν το πιστευω κατσε να ενημερωσω τη συμπεθερα σου να εχει το νου της

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...