Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Καλα ρε ποτε τα γραψατε ολα....

Παιδια ελεος ακομα δεν την εχουν παρει τηλ...καλα που την εκανε και αυτη την εξεταση..περιμενει μου είπε....

εσυ τοση ωρα που ησουνα μαρη????????ααααααααααα.........:mad:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αμαν πια θα σκοτωθω ..μια πλενω τις βεραντες τρεχω γιατι χτυπάει το τηλεφωνο και εγωνιω για κανα νεο τζιφος εισα που γλιστρησα και πηγα να σκοτωθω..μια ανοιγω τον η/υ μια τον κλεινω τι θα γενει πια θα γεννησει μου φαινεται πρωτα και μετα θα της πουν οτι ειναι εγκυος....αμαν πια εχουμε και ενα συζηξ και πρεπει να μαγειρέψουμε..θα ψοφισει ο δολιος....

Καλα αυτοι δεν την περνουν τηλεφωνο αυτη γιατι δεν τους πέρνρει να τελειωνουμε...καλα εχω παθει παραλιρημα...χχοχοχοχοο

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

εσυ τοση ωρα που ησουνα μαρη????????ααααααααααα.........:mad:

Τι να κανω και εγω αφου φευγεται..να μιλαω μονη μου σαν το χαζο..:tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Αμαν πια θα σκοτωθω ..μια πλενω τις βεραντες τρεχω γιατι χτυπάει το τηλεφωνο και εγωνιω για κανα νεο τζιφος εισα που γλιστρησα και πηγα να σκοτωθω..μια ανοιγω τον η/υ μια τον κλεινω τι θα γενει πια θα γεννησει μου φαινεται πρωτα και μετα θα της πουν οτι ειναι εγκυος....αμαν πια εχουμε και ενα συζηξ και πρεπει να μαγειρέψουμε..θα ψοφισει ο δολιος....

Καλα αυτοι δεν την περνουν τηλεφωνο αυτη γιατι δεν τους πέρνρει να τελειωνουμε...καλα εχω παθει παραλιρημα...χχοχοχοχοο

αη σταματα γλωσσοκοπανα..καλα με επεισες..ειχα ξεχασει οτι εισαι παντρεμενη:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ελ ντε γιατι δεν περνει???

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Αν δεν μιλησετε θα φυγω και μετα θα αναρωτιεστε που παω..εμ τι να κανω...

μαρη μονο εγω εμεινα τι μιλας και εσυ στον πληθυντικο:roll::roll::roll:

ουφ δεν αντεχω αλλο και εχω πιαστει και με τον υπολογιστη και εχω εκνευριστει απο τους χαμενους που δεν την παιρνουν:twisted:

μαρη μονο εγω εμεινα τι μιλας και εσυ στον πληθυντικο:roll::roll::roll:

ουφ δεν αντεχω αλλο και εχω πιαστει και με τον υπολογιστη και εχω εκνευριστει απο τους χαμενους που δεν την παιρνουν:twisted:

Λοιπον θα φυγω και εγω γιατι βαρεθηκα:roll::roll:..αν μαθω θα σου στειλω μηνυμα...Φιλακια αγαπουλινη μου...:-D:-D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Λοιπον θα φυγω και εγω γιατι βαρεθηκα:roll::roll:..αν μαθω θα σου στειλω μηνυμα...Φιλακια αγαπουλινη μου...:-D:-D

καλα περιμενω μηνυμα Λιακο μου ...φιλακια!!!!!!!!!:P

Διαφημίσεις

τι να πουμε κι εμεις μαρηηηηηηηηηηηηηηηη κοτοπουλιδου που σε φωναζαμε τοση ωρα!!!:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...