Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κανε οπως κι εγω...φαε ελαφρα το μεσημερι....να χεις τρελη ορεξη το απογευμα:mrgreen::lol:

Εσυ φαε καρπουζάκι που εχεις κιολας εγω πρεπει να παω να παρω:-D:-D:mrgreen::mrgreen:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!

τι μου κανετε;;;πε τε μου τα νεα σας!!!

εγω με τον γρινια που εμπλεξα λιγο στο face μπαινω και εκεινο οχι καθε μερα και κατι ασχετες ωρες που δεν ειναι καμια εδω καθομαι και σας διαβαζω...τα μαθαινω ολα τα νεα σας παντως δεν εχω χασει κανενα επεισοδιο.μου λειπετε βεβαια γιατι οποτε λεω να τις επιασα και παω να γραψω αρχιζει ο μικρος τις κλαψες.αυτη τη στιγμη που σας γραφω εχω ηδη σηκωθει δυο φορες...για να καταλαβετε τι περναω η αμοιρη μανα...

ειπα και εγω να μην στειλω μηνυμα σε ενα κοριτσακι γλυκο σημερα για να μην το αγχωσω αλλα ββλεπω οτι ειμαστε με ηθικο σουπερ οποτε θα παρω αργοτερα να μαθω τα νεα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αντε καλε ειναι καμια εδω;;;θα ξυπνησει ο καπεταν φασαριας γιατι και μη την ειδατε...

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...