Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Τα λες πολύ όμορφα ❤️

Σαν να ακούω για την μάνα μου. Δλδ αν μου έλεγες είναι χαμένες δίδυμες αδερφές θα έλεγα ναι. Ξεκάθαρα! Κι εγώ είμαι πολύ περιφανή για όσα έχω καταφέρει, όλα αυτά με έκαναν πολύ δυνατό άνθρωπο - σκληρή όπως λέει και η μάνα μου 😂

Εμένα πάντως μου έφτασαν κι ας έπαιρνα 300 δόση, γιατί κάποια στιγμή αλλάξαμε σε meriofert όταν μπήκε ο ανταγωνιστής. Εσυ μόνο Gonal και ανταγωνιστή σου έχει; Θα τον ρωτήσεις εννοείται πριν ξεκινήσετε να είσαι σίγουρη. 

Έχω gonal για αρχή και κάποια στιγμή ανταγωνιστή το orgalutran. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

καλε ποια παντελονια ουτε που τα ειδα απο τον τροπο που γουρουνιαζει και απο την φαλακρα τον καταλαβα τον αντρα!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:lol::lol::lol::lol:απ τον τροπο που γουρουνιαζει....καλοοοοο:lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ήρθα κι εγώωωωωωωωωω........

Καλημέρα στις όμορφες!!!!!

Κρισάκι ΜΕ μαγειρεύεις πάλι???

καλημερουδια...το λελουδομωρο παντα κατι μαγειρευει...εσυυυυυ...μας μαγειρευεις κατι??????:mrgreen::mrgreen::mrgreen: (δεν γινεται να ειμαι πιο διακριτικη πια):rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

καλημερουδια...το λελουδομωρο παντα κατι μαγειρευει...εσυυυυυ...μας μαγειρευεις κατι??????:mrgreen::mrgreen::mrgreen: (δεν γινεται να ειμαι πιο διακριτικη πια):rolleyes:

Καλάααααα.....μιλάμε για ΤΗΝ διακριτικότητα :lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ, δεν μαγειρεύω, έφτιαξε η μανούλα μου φαγητό :tongue::tongue::tongue:

Το απόγευμα μετά τις 6 λέω ΑΝ η διάθεση μου είναι καλή, να φτιάξω κάτι και να σας κεράσω...!!Τι λες?

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλάααααα.....μιλάμε για ΤΗΝ διακριτικότητα :lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ, δεν μαγειρεύω, έφτιαξε η μανούλα μου φαγητό :tongue::tongue::tongue:

Το απόγευμα μετά τις 6 λέω ΑΝ η διάθεση μου είναι καλή, να φτιάξω κάτι και να σας κεράσω...!!Τι λες?

βεβαιως βεβαιως ....εγω ειμαι παντα ανοιχτη σε κερασματα....θα φαω ελαφρα το μεσημερι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Τι είπες φατσούλα θα φτιάξεις να μας κεράσεις?

Λοιπον τα καλα νεα το απογευμα μην μας τα πεις εδω γιατι ετσι οπως παει θα τα μαθουμε αυριο...καλητερα παρε τηλεφωνο και θα το κανονισω εγω το θεμα...θα το μαθουν ολες....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...