Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Τα λες πολύ όμορφα ❤️

Σαν να ακούω για την μάνα μου. Δλδ αν μου έλεγες είναι χαμένες δίδυμες αδερφές θα έλεγα ναι. Ξεκάθαρα! Κι εγώ είμαι πολύ περιφανή για όσα έχω καταφέρει, όλα αυτά με έκαναν πολύ δυνατό άνθρωπο - σκληρή όπως λέει και η μάνα μου 😂

Εμένα πάντως μου έφτασαν κι ας έπαιρνα 300 δόση, γιατί κάποια στιγμή αλλάξαμε σε meriofert όταν μπήκε ο ανταγωνιστής. Εσυ μόνο Gonal και ανταγωνιστή σου έχει; Θα τον ρωτήσεις εννοείται πριν ξεκινήσετε να είσαι σίγουρη. 

Να τις γνωρίσουμε να γίνουν κολλητές δλδ 🤣

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παιδια δεν ξερω τι με εχει πιασει αλλα νομιζω οτι αγαπω όλο τον κοσμο...

τι συμπτωσις!!!ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ αγαπω ολο τον κοσμο...ειναι βεβαια και κανα δυο που η αληθεια ειναι θελω να τους παω λουλουδια...αλλ αοκ το ξεπερναω!!!:D:D

2011.png

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..καλε δεν σου ειπαμε οτι επειδη εισαι εγγυουλα extreme sports ΚΟΜΜΕΝΑ???????:tongue::tongue:

:lol::lol::lol: κανω Ναντιμορ στο φουρνο με πατατουλες!!!:lol::lol:

ηρθα οριστε τι φωναζετε???

σε ξυπνησαμε κυρια μου???γιατι σαν να ειχες γυρει λιγο πανω στο καρπουζακι!!!:rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλως το καρπουζάκι μου....

κρισάκι και μένα μαπα το καρπουζι...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

και εμενα οχι απλως σερνεται ....το τραβάω σε λεω:-D:-D:-D:roll:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Καλως το καρπουζάκι μου....

κρισάκι και μένα μαπα το καρπουζι...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

και εμενα οχι απλως σερνεται ....το τραβάω σε λεω:-D:-D:-D:roll:

ασχετο αλλα εμενα το νινι σου για μπεμπουλα μου κανει!!!!:roll::roll::roll:πειλαζει???

ε αμα με λες!!!!Σαλονικια μου εσυ!!!:D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

τι θα γινει τωρα θα γραφετε ενα μηνυμα την ωρα???βαριεμαι να περιμενω και θα καψω τα μπιφτεκακια μου που δεν γραφετε γρηγορα!!!κοιμισμενα μου ξυπνηστεεεεεεε!!!!!!!!:tongue::lol:

ασχετο αλλα εμενα το νινι σου για μπεμπουλα μου κανει!!!!:roll::roll::roll:πειλαζει???

ε αμα με λες!!!!Σαλονικια μου εσυ!!!:D

Ρε λες να ειναι κοριτσάκι??:roll::roll::roll:

Δεν πειραζει μου αλεσει και παλι..γαμω τις γκομενάρες λοιπον...:wink:;-)

Πωπω το δικο μου μαλλον καει μαζουτ...μηπως να το κατουρησω να παει πιο γρήγορα....:mrgreen::mrgreen::mrgreen: μου τι δινει λεμε:twisted::twisted:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

τι θα γινει τωρα θα γραφετε ενα μηνυμα την ωρα???βαριεμαι να περιμενω και θα καψω τα μπιφτεκακια μου που δεν γραφετε γρηγορα!!!κοιμισμενα μου ξυπνηστεεεεεεε!!!!!!!!:tongue::lol:

Σουρνεται λεμε ..σουρνεται...τι δεν καταλαβαίνεις..και να θελω δεν μπολω γληγολοτελα...δεν ειναι στο χερι μου...μπα να μην καταλαβαινεις....:rolleyes::rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

γαμ... την γκαντεμια μας μεσα!!!καναμε αμαν να μαζευτουμε ....ααααααααα......:twisted::twisted::twisted:

στρωσε καλε να τα πουμε λιγο.........μας επρηξες!!!!!!!!!!

Βαρεθηκα μου ερχεται να παρω φορα και να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοιχο....

Μαλλον δε στεκω και πολυ καλα...το αισθανομαι κατι δεν παει καλα τελευταίως...εχει αρχισει και μου στριβει μου φαινεται.....και πως να το κρυψω.....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλε με πεταξε εξω σαν δε ντρεπεται!!!!

αη μαρη και εσυ μια χαρα χαλια ησουνα παντα!!!

Της Μαλμε το μωρακι φενεται ξεκαθαρα τι ειναι παντως!!!

καλε με πεταξε εξω σαν δε ντρεπεται!!!!

αη μαρη και εσυ μια χαρα χαλια ησουνα παντα!!!

Της Μαλμε το μωρακι φενεται ξεκαθαρα τι ειναι παντως!!!

γιατι το λες αυτο????:confused: επειδη φοραει παντελονια και κανει μπαμ απο χιλιομετρο οτι ειναι αγοραρος??? δεν καταλαβαινω:rolleyes::rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

γιατι το λες αυτο????:confused: επειδη φοραει παντελονια και κανει μπαμ απο χιλιομετρο οτι ειναι αγοραρος??? δεν καταλαβαινω:rolleyes::rolleyes:

καλε ποια παντελονια ουτε που τα ειδα απο τον τροπο που γουρουνιαζει και απο την φαλακρα τον καταλαβα τον αντρα!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...