Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Κοριτακια μου γλυκουτσικα και εγω θα σας αφησω να κλεισω 2 εγγραφα που εχω ξεκινει απο το πρωι και να φυγω!!!!

φιλουμπες στις μουσουδιτσες σας τις γλυκες και καλο απογευμα!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν μου κανει εντυπωση τα ιδια εκανε η κουμπαρα μου αφου γεννησε και φυσικα τωρα μου λεει νακανω τα ιδια!!!!!

Ελεος βρε κοριτσια μολις σηκωθηκε απο την καισαρικη πηγε κατευθειαν στο κομμωτηριο του νοσοκομειου!!!!!!!!!

Τα νυχακια γιατι τα εβαψε??? αφου σου τα ξεβαφουν αμεσως!!!!

Ασε που οταν πηγα για την περιδεση ειχαν ερθει και 4 κοπελες για τοκετο οι 3 νορμαλ η αλλη ομως υπερ παραγωγη τα παντα στην πενα!!!!

λες και θα πηγαινε στα μπουζουκια!!!!!

απαπαπαπαππα αυτες ειναι υπερβολες- υ π ε ρ β ο λ ε ς !

εγω θελω να παρω μια φουξια βαλιτσα με ροδακια για το μεαιυτηριο,

απλα πραγματα πολυ απλα:lol:

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Κοριτακια μου γλυκουτσικα και εγω θα σας αφησω να κλεισω 2 εγγραφα που εχω ξεκινει απο το πρωι και να φυγω!!!!

φιλουμπες στις μουσουδιτσες σας τις γλυκες και καλο απογευμα!!!!

καλο απογευμα συμπεθερα μου

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Γεια σου Μαχούλα μου και με το καλό να σκάσει μύτη ο γιος!

Γεια σου κι εσένα Κρισάκι μου, τέλειωνε τα έγγραφα καλέ! Άκου από το πρωί δυο έγγραφα, σα δε ντρέπεσαι! Έχω πήξει στο έγγραφο σήμερα.

καροφλο με σχαδιακια....ακου να δεις τι μαθαινεις.αμα γεννηθει με το καλο ο μπεμπης και αρχισει το μια ωραια πεταλουδα σε ενα δασος μια φορα θα ξερουμε τουλαχιστον τι εννοει:lol::lol::lol::lol::lol: δηλαδη το αχ κουνελακι κουνελακι εχει σεξουαλικο υπονοουμενο?

Διαφημίσεις

Ναι, ναι, απλά πολύ απλά!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Λοιπον φιλεναδες.... επειδη σε καρεκλα εχω να κατσω τοση ωρα απο τοτε που σταματησα την δουλεια... πιαστηκε ο π@π@ς μου...

Ελινακι μου εγω θα κανω τα αδυνατα δυνατα να σε διαφημισω οσο μπορω....

Να προσεετε τα νινακια σας οι εγκυουλες και οι αλλες κοπελιστες να προσεχουν πολυ πολυ τους αντρουληδες τους.....

Φιλακια πολλα και ελπιζω να τα πουμε ξανα πριν γεννησω.. αλλιως θα βαλω ντελαλη την Κρις να σας πει νέα....

ενταξει Μαχουλα μας, να πας να ξεκουραστεις

φιλακια

ετσι ετσι!!!!!!!!!!!!

Ετσι Λιακι μου εσυ ετσι σε θελω απλα και λυτα πραγματακια να παρεις εσυ κοριτσι μου και που εισαι να ξερεις οτι πανε πολυ με λαχανι γοβες οι φουξ διακριτικες βαλιτσουλες!!φιλακια!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Ετσι Λιακι μου εσυ ετσι σε θελω απλα και λυτα πραγματακια να παρεις εσυ κοριτσι μου και που εισαι να ξερεις οτι πανε πολυ με λαχανι γοβες οι φουξ διακριτικες βαλιτσουλες!!φιλακια!!!

αχαχαχαχχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλακια καλη ξεκουραση

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...