Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Έχω ξυπνήσει 05.30 το πρωί κ πίνω καφέ στην κουζίνα. Ξύπνησα από τις δυνατές αστραπές και βροντές. Έξω ρίχνει χαλάζι. Προσπαθώ να σκεφτώ τον τρόπο που θα μπορέσω να πάω για τη χοριακή αλλά δε βρίσκω λύση. Με αυτό τον καιρό, δεν μπορούμε να πάμε με τον άντρα μου και τον μικρό στο διαγνωστικό! Είναι 20 λεπτά απόσταση. Ούτε μόνη μου μπορώ να πάω. Δεν οδηγώ συχνά και φοβάμαι να το πάρω το αμάξι με αυτό τον καιρό. Για να πάρω ραδιοταξί να με πάει και να με φέρει.. είναι πολυ μεγάλο το κοστος. Υποθέτω κάποιες ξέρετε τα κόστη των ταξί στην επαρχία. Άσε ότι δεν έχω τόσα μετρητά! Δεν ξέρω τι να κάνω! Η πιο εύκολη λύση, αν κόψει λίγο αυτός ο κατακλυσμος, να πεταχτεί ο άντρας μου σε κάποιο φαρμακείο, που δεν έχουμε και πολύ κοντά, και να μου πάρει ένα τεστ. Και οκ.. ξέρετε ότι τα απεχθάνομαι τα τεστ.. αλλά δε μπορώ να μην κάνω τίποτα 9η μέρα. Άντε να ηρεμήσω και να κοιμηθώ εγώ τώρα..! 

Ααα τι ωραία γούρι η βροχή!! Θα στρώσει πάντως ο καιρός!! Μπορεί να τα καταφέρεις πιο μετά κάποια στιγμή . 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

βρε αη απο εδω που θες κατι αλλο!!!!!!και εγω τοσο καιρο αυτο κερδιζα.θυμαμαι οτι στοιχημα και να βαζαμε ειτε το κερδιζα ειτε το εχανα το ιδιο βραβειο κερδιζα:roll::roll::roll: νομιζω πως με επιανε λιγο κοτσο ο κορδελας μου τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα....:roll::roll::roll:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: καλοοο...συμφωνω απολυτως...μας πιασανε κοροιδα δεν εξηγειται αλλιως. εσυ βεβαια εκτος απο αυτο κερδισες και ενα φασολι....εμεις παλι τιποτα:mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον γλυκουλες μου φευγω παω να ετοιμαστω γιατι πλεον δεν εχω και γρηγορες ταχυτητες!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

λιγο τα ζα μου αργα παω....φιλουσκες πολλες πολλες και καλο μεσημεριιιι!!!!!!!:D:D:D:D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

λοιπον γλυκουλες μου φευγω παω να ετοιμαστω γιατι πλεον δεν εχω και γρηγορες ταχυτητες!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

λιγο τα ζα μου αργα παω....φιλουσκες πολλες πολλες και καλο μεσημεριιιι!!!!!!!:D:D:D:D

φιλακια λελουδομωροοοο:-D:-D

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: καλοοο...συμφωνω απολυτως...μας πιασανε κοροιδα δεν εξηγειται αλλιως. εσυ βεβαια εκτος απο αυτο κερδισες και ενα φασολι....εμεις παλι τιποτα:mrgreen::mrgreen:

ναι δεν εχω παραπονο αλλα μεχρι να το κερδισω....ενα φουρνο με τοσα κουλουρακια τον ανοιγα η ερμη:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οποτε συμπερασμα...............σαραντα χρονια φουρναρηηηηηης εχω ψησειειειειε..........(τωρα καταλαβαινω τι σημαινε αυτο οταν το λεγανε):rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ααααααααααααα καλε τι φωτο ωραιες ειναι αυτες για να πειτε καλημερα!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αιντε που ειστε σε λιγο θα εχω την πεθερα και δεν θα μπορω!!!:roll:

Καλημερες αγαπες μου!!!!Ευτυχω μου ειδες τι ατιμες ειναι???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αντε καλε ελατε εχω γυναικα δεν θα μπορω μετα να μιλησω!!!:roll::roll::roll:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...