Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Ακουστε να γελασετε.......εχω μια γνωστη η οποια ειναι καρακουκλαρα και εχει ενα αγορακι τωρα!Οταν ηταν εγκυος,προσεχε παρα πολυ την διατροφη της,με διαιτολογο παρακαλω......εβαφε το μαλλι της (με φυτικες) κτλ....καταλαβενετε!!!Εφτασε λοιπον η ωρα να γεννησει......ηταν στο σπιτι και σπασανε τα νερα!!!!Τι μπορειτε να φανταστειτε οτι εκανε?????Τους ειχες ολους και περιμεναν μεσα στην τρελη αγωνια και αυτη αταραχη εβαφε τα νυχια των ποδιων της!!!:lol::lol::lol:Η απαντηση της βεβαια ηταν.....τι λετε καλε πως θα με αντικρυσει ο γιος μου????Αφτιαχτη?????Καλα δεν ειχε τον Θεο της......και ολα πηγαν πολυ καλα και εννοειτε οτι ειχε παρει μαζι της οοοοοολα τα καλλυντικα και μολις την πηγαν στο δωματιο.....βαφτηκε!!!!!!Μαλιστα!!!Ειπατε τιποτα????:lol::lol:

Δεν μου κανει εντυπωση τα ιδια εκανε η κουμπαρα μου αφου γεννησε και φυσικα τωρα μου λεει νακανω τα ιδια!!!!!

Ελεος βρε κοριτσια μολις σηκωθηκε απο την καισαρικη πηγε κατευθειαν στο κομμωτηριο του νοσοκομειου!!!!!!!!!

Τα νυχακια γιατι τα εβαψε??? αφου σου τα ξεβαφουν αμεσως!!!!

Ασε που οταν πηγα για την περιδεση ειχαν ερθει και 4 κοπελες για τοκετο οι 3 νορμαλ η αλλη ομως υπερ παραγωγη τα παντα στην πενα!!!!

λες και θα πηγαινε στα μπουζουκια!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχχχχχχχχ πολυ θελω αυτο να το σχολιασει η κρις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι να σχολιασω μαρη τρελη και εσυ το πτι φουρ της που μετα εγινε βουνο και μαλιστα καραφλο???τι αισθητικος ειναι αυτος που εχει ??μαγικα κανει δεν ξερω μπενεις με ενα τοσο δα πτιφουρακι και βγενεις με ενα ολοκληρο βουνο???:confused::confused::confused:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Αχ κορτσαρα μου δεν στελνεις και εσυ ενα μηνυμα βρε παιδακι μου τα αφηνεις ολα στην τυχη...παρε με να την στηλω την ρουφιανιτσα!!!!

λοιπον της ειπα ηδη και μου ειπε οτι μεχρι και το ΣΚ θα σκασει μυτη γιατι της το λεμε τελευταια στιγμη και ειχε κανονισει!!!

Καλα ειναι να το αφησω????

(αυτο ακριβως θα ρωτησει ο γιατρος της Μαχης μολις την ξεγεννησει):rolleyes:

Τέλειαααα!!!

Ευχαριστώ Κρισάκι μου.

τι να σχολιασω μαρη τρελη και εσυ το πτι φουρ της που μετα εγινε βουνο και μαλιστα καραφλο???τι αισθητικος ειναι αυτος που εχει ??μαγικα κανει δεν ξερω μπενεις με ενα τοσο δα πτιφουρακι και βγενεις με ενα ολοκληρο βουνο???:confused::confused::confused:

:D:D:D:D:D:D εχω πεθανει στο γελιο!!! με τον μαγο αισθητικο!!

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:;)

εμενα στις 30 κατι στην τελευταια!!!υπομονη Μπιμπιτσα!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ουδεν σχολιο!

αχαχαχαχχαχχα βρε Μαχουλα καλα πως μπορεσες και ειδες το επιμαχο και το περιποιηθηκες?

εγω που εχω και πιο μικρη {κοιλια εννοω} κοβω αλλα αντι αλλων:lol:

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Λοιπον φιλεναδες.... επειδη σε καρεκλα εχω να κατσω τοση ωρα απο τοτε που σταματησα την δουλεια... πιαστηκε ο π@π@ς μου...

Ελινακι μου εγω θα κανω τα αδυνατα δυνατα να σε διαφημισω οσο μπορω....

Να προσεετε τα νινακια σας οι εγκυουλες και οι αλλες κοπελιστες να προσεχουν πολυ πολυ τους αντρουληδες τους.....

Φιλακια πολλα και ελπιζω να τα πουμε ξανα πριν γεννησω.. αλλιως θα βαλω ντελαλη την Κρις να σας πει νέα....

a84026bdda.png

Λοιπον φιλεναδες.... επειδη σε καρεκλα εχω να κατσω τοση ωρα απο τοτε που σταματησα την δουλεια... πιαστηκε ο π@π@ς μου...

Να προσεετε τα νινακια σας οι εγκυουλες και οι αλλες κοπελιστες να προσεχουν πολυ πολυ τους αντρουληδες τους.....

Φιλακια πολλα και ελπιζω να τα πουμε ξανα πριν γεννησω.. αλλιως θα βαλω ντελαλη την Κρις να σας πει νέα....

αντε και εμεις ελπιζουμε να μην τα ξαναπουμε..!! πηγαινε γεννα παιδακι μου να ησυχασουμε επιτελους:lol::lol: φιλια μαχουλα...

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Καλη ξεκουραση Μαχουλα!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Τρελοκοτσιδογκαστρωμενακι μου και με μια ανασα να βγει απο το καραφλο βουνο σου(πρωην πτι φουρ) ο να τα αφησω μπεμπουλης μου!!!μακια μακια μακια!!!!!!!:P:p:p

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Μαχούλι μου καλη ξεκουραση και συντομα ο παιδαρος....

πθα περιμενουμε τα ευχάριστα...μακια

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

αχαχαχαχχαχχα βρε Μαχουλα καλα πως μπορεσες και ειδες το επιμαχο και το περιποιηθηκες?

εγω που εχω και πιο μικρη {κοιλια εννοω} κοβω αλλα αντι αλλων:lol:

εγω ακομη μπορω!!!!σχετικα ευκολα βεβαια το εχω κι εγω καρφλο γιατι στο νοσοκομειο που εζησα την εμπειρια δεν ειναι να καθεσαι σε αυτες ειναι απαραδεκτες!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...