Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Ακουστε να γελασετε.......εχω μια γνωστη η οποια ειναι καρακουκλαρα και εχει ενα αγορακι τωρα!Οταν ηταν εγκυος,προσεχε παρα πολυ την διατροφη της,με διαιτολογο παρακαλω......εβαφε το μαλλι της (με φυτικες) κτλ....καταλαβενετε!!!Εφτασε λοιπον η ωρα να γεννησει......ηταν στο σπιτι και σπασανε τα νερα!!!!Τι μπορειτε να φανταστειτε οτι εκανε?????Τους ειχες ολους και περιμεναν μεσα στην τρελη αγωνια και αυτη αταραχη εβαφε τα νυχια των ποδιων της!!!:lol::lol::lol:Η απαντηση της βεβαια ηταν.....τι λετε καλε πως θα με αντικρυσει ο γιος μου????Αφτιαχτη?????Καλα δεν ειχε τον Θεο της......και ολα πηγαν πολυ καλα και εννοειτε οτι ειχε παρει μαζι της οοοοοολα τα καλλυντικα και μολις την πηγαν στο δωματιο.....βαφτηκε!!!!!!Μαλιστα!!!Ειπατε τιποτα????:lol::lol:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε παιδια η Yulunga τι να κανει?

παω στο αλλο παρεντ να στειλω στη Στελλα να ερθει ααμα το δει

Το Στελλάκι δεν μπαινει πλεον σε κανένα...πάντως είναι μια χαρα..

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Και επαναλαμβανω πριν μια βδομαδα ητανε 370ο.. βεβαια δεν παιρνουν πολυ βαρος τον τελευταιο καιρο και σιγουρα εχει και αποκλιση ο υπερηχος.... αλλα εχω κατι να λεω για να δικαιολω την 146 cm κοιλια μου... βαλτε μετρο και θα δειτε πσοη ειναι....

Φοβαμαι μην ειναι ακαταλληλη η ωρα και η μακιγιεζ μου δεν μπορει...

Προχθες εκανα αποτριχωση το "πτι-φουρ" μου για να ειμαι ετοιμη... δνε θελω να με ξυριζουνε.... και επειδη εχω σουπερ αισθητικο παντα μου εκανε σχεδιακια... πεταλουδες, καρδουλες.... και ητανε πολυ χαριτωμενο... τωρα ομως το καναμε καραφλο βουνο και πολυ πολυ πολυ πονο βρε κοριτσια... αχ ολα εμεις τα τραβαμε....

αχχχχχχχχ πολυ θελω αυτο να το σχολιασει η κρις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοιτα εξαρταται αμα εχει μιασει στον συμπεθερο αστο μην μπενεις στον κοπο δεν θελουμε φωτο τον περνουμε!!!!τωρα αμα εχει παρει απο το Τζαμπο στηλε καμια να μας βρισκεται για καλο και κακο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:;)

Εμένα μου είχε ερθει στην δευτερη απόξεση μετα από 60 μέρες...υπομονή:wink:

εμενα στις 30 κατι στην τελευταια!!!υπομονη Μπιμπιτσα!!!

Και επαναλαμβανω πριν μια βδομαδα ητανε 370ο.. βεβαια δεν παιρνουν πολυ βαρος τον τελευταιο καιρο και σιγουρα εχει και αποκλιση ο υπερηχος.... αλλα εχω κατι να λεω για να δικαιολω την 146 cm κοιλια μου... βαλτε μετρο και θα δειτε πσοη ειναι....

Φοβαμαι μην ειναι ακαταλληλη η ωρα και η μακιγιεζ μου δεν μπορει...

Προχθες εκανα αποτριχωση το "πτι-φουρ" μου για να ειμαι ετοιμη... δνε θελω να με ξυριζουνε.... και επειδη εχω σουπερ αισθητικο παντα μου εκανε σχεδιακια... πεταλουδες, καρδουλες.... και ητανε πολυ χαριτωμενο... τωρα ομως το καναμε καραφλο βουνο και πολυ πολυ πολυ πονο βρε κοριτσια... αχ ολα εμεις τα τραβαμε....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ουδεν σχολιο!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

ασε το ρωτησα και εγω αυτο και η απαντηση ειναι οτι ετρωγε τα παντα η μαμα η οποια σημειωτεον πηρε 7 κιλα!!! να πεσω τωρα απο το μπαλκονι????:confused:

Να μην πεσεις γιατι τα ειχα παρει πριν μεινω εγκυος.... ευτυχως ρυθμιστηκε ο θυροειδης μου και δεν πηρα στην εγκυμοσυνη... αλλα εχω να χασω μετα αρεκτα...

αυτο εννοειται!

καλε να δεις πως τρεχουν στο κομμωτηριο μετα τη γεννα,

ναι ναι απο 312 παιρνω, ενα ραντεβου παρακαλω θα ηθελα

Εγω μια απορια εχω... πως το λουζουνε το μαλλι?

:lol::lol::lol::lol: ένα δικιο το έχει:wink:
:mad::x:x:x:x:x αααααααααααα την ατιμη καλα δεν ντρεπεται??????

την φωναξε κανεις και δεν το θυμαμαι??????εεεεεεεεεεεεεε????:confused:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Ειδες......σαν την π@ρδη πεταγετε!!!!:lol:

ΞΟΥΤ ΞΟΟΥ ΞΟΥΤ ΞΟΥΤ ΞΟΥΤ ΞΟΥΤ

γαλαζιο που παει με το μπεμπη και ειναι και ευκολο να βρεις τετοια ωρα οπουδηποτε.καλα λεει η αλλη κανε και ενα γιορτινο μακιγιαζ αλλα οχι γκριματσες και αχ ποναω και γουρλωνεις ματια και πασαλιφτεις και φυγει και το κραγιον.ειπαμε καμαρωτη στητη και με ενα διακρητικο ταμπελακι στο λαιμο που θα λεει ονομα και τηλ κομμωτριας και μακιγιες.αυτα.

Και αν γεννησω φυσιολογικα χωρις επισκληριδιο (γιατι ετσι ειναι στο προγραμμα) ουτε γκριματσα θα κανω? ουτε θα ιδρωσω?

δε θα το σχολιασω καν....:lol::lol:

Εχεις δικιο...

Και εγω της ελεγα να κανει παλι πεταλουδα και αυτη μου ελεγε οτι πρεπει να ειναι τελειως καθαρο...

a84026bdda.png

ασχετο....εχουμε κανα νεο απο ποσειδονια, ερμινα, εμαλενε κλπ???
εγω εχω νεα απο τη venus 75 και απο τη νενος.η δευτερη ειναι καλα.η πρωτη περασε λιγο ασχημα αλλα τωρα ειναι καλυτερα.

Κρισάκι κάνε κανά μαγικό να φύγει η ρουφιάνα από την Κάτια και να έρθει σε μένα!

Πλίιιιιιζζζζ

Αχ κορτσαρα μου δεν στελνεις και εσυ ενα μηνυμα βρε παιδακι μου τα αφηνεις ολα στην τυχη...παρε με να την στηλω την ρουφιανιτσα!!!!

λοιπον της ειπα ηδη και μου ειπε οτι μεχρι και το ΣΚ θα σκασει μυτη γιατι της το λεμε τελευταια στιγμη και ειχε κανονισει!!!

Καλα ειναι να το αφησω????

(αυτο ακριβως θα ρωτησει ο γιατρος της Μαχης μολις την ξεγεννησει):rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Καλως την bpιτσα μουυυυυυυ!!!!!!!!!

Νικελακι μου.....αυτο σκεφτομουν!!!Μεσα σε ολους τους γιους θα τους την κανουμε εμεις!!!!:lol::lol::lol:

Κρισακι μου....γλυκο μου ξουτξουτιαρικο.....ευχαριστω!!!:D

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Ειδες......σαν την π@ρδη πεταγετε!!!!:lol:

ΞΟΥΤ ΞΟΟΥ ΞΟΥΤ ΞΟΥΤ ΞΟΥΤ ΞΟΥΤ

Και αν γεννησω φυσιολογικα χωρις επισκληριδιο (γιατι ετσι ειναι στο προγραμμα) ουτε γκριματσα θα κανω? ουτε θα ιδρωσω?

ρε κοπελια θα μας τρελανεις.τωρα δεν μας ειπες απο μονη σου εννοειτε οτι θα γεννησεις στο δρομο οτι θα σε πουνε στις ειδησεις και οτι εμεις θα ειμαστε παραθυρο να σχολιαζουμε?μην μας τα αλλαζεις τωρα.

Αχ κορτσαρα μου δεν στελνεις και εσυ ενα μηνυμα βρε παιδακι μου τα αφηνεις ολα στην τυχη...παρε με να την στηλω την ρουφιανιτσα!!!!

λοιπον της ειπα ηδη και μου ειπε οτι μεχρι και το ΣΚ θα σκασει μυτη γιατι της το λεμε τελευταια στιγμη και ειχε κανονισει!!!

Καλα ειναι να το αφησω????

(αυτο ακριβως θα ρωτησει ο γιατρος της Μαχης μολις την ξεγεννησει):rolleyes:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

a84026bdda.png

Εμένα μου είχε ερθει στην δευτερη απόξεση μετα από 60 μέρες...υπομονή:wink:

Δεν έκανα απόξεση georgia.g, αποβλήθηκε μόνο του κι έχω κάνει δυο φορές υπέρηχο και η μήτρα είναι καθαρή.

Ίσως να είναι ορμονικό το θέμα, τι να πω?

Ακουστε να γελασετε.......εχω μια γνωστη η οποια ειναι καρακουκλαρα και εχει ενα αγορακι τωρα!Οταν ηταν εγκυος,προσεχε παρα πολυ την διατροφη της,με διαιτολογο παρακαλω......εβαφε το μαλλι της (με φυτικες) κτλ....καταλαβενετε!!!Εφτασε λοιπον η ωρα να γεννησει......ηταν στο σπιτι και σπασανε τα νερα!!!!Τι μπορειτε να φανταστειτε οτι εκανε?????Τους ειχες ολους και περιμεναν μεσα στην τρελη αγωνια και αυτη αταραχη εβαφε τα νυχια των ποδιων της!!!:lol::lol::lol:Η απαντηση της βεβαια ηταν.....τι λετε καλε πως θα με αντικρυσει ο γιος μου????Αφτιαχτη?????Καλα δεν ειχε τον Θεο της......και ολα πηγαν πολυ καλα και εννοειτε οτι ειχε παρει μαζι της οοοοοολα τα καλλυντικα και μολις την πηγαν στο δωματιο.....βαφτηκε!!!!!!Μαλιστα!!!Ειπατε τιποτα????:lol::lol:

ΘΕΑΑΑ, η φιλενάδα σου!

Το Στελλάκι δεν μπαινει πλεον σε κανένα...πάντως είναι μια χαρα..

Ας είναι καλά το κοριτσάκι, κι ας μην μπαίνει.

Κι εγώ πολλές φορές σκέφτομαι την Ελένη99 αλλά τουλάχιστον είναι καλά κι αυτό έχει σημασία, παρόλο που μου λείπει πάρα πολύ.

ασχετο....εχουμε κανα νεο απο ποσειδονια, ερμινα, εμαλενε κλπ???

Η Ερμίνα είναι πολύ καλά.

Θα της στείλω π.μ. να της πω ότι ξαναβρεθήκαμε εδώ.

Για την Ποσειδωνία το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι έγκυος, αλλά έχω να τη δω πολλούς μήνες.

Η Εμμαλένε νομίζω ότι έκανε εμφάνιση κάποια μέρα, αλλά εξαφανίστηκε πάλι.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...