Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα κοριτσιαααααααααααααα μολις το ειδα ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΜΑΡΟΥΣΚΑ ΜΑΣ!!!!!!

Ανοιξε θεμα η Ελινα!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

καλε τωρα το ειδες????

76IGp3.png

γεια σασ κούκλεσ

χάθηκα ε? έβαλα μπροστά γενική η μουρλή μέσα στην ζέστη τί να κάνω όμωσ τα έβλεπα και δεν άντεχα

έλεγα οτι η μάρα θα έχει γεννήσει χι χι χι

είναι να μιλάω εγώ, έτσι??? :-D :-D :-D :-D

καλημέρα

ζέστη

U6Vip2.png

Καλημερουδιαααααα!!!!!!!!Τι κανετε τσουπριτσες μου???

ααχ κανανε τον γαμπρουλη μου κι αλλο τσιμ???αχ τον καημενουλη μου:roll::roll::roll:σνιφ σνιφ!!!!!!!!

Συμπεθερουλα μου , γλωσσοου μου, Ευτυχω μου φιλακια!!!!!!!!:mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλημερα ομορφες!!!!με το βυζι στο χερι ειμαι απο χθες!!!!!!!!δυσκολο πραγμα να εισαι μανα τελικα.αλλα εχει μια γλυκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λιωνωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

αααααααααααχ Ελινακι και εγω λιωνωωωωωωωωω που λιωνεις!!!!:roll::roll::roll:

να σου ζησει και παλι η κορακλα σου καλο μου το εχεις συνειδητοποιησει καθολου???

την κοιτας και παθαινεις ε???:roll::roll:

καθε ποση ωρα τρωει τωρα στην αρχη???την εχεις διπλα σου στο κρεββατι???:roll: τα ραμματα σε πονανε πολυ??:roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημέρα κουκλες!!!!

Σας είπα οτι ειδα την μπεμπα της Ελινας και οτι την ερωτευτηκα????

Ολα τα μωρα ειναι υπεροχα και αξιολατρευτα,αλλα αυτη την μικρη απο την ωρα που την ειδα την εχω συνεχεια στο μυαλο μου.

Ενα ησυχο πλασματακι και πολυ πολυ μα παρα πολυ ομορφο.Εχει ολες τις προδιαγραφες για να γινει γκομεναρα.

αααααααααααχ Ελινακι και εγω λιωνωωωωωωωωω που λιωνεις!!!!:roll::roll::roll:

να σου ζησει και παλι η κορακλα σου καλο μου το εχεις συνειδητοποιησει καθολου???

την κοιτας και παθαινεις ε???:roll::roll:

καθε ποση ωρα τρωει τωρα στην αρχη???την εχεις διπλα σου στο κρεββατι???:roll: τα ραμματα σε πονανε πολυ??:roll:

Κρισακι μου ομορφο τι κανετε????Μεγαλωνετεεεε????

Να σου πω εγω για την επεμβαση την μανταμ Ελινας...Πηγα λοιπον να την δω στο μαιευτηριο και ειδα την Ελινα να καθετε οκλαδον κτλ...Δεν ποναγε καθολου, δεν είχε καμια ενοχληση... Απιστευτο και ομως αληθινο.

καμια αλλη απορια στην μανα που τρεχει θηλαζει και ενημερωνει τις τρελες εμας εχουμε?????????????????? δεν τρωει παει στα γκουντις γιατι γουσταρει βρωμικο, την εχει μακρια σε αλλο δωματι διοτι της την δινει που την βλεπει και οχι ρε τι να πονανε τα ραμματα???σαμπως τα εκανε πουθενα περιεργα....????ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!

2011.png

Διαφημίσεις

καλημερα ομορφες!!!!με το βυζι στο χερι ειμαι απο χθες!!!!!!!!δυσκολο πραγμα να εισαι μανα τελικα.αλλα εχει μια γλυκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λιωνωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να σου ζησει αγαπη!!!!!:D:D

2011.png

καμια αλλη απορια στην μανα που τρεχει θηλαζει και ενημερωνει τις τρελες εμας εχουμε?????????????????? δεν τρωει παει στα γκουντις γιατι γουσταρει βρωμικο, την εχει μακρια σε αλλο δωματι διοτι της την δινει που την βλεπει και οχι ρε τι να πονανε τα ραμματα???σαμπως τα εκανε πουθενα περιεργα....????ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

αντε λε παλιοπειραχτηρι!!!!

Βικτωρακι πηγες απο εκει???αααααααααχ τι καλα να μπορουσα και εγω ρε γμτ!!!ειστε ολες μακρια!!!:roll::roll::roll:σνιφ σνιφ!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

αντε λε παλιοπειραχτηρι!!!!

Βικτωρακι πηγες απο εκει???αααααααααχ τι καλα να μπορουσα και εγω ρε γμτ!!!ειστε ολες μακρια!!!:roll::roll::roll:σνιφ σνιφ!!!!!!!!

δεν ειμαστε μακρια!!διπλα ειμαστε ν αξερεις....γιαυτο προσεχε τι λες!!!:tongue::tongue:

2011.png

καλα εχω φρικαρει!!!οταν εμεινα εγκυςο εγω εμεινε και μια κοπελια που ειναι μαζι με ενα φιλο μας...αυτςο εχει πολλα λεφτα αλλα τωρα ξαφνικα εμεινε χωρι ςμια!!κοριτσια αν δειτε αλλαγη συμπεριφορας θα ΦΡΙΞΕΤΕ!!!μιλαμε κρατιμει με πολυ ζορι αν μην την βρισω..και καλα εγω που θα γεννησω????σε τρικλινο?????και πως θα παρω οσα θελω στο μωρο κτλ...εντωμεταξυ ολο εβριζε την πρωτη γυναικα του και καλα τον θελει γαι λεφτα!!χτες της λεω ρε συ μην ασχολησε με αυτα τωρα..ενα νινι θα ερθει...και μου απαντησε ναι καλα αυτο και αν ειναι θεμα!!!οπου ο αντρα ςτης της ελεγε να το καθυστερησουν και εκεινη λυσσαξε να κανει σπερματεγχυση!!!και λεω τωρα...ν αβρισω?????????????????

2011.png

δεν ειμαστε μακρια!!διπλα ειμαστε ν αξερεις....γιαυτο προσεχε τι λες!!!:tongue::tongue:

καλα μαρη που εισαι???πεσμου οτι εισαι Χαλκιδικη???

καλα εχω φρικαρει!!!οταν εμεινα εγκυςο εγω εμεινε και μια κοπελια που ειναι μαζι με ενα φιλο μας...αυτςο εχει πολλα λεφτα αλλα τωρα ξαφνικα εμεινε χωρι ςμια!!κοριτσια αν δειτε αλλαγη συμπεριφορας θα ΦΡΙΞΕΤΕ!!!μιλαμε κρατιμει με πολυ ζορι αν μην την βρισω..και καλα εγω που θα γεννησω????σε τρικλινο?????και πως θα παρω οσα θελω στο μωρο κτλ...εντωμεταξυ ολο εβριζε την πρωτη γυναικα του και καλα τον θελει γαι λεφτα!!χτες της λεω ρε συ μην ασχολησε με αυτα τωρα..ενα νινι θα ερθει...και μου απαντησε ναι καλα αυτο και αν ειναι θεμα!!!οπου ο αντρα ςτης της ελεγε να το καθυστερησουν και εκεινη λυσσαξε να κανει σπερματεγχυση!!!και λεω τωρα...ν αβρισω?????????????????

να βρισεις να βρισεις!!!!

ΕΛΕΟΣ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!και μετα φταις εσυ που τρελαινεσαι........:roll:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...