Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ΞΟΥΤ ΞΟΥΤ ΞΟΥΤ ΞΟΥΤ ΚΟΚΚΙΝΟΣΙΧΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΙΟΥΣΚΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!

ΒΡΕ ΞΟΥΤ ΡΕ ΣΟΥ ΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!:evil::evil::evil::evil:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γαλαζιο που παει με το μπεμπη και ειναι και ευκολο να βρεις τετοια ωρα οπουδηποτε.καλα λεει η αλλη κανε και ενα γιορτινο μακιγιαζ αλλα οχι γκριματσες και αχ ποναω και γουρλωνεις ματια και πασαλιφτεις και φυγει και το κραγιον.ειπαμε καμαρωτη στητη και με ενα διακρητικο ταμπελακι στο λαιμο που θα λεει ονομα και τηλ κομμωτριας και μακιγιες.αυτα.

μαρη εσυ τι σοι δουλειες θες να κανεις που σε λίγο θα εισαι με την κοιλια τουρλα?? :lol:

5NEXp2.png

Ναι, ρε κορίτσια, πού είναι η Ελπίδα?

georgia.g, θα την κάνω την υστεροσκόπηση, αρκεί να μου έρθει η ρουφιάνα η περίοδος.

Στην κάτια πάει απρόσκλητη και σε μένα που τη φωνάζω μου κάνει την ακατάδεκτη!

Μην αγχωνεσαι.... με το που θα με πιασουν οι πονοι θα κανω εναν κοτσο εντυπωσιακο...θα βαλω και ενα λουλουδι αλλα βουγιουκλακη και μετα θα παω στο μαιευτηριο...

Τι χρωμα λουλουδι λες να βαλω?

κοκκινοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

georgia.g, θα την κάνω την υστεροσκόπηση, αρκεί να μου έρθει η ρουφιάνα η περίοδος.

θα ερθει ιολακη υπομονη.....θελει λιγο ζορισμα η ατιμη αλλα θα ερθει!!

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Καλα δεν παιζεστε....παλιες καλες εποχες...έπεσε δουλεια για λιγο κα έχασα την μπάλα μαζί σας....το μονο που μεσυγκλονισες είναι ο αγόραρος της Μαχης....βρε τι τον ταιζες?

Και επαναλαμβανω πριν μια βδομαδα ητανε 370ο.. βεβαια δεν παιρνουν πολυ βαρος τον τελευταιο καιρο και σιγουρα εχει και αποκλιση ο υπερηχος.... αλλα εχω κατι να λεω για να δικαιολω την 146 cm κοιλια μου... βαλτε μετρο και θα δειτε πσοη ειναι....

Ναι ναι ναι.....και το βασικοτερο...να εχεις κανει και μακιγιαζ φιλεναδα!!!!

Δεν γινετε να βγεις αβαφτη στο γυαλι!!!!

Φοβαμαι μην ειναι ακαταλληλη η ωρα και η μακιγιεζ μου δεν μπορει...

Προχθες εκανα αποτριχωση το "πτι-φουρ" μου για να ειμαι ετοιμη... δνε θελω να με ξυριζουνε.... και επειδη εχω σουπερ αισθητικο παντα μου εκανε σχεδιακια... πεταλουδες, καρδουλες.... και ητανε πολυ χαριτωμενο... τωρα ομως το καναμε καραφλο βουνο και πολυ πολυ πολυ πονο βρε κοριτσια... αχ ολα εμεις τα τραβαμε....

a84026bdda.png

Αχ, τι ωραία που μαζευτήκατε όλες σήμερα!

Επιτέλους, σαν τις παλιές καλές μέρες!

Καλησπερίζω και τα κορίτσια που ήρθαν τώρα.

Κι εγώ η άτιμη έχω πήξει στη δουλειά.

Και πεινάω!

Τουλάχιστον σε μισή ώρα σχολάω.

χρονια και ζαμανια.τι κανεις?μαθαινω νεα σου απο την νενος.εχθες μιλησα και με τη venus75

Εμένα μου είχε ερθει στην δευτερη απόξεση μετα από 60 μέρες...υπομονή:wink:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Και επαναλαμβανω πριν μια βδομαδα ητανε 370ο.. βεβαια δεν παιρνουν πολυ βαρος τον τελευταιο καιρο και σιγουρα εχει και αποκλιση ο υπερηχος.... αλλα εχω κατι να λεω για να δικαιολω την 146 cm κοιλια μου... βαλτε μετρο και θα δειτε πσοη ειναι....

Φοβαμαι μην ειναι ακαταλληλη η ωρα και η μακιγιεζ μου δεν μπορει...

Προχθες εκανα αποτριχωση το "πτι-φουρ" μου για να ειμαι ετοιμη... δνε θελω να με ξυριζουνε.... και επειδη εχω σουπερ αισθητικο παντα μου εκανε σχεδιακια... πεταλουδες, καρδουλες.... και ητανε πολυ χαριτωμενο... τωρα ομως το καναμε καραφλο βουνο και πολυ πολυ πολυ πονο βρε κοριτσια... αχ ολα εμεις τα τραβαμε....

δε θα το σχολιασω καν....:lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: αμεεεεεεεεεεεε εχουμε και τα δειχνουμε!!!!!

Ετσι Μαχουλα??????

Συμπεθερα εγω το δικο μας θα στο στειλω σε φωτο ενταξει????;);):lol:

Κοιτα εξαρταται αμα εχει μιασει στον συμπεθερο αστο μην μπενεις στον κοπο δεν θελουμε φωτο τον περνουμε!!!!τωρα αμα εχει παρει απο το Τζαμπο στηλε καμια να μας βρισκεται για καλο και κακο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

μαρη να και γω δε θα σου δωσω αμα γινουν τα γεμιστα!

καλα αυτη η Ελπιδα ακομη να ερθει :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:(:(:(:(:( γιατι καλε τι σου εκανα???

για την ατιμη ειπα που πηγε στην Κατια!!!!:confused:

Ασε που δεν κανει!!!

Ουτε πολλους υδατανθρακες κανει να φαω!!!!

μου αντιστοιχουν μολις 3 κουταλιες ρυζι η μακαρονια!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...