Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , linaa είπε:

Μα είναι Κ οι πιο φθηνές Κ απλές εξετάσεις 

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Η πρώτη μου εμένα σκέψου ήταν 241...και η δεύτερη 570..πολύ πιο χαμηλά...υπέρηχο κάναμε όταν είχαμε φτάσει περίπου 11.500  καπου 5 εβδομαδων και είδαμε αμέσως τρεις σάκους...

Αύριο κάνεις επαναληπτική εσύ ε??

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μμμμ..και τι αλλο ν ακανω???ξερεις τι δεν καταλαβαινω?ρωτησ ακαι τον γαιτρο...απο 80 πηγε 25 σε τρεις μερες..σημερα ειναι η δευτερη μερα απο τοτε που ηταν 25..δεν επρεπε να πεσει??

μην προσπαθεις να βγαλεις ακρη με αυτα δεν βγαινει δυστυχως καμια και το να εισαι τσατισμενη ειναι το λιγοτερο που μπορεις να αισθανεσαι βρε Εμμακι μου εδω εμεις ειμαστε εσυ που το ζεις δεν θα εισαι:roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

μην προσπαθεις να βγαλεις ακρη με αυτα δεν βγαινει δυστυχως καμια και το να εισαι τσατισμενη ειναι το λιγοτερο που μπορεις να αισθανεσαι βρε Εμμακι μου εδω εμεις ειμαστε εσυ που το ζεις δεν θα εισαι:roll:

πες τα κοριτσακι....

76IGp3.png

τεσπα..πιθανολογω οτι θα με παει για αφαιρεση υδροσαλπιγγας!!ρε σεις δεν ειναι ΤΡΟΜΕΡΟ να λες δεν μενω και ξαφνικα να μενεις και να μην ολοκληρωνεται????δεν το πιστευω!!

2011.png

Διαφημίσεις

ερωτηση κρισεως ...τι γνωμη εχετε για τα πραγματα του jumbo?

την καλυτερη!!!εχω απρει ενα καρο ρουχαλακια γαι τα παιδια του αντρα μου ΤΕΛΕΙΑ και πολυ βολικα...και πραγματα γαι το σπιτι απολα...μια χαρα!!

2011.png

εσυ αφου με αγαπας να μην σκας και να κοιτας το νινι σου!!!!ακους???μπραβο!!!!εγω θα κανω διδυμα το αποφασισα...:tongue::tongue::tongue:

2011.png

τεσπα..πιθανολογω οτι θα με παει για αφαιρεση υδροσαλπιγγας!!ρε σεις δεν ειναι ΤΡΟΜΕΡΟ να λες δεν μενω και ξαφνικα να μενεις και να μην ολοκληρωνεται????δεν το πιστευω!!

πρωτα απ'ολα σταματα να βγαζεις συμπερασματα και να τρελλαινεσαι...και δευτερον αν ειναι για καλο καλυτερα να γινει αφαιρεση,ετσι δεν ειναι???

76IGp3.png

ερωτηση κρισεως ...τι γνωμη εχετε για τα πραγματα του jumbo?

πολυ καλη γιατι???εαν ξερεις απο ποιοτητες μπορεις να παρεις καλα πραγματα σε πολυ καλη τιμη!!!!

και να συμβαινει δυο φορες κιολας:(

αλλα θα βρειετε τι συμβαινει και θα το αντιμετοπισετε οτι και να ειναι που για να μενεις με υδροσαλπιγγα τοσο ευκολα πιστευω οτι ειναι κατι πολυ μικρο!!!

προσπαθησε να σκεφτεσαι οσο μπορεις θετικα μονο εσυ μπορεις να βοηθησεις ψυχολογικα τον εαυτο σου κανεις αλλος σε αυτην την φαση.

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

την καλυτερη!!!εχω απρει ενα καρο ρουχαλακια γαι τα παιδια του αντρα μου ΤΕΛΕΙΑ και πολυ βολικα...και πραγματα γαι το σπιτι απολα...μια χαρα!!

θελω να παω να ψωνισω για το μπεμπε και σκεφτομαι να ξεκινησω απ'οτι εκει να δω τι θα αγορασω και μετα να παρω απο βρεφικα τα συμπληρωματικα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

πρωτα απ'ολα σταματα να βγαζεις συμπερασματα και να τρελλαινεσαι...και δευτερον αν ειναι για καλο καλυτερα να γινει αφαιρεση,ετσι δεν ειναι???

μωρε ναι αλλα εγω τα φοβαμαι τα χειρουργεια...ενα πας να βρεις δεκα σου βγαζουν!!!!:mrgreen::mrgreen:θα δω την δευτερα τι θα πει ο δοκτωρ..που τζαμπα τον εβριζα διοτι ειχε δικιο ως ειδατε!!για πεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς τι θα παρεις στο νινι????ε????????????:mrgreen::mrgreen:

2011.png

θελω να παω να ψωνισω για το μπεμπε και σκεφτομαι να ξεκινησω απ'οτι εκει να δω τι θα αγορασω και μετα να παρω απο βρεφικα τα συμπληρωματικα...

ουυυυυυ μια χαρα!!!φτηνα και ποικιλια μεγαλη σε ολα!!και μπιμπερο εχει νομιζω και βραστηρες απο ολα...για παιχνιδια δεν συζητω!!χαμος!!!!!!!!!!:D:D

2011.png

ουυυυυυ μια χαρα!!!φτηνα και ποικιλια μεγαλη σε ολα!!και μπιμπερο εχει νομιζω και βραστηρες απο ολα...για παιχνιδια δεν συζητω!!χαμος!!!!!!!!!!:D:D

κοριτσια μου σορυ αλλα φωναζει ο κορδελας μου θα ξαναμπω μετα φιλια:D:tongue:

μωρε ναι αλλα εγω τα φοβαμαι τα χειρουργεια...ενα πας να βρεις δεκα σου βγαζουν!!!!:mrgreen::mrgreen:θα δω την δευτερα τι θα πει ο δοκτωρ..που τζαμπα τον εβριζα διοτι ειχε δικιο ως ειδατε!!για πεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς τι θα παρεις στο νινι????ε????????????:mrgreen::mrgreen:

κι εγω τα φοβαμαι κοριτσακι μου...αλλα καποιες φορες μπορει να ειναι απαραιτητο...μπορει ομως να μην χρειαστει να κανεις κατι τετοιο...

οσο για τις αγορες απο που να ξεκινησω...βεβαια θα παρω για αρχη τα απαραιτητα...γιατι θα περιμενω να δω τι θα μου φερουνε πρωτα...αλλα σιγουρα και τα απαραιτητα ειναι παρα πολλα....ψαχνομαι και λιγο στο ιντερνετ να δω τι θα βρω σε οικονομικες τιμες για προικα,σεντονακια,κουβερτακια...αλλα ολα ειναι πανω κατω στις ιδιες τιμες και τσουχτερα μπορω να πω...στεναχωριεμαι που το λεω αυτο αλλα ας μη μεγαλωσει το μωρο μου με guy laroche...(αν το γραφω σωστα)

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...