Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν ειναι τπτ αυτα χαπακι.. και κανασ τσακωμος εκτονωτικος καλος ειναι που και που.. δεν μπορεις κ εσυ να τα κρατασ ολα μεσα σου.. χειροτερα ειναι...

εγω παλι..ειμαι σπιτι.. αλλα γκεσ γουατ.. δουλευω.. μχοαοθχθοαχθοαθοοθχοθαχοθαχοθχαοθχαοθοθχοθχαοθαχοθαχοθοθχοθαχθοαχοθχαθοχαθοχαοθχαοθθοχαοθχαοθχοθχαοθχαοθχαοθχαοθχαθοαχοθαχοθ παει 8α με διωξει το παιδι μου απο μανα του.. 8α μετακομισει σητν ελινα

εσυ δεν παλευεσαι....γιατι γλυκια μου δεν απολαμβανεις λιγο τον καναπε σου????????ασε καλε λιγο τη δουλεια....ξεκουρασου λιγακι τωρα γιατι μετα θα επικρατει πανικος

76IGp3.png

NA ZHSEI TO BEBE!!!!!παω να ευχηθω και αλλου!!!!εγω την εκοψα εδω και δυο μερες και δεν εχω κανενα συμπτωμα...ευχομαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να μην εγινει αλλη μλκ...δεν την παλευω!!

λογικα μεχρι αυριο πρπει να ερθει,αλλιως θα πας τον γιατρο να του το πεις

76IGp3.png

Διαφημίσεις

μια χαρα ειναι η μελιναρα.... ουτε καν που καταλαβε οτι γενησε... μχουαχυχοαοοαοχαοθχοθοαθ

γελας ε??????αντε να σε δω με το ζουζουνι σου και μετα θα κλαις απο συγκινηση!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

2011.png

ο γαιτρος ειπε να κανω χωριακη τη ΔΕΥΤΕΡΑ και να παω απο εκει...μαλιστα....και γαιτι να κανω χωριακη??μπας και αναστηθηκε????ρε θα τρελαθω η γυναικα!!!

αμα ρε μωρο μου αμα και αυτην η χαμενη ας ερθει να τελειωνουμε.Οχι αγαπη μου δεν ειναι οτι αναστηθηκε μπορει να μην καταφερει ο οργανισμος να το αποβαλει και να χρειαστει βοηθεια.το να αναστηθηκε σαν περιπτωση παιζει μονο αν απο υο εργαστηριο εχουν κανει τραγικο λαθος.....με τρελαινει που αναγκαζομαι να σου λεω τετοια πραγματα αλλα επειδη ξερω τι κανει η ελπιδα στην ψυχουλα μας τετοιες ωρες...δεν ξερω τι να πω:roll:

δεν ξερω τι να ευχηθω βρε Εμμακι μου το μονο που μπορω να σου πω ειναι να σου δωσει ο Θεουλης πολυ δυναμη και να εισαι γρηγορα καλα, σε αγαπαμε και ειμαστε ολες εδω οτι χρειαστεις!!!!!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

αμα ρε μωρο μου αμα και αυτην η χαμενη ας ερθει να τελειωνουμε.Οχι αγαπη μου δεν ειναι οτι αναστηθηκε μπορει να μην καταφερει ο οργανισμος να το αποβαλει και να χρειαστει βοηθεια.το να αναστηθηκε σαν περιπτωση παιζει μονο αν απο υο εργαστηριο εχουν κανει τραγικο λαθος.....με τρελαινει που αναγκαζομαι να σου λεω τετοια πραγματα αλλα επειδη ξερω τι κανει η ελπιδα στην ψυχουλα μας τετοιες ωρες...δεν ξερω τι να πω:roll:

δεν ξερω τι να ευχηθω βρε Εμμακι μου το μονο που μπορω να σου πω ειναι να σου δωσει ο Θεουλης πολυ δυναμη και να εισαι γρηγορα καλα, σε αγαπαμε και ειμαστε ολες εδω οτι χρειαστεις!!!!!!!!

Ρε φιλεναδα..με χωριακη 25 τι εχει να καταφερει??????τεσπα...οσο γαι την ανασταση πλακα κανω ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!δεν πιστευω σε τετοια λαθη αγαπη!!θα παω την δευτερα και βλεπω!!το νινι σου καλα???

2011.png

Ρε φιλεναδα..με χωριακη 25 τι εχει να καταφερει??????τεσπα...οσο γαι την ανασταση πλακα κανω ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!δεν πιστευω σε τετοια λαθη αγαπη!!θα παω την δευτερα και βλεπω!!το νινι σου καλα???

κοριτσακι μου κανε υπομονη ετσι κι αλλιως μεχρι τη δευτερα μπορει να εχει ερθει(νοιωθω απαισια που το λεω αυτο)...

76IGp3.png

tsaaaaaaaaaaaaaa.... τι κανεις κρισακι?

καλα ειμαι Ευτυχω μου λιγο τσατισμενη με την περιοδο της Εμμας αλλα κατα αλλα καλα.:-D

Ελπιζω μεχρι την Δευτερα να ερθει απο μονη της η χαμενη να μην ταλαιιπωρησε καλο μου.Λιγη ακομα υπομονη(πω πω αυτην την λεξη καραμενλα την εχουμε κανει εδω μεσα):rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

μμμμ..και τι αλλο ν ακανω???ξερεις τι δεν καταλαβαινω?ρωτησ ακαι τον γαιτρο...απο 80 πηγε 25 σε τρεις μερες..σημερα ειναι η δευτερη μερα απο τοτε που ηταν 25..δεν επρεπε να πεσει??

2011.png

κοριτσακι μου κανε υπομονη ετσι κι αλλιως μεχρι τη δευτερα μπορει να εχει ερθει(νοιωθω απαισια που το λεω αυτο)...

Οχι ρε Χαπακι...δεν στεναχωριεμαι απλα εκνευριζομαι...το αποδεχτηκα αυτο που συνεβη!!:D:D

2011.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...