Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ζαχαρινακι εκανα πεντικιουρ το πρωι.μου εβαλε και στρασακια η κοπελα.τελεια.μετα θα βγαλω φρυδια και μετα θα ξυρισω...οτι βλεπω και οτι φτανω!!!!!!εχω φορτομενο προγραμμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τελεια, να απασχολεισαι γιατι αλλιως θα σαλταρεις μεχρι αυριο....

Λια μπαι μπαι

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χααχαχαχαχαχαχ α ρε αντωνη αρχοντα!!! ο ηλιας πάλι... με ρωταει ανα μιση ωρα αν νιωθω κατι... μετα απο 85 φορες του απαντησα "ναι...απεχθεια και ενοχληση γιατι με πρηζεις" οχοοχοχοχοοχοχοοχοχοχοχοχοοοχοχοχοχοχοχοχ

η ζεστη με κανει πολύ μεγαλη σκροφα σου λεω!

dZJip3.png

χααχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχααχαχ εισαι 8εος αντωνη μου!!!! 8εος!!!!!!!!!! ο ηλιας οταν πλυηναμε τα φορμακια τα επαιρνε αγκαλια και τα νανουριζε.. ρε σου λεω χαζευουν... παει αυτο ηταν

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ααα!!!τωρα παει βολτα το καροτσι στο σπιτι!!!!!!!!!!!!
χααχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχααχαχ εισαι 8εος αντωνη μου!!!! 8εος!!!!!!!!!! ο ηλιας οταν πλυηναμε τα φορμακια τα επαιρνε αγκαλια και τα νανουριζε.. ρε σου λεω χαζευουν... παει αυτο ηταν

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

καλως την χαπουλα... νταξ μην φανταστεις δεν ειοπαμε και τπτ φοβερο... απλα γλενταγαμε το ελινακι π[ου γενναει :P

εγω κωλοβαραω γραφειο μεχρι να ερ8ει ο αντρασ να με παρει να παμε δοχτορα... εσυ τι κανεις?? το μπεμπεδονι?

dZJip3.png

δεν εχω ιδεα... δφεν το πινω καιι κα8ε μερα..ειμαι του οποτε το θυμηθω μοχαθχθοθαχοθθοχοθαοθχοθα

θυμάμαι ότι τα είχα σταματήσει νωρίς γιατί νομίζω ότι εμποδίζουν τις συσπάσεις ή κάτι τέτοιο...anyway...

καλα δεν παλευεστε,δεν βαλατε γλωσσα μεσα σημερα...δεν προλαβαινω τωρα να τα διαβασω ολα...τι κανετε τσουπριτσες μου????

καλώς το χαπάκι μας!!!

καλως την χαπουλα... νταξ μην φανταστεις δεν ειοπαμε και τπτ φοβερο... απλα γλενταγαμε το ελινακι π[ου γενναει :P

εγω κωλοβαραω γραφειο μεχρι να ερ8ει ο αντρασ να με παρει να παμε δοχτορα... εσυ τι κανεις?? το μπεμπεδονι?

καλα ειμαστε...εγω νομιζω σημερα ειχα συσπασουλες ...γιατι ειχα κατι πονακια σαν περιοδου...μετα πηρα ντεπονακι και ηρεμησα...

το μπεμπε καλα ειναι εδωσε το παρον σημερα....

ειναι φυσιολογικο να εχω πονακια περιοδου απο τωρα....???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...