Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ελινα..πλακα πλακα ναι να τα λεμε λιγο να γελαμε

Λια ο ηλιασ δεν παιζει με την καμια να ειναι μεσα.. 8 αμου λιπο8υμησει.. 8α ειναι η αδερφη μου που με κουμανταρει και οταν παροξυσζομαι ριχνει και καμια μπουφλα..

τιποτα δε θα παθει αφου αντεξε ο δικος μου!

Ασε που την ωρα που ο γιατρος βλεπει το κεφαλι,

σε παει σε αλλη αιθουσα και εκει κανεις μια δυνατη εξωθηση και σε 2 λεπτα βγαινει το μωρο δηλ και να θελει να λιποθυμησει δε προλαβαινει

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να τον βαλεις μεσα, εμενα ηταν και στις ωδινες οπου εκει βεβαια ηθελα να τον δειρω γιατι ποναγα χιχι

και στον τοκετο, ειναι πολυ συγκινητικο να το περασετε μαζι

και αυτο που λενε οτι σε συχαινεται μετα ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ , εμενα πιο πολυ με κυνηγαει τωρα για κοκο,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ασε που ειναι απο πανω σου, δε βλεπει την ωρα που ανοιγει η εξοδος να βγει το μωρο

μαρα μαρα μαρα

liaki moy...εχει μια φυσικη ανατριχιλα στο αιμα ο καλος μου.. να σκεφτεις οτι πηγαμε να κανει τις κα8ιερωμενες γενικες εξετασεις και για να απλωσει χερακι να του παρουν αιμα του υποσχεθηκα οτι 8α παιξουμε XBOX το βράδυ.. ασε σου λεω.. δεν το εχει....

dZJip3.png

γεια!!!

τι κανετε;;

ελινακι γεννας κουκλα;;; με το καλο!!! δεν γύρισε τελικα το παλιόπαιδο ε; αύριο που θα τη δεις θα σου περάσουν όλα!!!

ζαχαρινακι χρονια και ζαμανια!!!!ητθε η ωρα!!!!γενναω αυριο!!!αγυριστο κεφαλι...και με ανοιχτα ποδια!!!!!!!!!!τι να πω.....εγω ειμαι σεμνο κοριτσι!!!!!δεν ξερω απο που πηρε!!!!!!!!

να τον βαλεις μεσα, εμενα ηταν και στις ωδινες οπου εκει βεβαια ηθελα να τον δειρω γιατι ποναγα χιχι

και στον τοκετο, ειναι πολυ συγκινητικο να το περασετε μαζι

και αυτο που λενε οτι σε συχαινεται μετα ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ , εμενα πιο πολυ με κυνηγαει τωρα για κοκο,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ασε που ειναι απο πανω σου, δε βλεπει την ωρα που ανοιγει η εξοδος να βγει το μωρο

μαρα μαρα μαρα

και ο δικός μου ήταν εκεί μέχρι τελους

οταν του το προτεινα δεν πολυήθελε αλλά κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης καναμε και κατι μαθηματα και συνήθισε στην ιδεα, τωρα λεει πως δεν την αλλαζει με τιποτα αυτη την εμπειρια

τραβαγε και αποκλειστικες φωτο:D

επίσης να πω οτι προσωπικά επαιρνα δυναμη από την παρουσία του αν και προς το τελος δεν χαμπαριαζα τίποτα, ήμουν στην κοσμαρα μου...

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

Διαφημίσεις

liaki moy...εχει μια φυσικη ανατριχιλα στο αιμα ο καλος μου.. να σκεφτεις οτι πηγαμε να κανει τις κα8ιερωμενες γενικες εξετασεις και για να απλωσει χερακι να του παρουν αιμα του υποσχεθηκα οτι 8α παιξουμε XBOX το βράδυ.. ασε σου λεω.. δεν το εχει....

οχι δεν εχεις αιματα πολλα στον φυσιολογικο, σχεδον καθολου, την ωρα που γεννας εεε

γιατι μετα πλημμυρα, οι σερβιετες δεκα δεκα

και ο δικός μου ήταν εκεί μέχρι τελους

οταν του το προτεινα δεν πολυήθελε αλλά κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης καναμε και κατι μαθηματα και συνήθισε στην ιδεα, τωρα λεει πως δεν την αλλαζει με τιποτα αυτη την εμπειρια

τραβαγε και αποκλειστικες φωτο:D

επίσης να πω οτι προσωπικά επαιρνα δυναμη από την παρουσία του αν και προς το τελος δεν χαμπαριαζα τίποτα, ήμουν στην κοσμαρα μου...

Ζαχαρινουλα μου νουλα μου ουουουοου,

ναι ηταν απιστευτη εμπειρια και μενα στην αρχη φοβονταν ααλ τον επεισε ο γιατρος, να το ξανακανουμε

ζαχαρινακι χρονια και ζαμανια!!!!ητθε η ωρα!!!!γενναω αυριο!!!αγυριστο κεφαλι...και με ανοιχτα ποδια!!!!!!!!!!τι να πω.....εγω ειμαι σεμνο κοριτσι!!!!!δεν ξερω απο που πηρε!!!!!!!!

χαχα το εχει πιασει το νοημα απο μικρή!!!:D παιξε κανα παιχνιδι στο πισι, κανα τετρις κατι να περασει η ωρα...πηγαινε και καμια βολτιτσα, την τελευταια σου ως εγκυουλα:)

ζαχαρινουλα επειδη εγω ειμαι αναρχοσ χαρακτηρας και κωλοπαιδο... και ο αντρας μου η χαρα της ζωής.. οταν 8α εχω νευρα απο πονο και τετοια 8α του σκισω την ψυχολογια αμα ειναι μεσα.. ενω η αδερφη μου 8α μου πεταξει και ενα σαλτα πηδηξου μανδαμ μου λες και δνε γεννησε αλλη γυναικα και 8α με φερει στα ισια μου

dZJip3.png

Διαφημίσεις

οχι δεν εχεις αιματα πολλα στον φυσιολογικο, σχεδον καθολου, την ωρα που γεννας εεε

γιατι μετα πλημμυρα, οι σερβιετες δεκα δεκα

ναι οντως αυτο εκανε μεγαλη εντύπωση στον αντρα μου, ποσο καθαρο ηταν το μωρό μόλις βγήκε...

ελινα βγαλε και φωτο ως εγκυθος.. να τις βλεπει μετα το μπεμπε και να σκαει στα γελια.. γενικα κράτα ενθυμιάκια απο το 9μηνο

τις εξετασεις σου μην ξεχασεις να αρχειο8ετησεις!

dZJip3.png

ζαχαρινακι εκανα πεντικιουρ το πρωι.μου εβαλε και στρασακια η κοπελα.τελεια.μετα θα βγαλω φρυδια και μετα θα ξυρισω...οτι βλεπω και οτι φτανω!!!!!!εχω φορτομενο προγραμμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ζαχαρινουλα επειδη εγω ειμαι αναρχοσ χαρακτηρας και κωλοπαιδο... και ο αντρας μου η χαρα της ζωής.. οταν 8α εχω νευρα απο πονο και τετοια 8α του σκισω την ψυχολογια αμα ειναι μεσα.. ενω η αδερφη μου 8α μου πεταξει και ενα σαλτα πηδηξου μανδαμ μου λες και δνε γεννησε αλλη γυναικα και 8α με φερει στα ισια μου

χαχα εσύ ξερεις καλυτερα, εγώ παντως οταν ξεκινησαν οι δυνατοι πονοι τον εβαλα να μου υποσχεθει οτι δεν θα μου ζητησει αλλο παιδι:D

ελινα βγαλε και φωτο ως εγκυθος.. να τις βλεπει μετα το μπεμπε και να σκαει στα γελια.. γενικα κράτα ενθυμιάκια απο το 9μηνο

τις εξετασεις σου μην ξεχασεις να αρχειο8ετησεις!

τις εξετασεις τις εχω τακτοποιησει απο χθες.ο αντωνης απο το πρωι εχει παρει τη βιντεοκαμερα και κανει δηλωσεις στον εαυτο του:roll:ασε που ειμαι σα το λετσο με την παντοφλα και με εχει τρελανει στις φωτο.αυτα βλεπει η μικρη και δε γυριζει.:mrgreen:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...