Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

επισης... οταν 8α ειμαι απλα ξαπλωμενη και 8α πονω.. πριν τον τοκετο.. 8α μπορω να ακουω μουσικη??? μηπως 8α μπορω να ακουω μουσικη απο το ενα αυτι εστω την ώρα της γεννας?

επισης κι αλλο σημαντικο... ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΣΩ????

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουυυυυυυυυυυ κουτσομπολα!

ετσι καλε την αναζητησα!:roll:

αααααααα ενταξει τοτες!!!!:cool:

Λοιπον κοριτσακια μου σας χαιρετω παω να φαω τα κανελονια που εφτιαξα με τα χεαρακια μου και να ξεκουραστω!!!

Φιλακια σε ολες αλλα πιο πολλα στο Ελινακι μας που θα κανουμε καιρο να το δουμε:mrgreen:

Με το καλο η μπεμπουλα σου κοριτσακι μου αυριο ολα θα πανε υπεροχα θα μαθουμε τα νεα σου απο την Τρελομαρουσκα!!!!:P:p:p

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

τι ειπα παλι μαρι κρισονια??? ρωτησα για να ξερω.. ο μονος πονος που δεν αντεχω και τον εχω περασει και γνωριζω ειναι ο.,.. οδοντικος.. θελω να ξερω πανω κατω τι παιζει για να δω αν 8α παω να γεννησω μεθυσμενη!

ελινα... σιγα μην περιμενεις να σαραντισεις.. αμα εισαι οκ και δεν πονας απο κατω...βουρ βουρ βουρ και ορμα λεων!

πονας στη κοιλια οπως στη περιοδο αλλα πιο εντονα φαντασου αλλα ερχονται και φευγουν,

χιχι οταν ερχονται ειναι το καλο

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι βρεχει, τωρα το πηρα ειδηση!

Κοριτσια φιλακια πολλα! εχω δουλιτσες,

ΕΛΙΝΑΚΙ μου μέναν πονο, καλη λεφτερια να εχεις κοριτσαρα μου, θα τα πουμε μετα τη γεννα και να μας το φιλησεις το μπεμπακι σου:):):)

Διαφημίσεις

πονας στη κοιλια οπως στη περιοδο αλλα πιο εντονα φαντασου αλλα ερχονται και φευγουν,

χιχι οταν ερχονται ειναι το καλο

αχαμ...εντονοι πονοι περιοδου ε? αχαμ αχαμ αχαμ.... μαλιστα..να το εμπεδωσω.... αν ειναι ετσι μπορει να την βγαλω και χωρις επισκληριδιο... αλλα και παλι..ας την κανω για να ειμαι χαλαρη.,...

dZJip3.png

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι βρεχει, τωρα το πηρα ειδηση!

Κοριτσια φιλακια πολλα! εχω δουλιτσες,

ΕΛΙΝΑΚΙ μου μέναν πονο, καλη λεφτερια να εχεις κοριτσαρα μου, θα τα πουμε μετα τη γεννα και να μας το φιλησεις το μπεμπακι σου:):):)

ας βγει να ειναι γερο να μου φυγει το αγχος και θα το τρελανω στα φιλια!!!!!ευχαριστω λια.φιλια πολλα.

επισης... οταν 8α ειμαι απλα ξαπλωμενη και 8α πονω.. πριν τον τοκετο.. 8α μπορω να ακουω μουσικη??? μηπως 8α μπορω να ακουω μουσικη απο το ενα αυτι εστω την ώρα της γεννας?

θες να σου πωσω το νιτεντο την ανηψιας μου να παιζεις την ωρα του τοκετου?εχε το κινητο μαζι να με παρεις να μιλαμε!!!!!!!!!!!

μηπως θες να κανεις και σολαριουμ?

μη σε δει το παιδι ασπρη!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Μαραααααααααααααααα ακουει και το μωρο

καλα εκεινη την ωρα,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

βαλε τον αντρα σου μεσα ειναι υπεροχο συναισθημα, αμε να δει τι τραβαμε για να γεννησουμε

Διαφημίσεις

ελινα..πλακα πλακα ναι να τα λεμε λιγο να γελαμε

Λια ο ηλιασ δεν παιζει με την καμια να ειναι μεσα.. 8 αμου λιπο8υμησει.. 8α ειναι η αδερφη μου που με κουμανταρει και οταν παροξυσζομαι ριχνει και καμια μπουφλα..

dZJip3.png

αχαμ...εντονοι πονοι περιοδου ε? αχαμ αχαμ αχαμ.... μαλιστα..να το εμπεδωσω.... αν ειναι ετσι μπορει να την βγαλω και χωρις επισκληριδιο... αλλα και παλι..ας την κανω για να ειμαι χαλαρη.,...

να την κανεις , εγω δεν εκανα και ασταααααααααααααααα, μια παυσιπονη μονο που κρατησε 30 λεπτα,

ηθελα να το παιξω μαγκας, ε τωρα λεω θα θα φανει το κεφαλι τωρα θα φανει εεεεεεεεεεεεεεεε φανηκε στο τελος

βεβαια οι ωδινες ερχονται και φευγουν, δε πονας ολη την ωρα

αλλα ολα ξεχνιουνται μετα, απιστευτο

ελινα..πλακα πλακα ναι να τα λεμε λιγο να γελαμε

Λια ο ηλιασ δεν παιζει με την καμια να ειναι μεσα.. 8 αμου λιπο8υμησει.. 8α ειναι η αδερφη μου που με κουμανταρει και οταν παροξυσζομαι ριχνει και καμια μπουφλα..

να τον βαλεις μεσα, εμενα ηταν και στις ωδινες οπου εκει βεβαια ηθελα να τον δειρω γιατι ποναγα χιχι

και στον τοκετο, ειναι πολυ συγκινητικο να το περασετε μαζι

και αυτο που λενε οτι σε συχαινεται μετα ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ , εμενα πιο πολυ με κυνηγαει τωρα για κοκο,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ασε που ειναι απο πανω σου, δε βλεπει την ωρα που ανοιγει η εξοδος να βγει το μωρο

μαρα μαρα μαρα

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...